קצת נעלמתי בתקופה האחרונה אתם יודעים קיץ ואנשי הקרפיונים לא מסתדרים אז בקיץ העדפתי לנפוש ולכייף ובין היתר להתכונן ליציאת דייג קרפיונים הכי מושקעת שנראתה בארץ בהתחייבות!!
אז ככה מה מתוכנן ציוד חדש שנרכש וכו:
אחרי היציאה האחרונה שלי ושל שי שהתקיימה בתחילת הקיץ אני ושי לקחנו הפסקה מהקרפיונים וסיכמנו שאנחנו חוגגים יום הולדת בכינרת ביציאה בלתי נשכחת אפילו יותר מהיציאה של החמישה הימים שעשינו בשנה שעברה.
שנינו חוגגים בספטמבר את היציאה תכננו לאוקטובר שבוע שלם בכינרת מיום ראשון עד יום ראשון.
תרשמו את התאריכים ותכינו הפעם דלאים של קפה שחור וסטוקים של סיגריות ועוגיות כי זה הולך להיות דוח ברמת פירוט יוצאת דופן.
התאריכים הם 11.10 עד 18.10.
התחלנו את התכנון של היציאה הזו חצי שנה לפני בדיוק בסוף היציאה האחרונה.
חצי שנה של הכנות ונשאר עוד חודש וחצי בערך עד לתאריך היציאה ועוד לא הכל מוכן אבל הרוב כבר סגור.
אז מה קנינו ?
כל אחד היה אמון על חלק מסוים מהדברים שי לקח על עצמו את הכנת הציוד למטבח ורשימת הקניות של האוכל ואני לקחתי את החלק של הציוד עצמו.
הרשימה:
אוהל של קולמן דגם אינסרט 8 אנשים אוהל חזק ועצום פשוט!
שולחן לשטח
כיסאות חדשים
ציוד מטבח חדש גזיה ברנר כל הציוד מטבח הכולל.
מצברים ליסרה ולגלאי דגים
מטען למצברים
גנרטור
גו פרו 4 בלאק שקניתי ועוד 2 גו פרו שאנחנו לוקחים מחברים.
ציוד לגו פרו מכל טוב שנוכל לחבר ותת לכם זוויות צפייה מכל מיני מקומות סוללות ספייר וכו...
חוטים חדשים לרולרים
מרקר עם מנורה משהו מיוחד
כף לפידור
עגלה לסחיבת הציוד
סוללות בשלל סוגים לפנסים לזמזמים וכו...
בגדים עם הלוגו של הקבוצה שלנו שהכנו לעצמנו כובעים קפוצונים וחולצות גולף.
ועוד המון המון דברים כמובן שקנינו גם בנפרד דברים שהיו חסרים לנו.
אני החלפתי סווינגרים קניתי מזרן מתנפח מעצמו עם כרית כי חייב לישון טוב וכל מיני דברים נוספים.
מבחינת פידור:
15 קילו טייגר
15 קילו גראס
7 קילו בווילס
7 קילו פלטס
8 אטרקטים
20 קילו תירס
כמובן שיש כבר מחברת דייג מוכנה ויש תוכנית צילום מסודרת.
הולך להיות מטורף, נשאר עוד חודש וחצי זה לא מעט אבל לדבר כזה אני מכין אותכם מראש!
קצת תמונות:
הלוגו שלנו:

ציוד: