פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מלכודת לבורי צילום מתחת למים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מלכודת לבורי צילום מתחת למים (נקרא 3004 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2015, 19:10:29 PM על ידי gaichuk
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 15, 2015, 18:26:11 PM » |
|
נחמד. תודה
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
יפה ! אהבתי !
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
התחיל באראסים ואיזה דג גדול שעבר ברקע ואז הגיעו הבורים  מדהים איך הם אוכלים בלי לדפוק חשבון ולא אכפת להם מהקרסים, החוטים, המצלמה וכלום... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של של סרטון ששופך קצת אור על דרך ההתנהגות של הדגים
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ולי סיפרו שבורים הם דגים חכמים.. מצליפים עם הזנב קודם וכו' וכו'. ממש לא קרוב לזה לפחות עפ"י הסרטון הזה  כן ירבו כמוהו אגב 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נחמד לדעת 
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאוד אחי !!! אני אוהב מאוד לדוג בורי עם קפיץ והסרטון הזה נתן לי כמה תובנות...
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 רק לשחרר את הקשרים אחרי הייתי זורק את הדבר הזה אבל רעיון חמוד הקפיץ של הבורים בכנרת ( ככה אני קורא לזה ) נותן עבודה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2015, 23:18:32 PM על ידי zinger
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של סרטון , עכשיו יותר ברור איך אוכלים הבורים , דומה מאוד לקרפיון 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
יפה מאוד אחי !!! אני אוהב מאוד לדוג בורי עם קפיץ והסרטון הזה נתן לי כמה תובנות...
כנ"ל הדייג בורי עם קפיץ דג כל השנה עם קפיץ או רק בקיץ ? מרינה או חוף ?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
 רק לשחרר את הקשרים אחרי הייתי זורק את הדבר הזה אבל רעיון חמוד הקפיץ של הבורים בכנרת ( ככה אני קורא לזה ) נותן עבודה  אחי קפיץ הכנה. עצמית זה אחלה דבר... רק צריך לייצר אותו עם חוט מעט עבה וכך האלסטיות תמנע קשרים!
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
יש אסכולה של מלכודת שוקעת ויש של צפה , צפה לא תיתפס לעולם בסלעים וגם נתן לראות את התפיסה ולהגיב
מהר , אבל הכל עובד .
כמו שכתב גיא , שנייה 29 בסרט עובר משהו גדול ...נראה כמו טרולוס ענק .
אגב מלכודת , יש כאלה שמשתמשים בפקק של בקבוק פלסטיק שממולא בבצק ( גם פילוטה ) וכל הקרסים מוחבאים
פנימה לתוכו , קטלני וכמעט לא נותן צאנס לדג כשהוא דוחף את פיו פנימה - מלכודת שוקעת שלעיתים משתמשים
גם בשניי פקקים ...כלאמר שתיי מלכודות יחד באותו ריג .
עוד מלכודת ( צפה ) בעזרת גומי של מכנסיים ( גומי לבן ) קושרים אותו בצורה עגולה ואז יוצרים עוד קשר שמחלק
את העגול לשניים , אז מגלגלים חלק חיצוני של פיתה ועוטפים אותה משניי צדדיה בגומי .
|
|
|
|
|
|
sv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא קשור לחכמים בורי זה דג שאוכל ונעלם עכשיו הבנתי הו יונק את הבצק צריך לתת הוקסט בזמן אחרת הבצק ישאב ותישאר רק אם החמצה. לא חכם מיומן 
|
|
|
|
|
|
|
כנ"ל הדייג בורי עם קפיץ דג כל השנה עם קפיץ או רק בקיץ ? מרינה או חוף ? אחי אני דג כל השנה .. כל עונה בשיטה שלה. דייג קפית אני דג בעיקר בקייץ ולתוך המרינה.(לפעמים בחורף אני שלוח קפיץ בשרי כדי להביא איזה סרגוס שישמש פיתיון לאנטיאס)
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|