פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ״ בלאאד התה טרחונצי,בלשיהי טרחונצי בלאאד ...״ |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ״ בלאאד התה טרחונצי,בלשיהי טרחונצי בלאאד ...״ (נקרא 10585 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שרון הדו"חות של רוויים בטוב טעם. פשוט תענוג לקרוא וללא ספק מלאים בידע! שאפו על התפיסה המכובדת  נ.ב אני לפחות (ואני בטוח שגם אחרים) סקרן לשמוע על איך נשבר המקל? בעיקר בשביל ללמוד  אם אתה לא מעוניין לפרסם את המקל בפומבי אני הייתי שמח למסר אישי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2015, 13:01:55 PM על ידי Asulin
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרון כל כבוד!! לא מוותר , לא מתייאש וקורא נכון את הים. יופי של דוח ותענוג של של טרחונצי.. אין עליך,
שיהיה חג שמח איש יקר
שי.
|
|
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד בסוף הם נתפסים 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
אח יקר... כל הכבוד על הטרחון השמנמן.... אני בשבוע של כפרת עוונות... מעבר דירה... הסלולרי של הגברת הלך ועד שקניתי לה היום חדש אפילו לא ידעתי עד עכשיו שהפצצת בנקודה.. לצערי הציוד שלי בין 70 ארגזים בסלון מה שאומר שים אראה עוד לא מעט זמן... אז נשיקות וחיבוק בין כל הבלאגן.. אחלה דוח אחי נקווה שאחזור בהקדם לשיעורי ערב אצלך... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2015, 23:43:10 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
|
איזה כיף לקרוא את הדוחות שלך. אתה פשוט משאיר אותי עם הלשון בחוץ עד הנקודה האחרונה:)
בכיף גבר 
|
|
|
|
|
|
|
תענוג של דו"ח ויופי של טרחונצ'י בלאד  כיף לקרוא את הדוחות שלך שעושים חשק לצאת לים ,אבל האובך המגעיל שיש באוויר גובר על החשק לצאת לים. בהצלחה בבאות ושנה טובה אותי האובך לא יכול להשאיר בבית  חייב לנשום ים וגם עם אבק ....
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #21 ב- : ספטמבר 10, 2015, 08:15:34 AM » |
|
אחלה דו"ח רק לא הבנתי מילה מהכותרת. זה דגם של רולר ?
בגוף הדו"ח לידי מופיע דייג רוסי ואני שומע אותו מדבר עם עצמו ״ בלאאד התה טרחונצי,בלשיהי טרחונצי בלאאד ...״תודה יעקב ותודה טוק טוק על ההסבר.
|
|
|
|
|
|
|
סחטיין שרון על היציאה המוצלחת והטרחון היפה לשבת/חג  הסקת המסקנות של הפספוסים כנראה הוכיחה את עצמה והגיע הבונוס בתאבון  תודה שרגא הדג הכן לשבת ,דג לחג זה האתגר עכשיו ב״ה נעשה ונצליח.
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד שרון  הכבוד לבורא עולם ,לו מגיע הכבוד 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה דג אחלה איש הלוואי ותתפוס כל יום שתיים הכי כיף דוח שלך באמצע העבודה  שחר אחי מחכה לך בנקודה ,ושמח תמיד שאתה נהנה.
|
|
|
|
|
|
|
עכשיו קולט את החוכמה הגדולה שלך י'אלוף עולם  מרוכז מרוכז מרוכז לא מזיז את המבט מהמים מחכה לרתיח.... לא לרתיחה- לצללית שבאה רגע לפניה!  הרבה  בין השורות אחי.. כנראה בגלל זה לדבר איתך תוך כדי ז'רז'ור זה לדבר לקיר  סתם אני מגזים.. אתה עונה אבל בדיליי ובכלל על שאלה אחרת  ערכתי לך את הדוח עכשיו התמונה בגודל נורמלי ואפילו בלי לנקוע את הצוואר  מהתגובה שלך אחי היקר נראה שאתה מתחיל להבין את הזרזור  חייב להיות מאוד דרוך ומאוד מרוכז,שונא לצאת לזרזור ויושבים לך על הראש ולא מפסיקים לדבר את זה אתם מוזמנים אצלי בסלון,בדייג הזה חייב לראות ללא הפרעות כל תנועה כל אוושה כל צללית, ויש את המומנטום בדייג שבזמן הזה מוציאים דגים לא מדברים,דברת ,היית אדיש,עייף,לא מרוכז, הזזת את הראש ״מהמסך״ כנראה תלך הביתה עם שקית ריקה,ברגע שאתה חד מגיעות התוצאות. מקווה שמקבלים את העניין בהבנה,חס וחלילה להיפגע ממני,ואלה שאני מכוון אליהם את הסליחה מראש יודעים את כונותי  בהצלחה אחי היקר והתפיסות יגיעו עם הידע שאתה צובר אני בטוח 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרון, דו"ח ענק....  נחישות והתמדה הם מפתח להצלחה - הפספוסים שבדרך לא ייאשו אותך והפרס הגיע... אתה לא "זורק על הבאבאללה" - מורגש שיש חשיבה ותכנון, כמו שצריך, התוצאה בהתאם... והקטע עם הטרחונצי גרם לי לחייך ממחצית הדוח ועד לסיומו.... טרחון מכובד לראש השנה - תודה לבורא עולם על הדגים שבים... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה טרולוסית בלאט  עם איזה סט אתה עובד ומה אורך התלאי של הריג עד לרגלו? (רגלו?) הרבה זמן לא ראיתי רתיחה נורמלית 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
זה בהחלט המטרה דג לשולחן החג,ונראה שהדגים התבלבלו מהאובך ושחו פנימה שרון הדו"חות של רווים בטוב טעם. פשוט תענוג לקרוא וללא ספק מלאים בידע! שאפו על התפיסה המכובדת  נ.ב אני לפחות (ואני בטוח שגם אחרים) סקרן לשמוע על איך נשבר המקל? בעיקר בשביל ללמוד  אם אתה לא מעוניין לפרסם את המקל בפומבי אני הייתי שמח למסר אישי  המקל נשבר בהנפה לאחור של בומבט 35 גרם,כנראה היה סדוק,מדובר על דגם של מייג'ור קראפט נקנה לפני חודשיים ,כואב הלב. 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים