| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 5/9/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 40 - 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11:20 | דג חי - | חתול-ים / סטרוכה (תריסנית קוצנית/טריגון חד-אף) | 1 | מעל 10 |
| 9:00 | דג חי - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.8 |
| 7:30 | גיג בינוני - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 2 |
הדו"ח:
שבוע טוב ומבורך חבריי הפורום

אחריי שיום שישי יצאתי מרוצה אך ללא תוצאות מבחינת הדייג , קובע עם חברים ביום שישי בערב ליום שבת ב5 בבוקר במרינה , היינו כל כך אופטימים שהיום "שהבתול" שלנו יתפוס דגים ואכן הוא תפס ...
מגיעים לעומק 35 מטר ומתחילים לתפוס אדומים כפתיון חי ... כעבור חצי שעה - שעה אחריי שיש לנו מספיק פתיונות חיים ממתחילים לנקודות
מגיעים לנקודה רואים כמה דגים בפיש עושים כמה הקפצות וובוםםםםם ולחימה של כמה דק והשתחרר ומתחילים לעשות גיג במרץ...
בסביבות 7:30-8:00 אחרי שתי הקפצות באותה נקודה לחימה ממש קצרה וגומבר יפה שלקראת הסוף התחיל לקפוץ ליד הסירה לא מאמינים שיש גומבר בעומק 35 מטר ועוד בגיג של 100 גרם מבסוט ואומר "לבתול שחבל מאוד שאתה לא תפסת את זה כי אני ממש רוצה שתרגיש את הפייט של דג"
עושים תיקון ולא רואים שום דגים בפיש...קצת מבאס הולכים לנקודה אחרת וגם אין דגים אבל לא מתייאשים ונוסעים לנקודה קצת רחוקה ורואים דגים בקטנה...
חבר הבתול תופר דג חי בנקודה ועושה גיג כעבור 30 דק שלחבר הבתול אין כח יושב בכיסא ושומע רולר צועק ולא מבין מה זה ישר צועק לו חייייםם תורך קצת התרגש ולחימה של 10 דק ותפס לוקוס של 2 קילו על חי
איזה שמחה היית בסירה כולם צועקים ושמחים שהוא תפס דג....מבחינתי עשיתי את שלי....
ואחרי 15 דק שתופר עוד דג בזמן ההורדה הרגיש מכה חזקה בחכה שלא הבין מה זה שנתן לו פייט של חצי שעה ועוד אומר לי אביאל התעייפתי ואני הכי שמח בעולם שאני אומר תרגיש מה זה אנטייאס חחחח בסופו של דבר זה דג חתול ענק שנתן פייט מעולה!!! שכמובן השתחרר שראינו שהוא שוחה והכל בסדר איתו....
בסופו של יום נהנו ממש וכל השאר בונוס

- מה אפשר לבקש יותר ?

צוות המורים!