פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שני בורים נוספים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: שני בורים נוספים (נקרא 3478 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 5/9/2015 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1920-1940 | בצק רגיל - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 2 | |
הדו"ח:בסוף היום קפצתי לים, הפעם לבד, למקום הקבוע. מגיע ברבע לשבע, ריסוס קל, וכל מה שעולה זה אראסים קטנים. ממשיך ומחכה לשקיעה, זמן שהאראסים לא נתפסים. השמש שוקעת בשבע ויש עוד חצי שעה עד שיחשיך לגמרי. 19:20 כבר קשה לראות את המצוף בצורה ברורה, אבל מצליח לזהות אכילה,מתחיל להרים, ומרגיש את התחושה הנפלאה כל כך, האופיינית לבורי גדול. להבדיל מאכילות הסרגוסים שחוטפים את הפיתיון, או האראסים שחוטפים ומתנגדים בשחייה חזקה, אצל הבורים מרגישים את כובד המשקל ואת הדג שמתנער מצד לצד. אי אפשר לטעות בהרגשה. מרים מהמים, מכניס לרשת ההרמה, והדג אצלי. ממשיך עוד קצת, את המצוף כבר לא רואים, דג לפי הרגש, אחרי כמה זריקות עולה עוד בורי קטן.   בורים בתנור מהיציאות הקודמות 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חיים, יופי של זוג בורי עם בורי מכובד  בתאבון על מגש הבורי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
59
|
|
בסוף היום קפצתי לים, הפעם לבד, למקום הקבוע. מגיע ברבע לשבע, ריסוס קל, וכל מה שעולה זה אראסים קטנים. ממשיך ומחכה לשקיעה, זמן שהאראסים לא נתפסים. השמש שוקעת בשבע ויש עוד חצי שעה עד שיחשיך לגמרי. 19:20 כבר קשה לראות את המצוף בצורה ברורה, אבל מצליח לזהות אכילה,מתחיל להרים, ומרגיש את התחושה הנפלאה כל כך, האופיינית לבורי גדול. להבדיל מאכילות הסרגוסים שחוטפים את הפיתיון, או האראסים שחוטפים ומתנגדים בשחייה חזקה, אצל הבורים מרגישים את כובד המשקל ואת הדג שמתנער מצד לצד. אי אפשר לטעות בהרגשה. מרים מהמים, מכניס לרשת ההרמה, והדג אצלי. ממשיך עוד קצת, את המצוף כבר לא רואים, דג לפי הרגש, אחרי כמה זריקות עולה עוד בורי קטן.   בורים בתנור מהיציאות הקודמות  נחמד לך ...אתה דג מהמרינה?
|
|
|
|
|
|
|
חיים, יופי של זוג בורי עם בורי מכובד  בתאבון על מגש הבורי  תודה שרגא  נחמד לך ...אתה דג מהמרינה?
מהמרינה - אבל לכיוון הים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 06, 2015, 08:34:45 AM על ידי HZ (חיים)
|
|
|
|
|
|
|
ידידי הרמת גני ...  , אתה דייג שתמיד כייף לראות ולפגוש ... למעשה אתה כמו דג פולש ( על הנקודה שלי ..)....  הוכחה מצולמת מצורפת ! לא יודע מה שפכת על הבורים בתנור , הסבר ונמק !?? רק שלא תדביק אותי במחלה הזאת שוב , המשך הצלחות ותזכור שאמרתי לך שאתה חייב ביקור בפארק 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יפים  מצטרף לשאלה על המתכון 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חיים ללא הפסקה...  הבורי הגדול בהחלט נותן אקסטרים כחול לבן... כותרות העיתונים משתנות - אך בתפיסות יש עקביות וגם בדגמון ע"י דוגמן הבית 
|
|
|
|
|
|
|
ידידי הרמת גני ...  , אתה דייג שתמיד כייף לראות ולפגוש ... למעשה אתה כמו דג פולש ( על הנקודה שלי ..)....  הוכחה מצולמת מצורפת ! לא יודע מה שפכת על הבורים בתנור , הסבר ונמק !?? רק שלא תדביק אותי במחלה הזאת שוב , המשך הצלחות ותזכור שאמרתי לך שאתה חייב ביקור בפארק  אני עדיין ממתין לפיצוח בנקודה הזאת ... לגבי הפארק - יצאתי לבדוק את המקום כבר באותו בוקר, אחרי שדיברנו, בדרך הביתה  היה סוער מידי, אבל ראיתי שם להקות בורים על הריפים, בתנאים שהיו היה בלתי אפשרי להגיע אליהם, ולא שלא ניסיתי  דורש ביקור בים רגוע. יפים  מצטרף לשאלה על המתכון  לגבי המתכון, הוא לא שלי, אלא של חמותי. הדיל הוא כזה - אני דג ומנקה, והיא אחראית על האפייה. הרוטב הוא שמן זית, שום כתוש, חרדל ולימון. את הרוטב שמים בתוך הדג, וגם עליו. יוצא מעדן 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 06, 2015, 17:40:48 PM על ידי HZ (חיים)
|
|
|
|
|
|
|
חיים ללא הפסקה...  הבורי הגדול בהחלט נותן אקסטרים כחול לבן... כותרות העיתונים משתנות - אך בתפיסות יש עקביות וגם בדגמון ע"י דוגמן הבית  כל עוד הדגים משתפים פעולה - אני משתדל לשמור על עקביות 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אחלה של בורים  יצא לי גם לנסות אותם אתמול במשך 3 שעות יצאו 9 חתיכות יפות על קפיצים ופקקים  מהמרינה לכיוון הים הכוונה מהסלעים ? 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
אחלה של בורים  יצא לי גם לנסות אותם אתמול במשך 3 שעות יצאו 9 חתיכות יפות על קפיצים ופקקים  מהמרינה לכיוון הים הכוונה מהסלעים ?  חיובי 
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
יופי של דגים אין על דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
חיים , בהזדמנות תעלה את אופן הכנת המתכון , זה נראה ונשמע טעיםםםם . עוד מעט תגיע תקופה של ים רגוע לחלוטין , זה הזמן לפארק לעמוד על השולחנות ( ריפים ) . אגב , כאן ההבדל הגדול בין בוס לבולונז ( אפילו ציוד זירזור ) , אפשר להגיע לכל נקודה ויותר כייף הפייט הארוך . כמו שאמרתי בעבר , חפש ביו טיוב סירטונים של שי מלכה , אפשר ללמוד הרבה  שנה טובה ונשתמע 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מלך הבורים האגדי, חיים היקר, איזה דוחות מפנקים על אחד הדגים היותר טעימים בים ...  "לדוג לפי הרגש".. זה נשמע נחמד ככה כשזה כתוב אבל לא פשוט בכלל. בשביל זה צריך מקצועיות  בהצלחה בכל היציאות, ותמשיך לדווח 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37