| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 29/8/2015 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:10 | קלמארי - רצועה דקה | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 760 גרם |
| 07:15 | קלמארי - רצועה דקה | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 855 גרם |
הדו"ח:
אתמול בערב יושבים אצל חברים אחרי סטייקים ושאר חלקי חיות ומדברים על סוף החופש והחזרה ללימודים.
הבן מסתובב אלי ושואל בלחץ אם זהו, לא נצא יותר לדוג??!
למה לא, אני עונה. יש עוד מלא הזדמנויות...
אבל יצאנו רק פעם אחת (פתאום הוא מאמץ את הצד של אמא שלו מבחינת הזכרון...
) וגם אז ברחו לי שני הדגים... 
אין בעיה. מחר יוצאים.
השכמה בארבע, הוא קופץ למצב ישיבה, שוקו ועוגיות ולדרך.
5 וחצי נחיתה בחוף, פריסת 4 מקלות, שניים קלים ושניים קצת יותר כבדים, קלמארי בהתאם ושיגור...
מחכים ומחכים ואין תגובה.
מוציא לבדוק ב-6 ומשגר בחזרה...
6 ורבע החכה השמאלית (אי פוינט קארפ 3.60 מ' עם חוט בד 20 ליברות) יורדת והסטנד מאבד קצת אחיזה אבל הוא קיבל הנחיה שהיא שלו והוא עף עליה כמו טיל ונותן הוקסט

הפעם בלי משחקים והוא מנחית את הדג על החוף
טרולוס עם "עננים" שחורים יוצא מהמים ובעל המאה מקבל החלטה לקחת. מה שהוא בוחר, מקובל...

מחדשים פיתיונות ומחכים...
בינתיים נופשים נכנסים לשחות, סאפים וקיאקים מסביב, ילדים נסחפים על סירה מתנפחת ובקיצור, עדיין חופש...

אבל כנראה שזה לא יעצור את הטרולוס הרעב ובשבע ורבע החכה ליד הראשונה, גם כן תחת פיקודו של יורש העצר, מאותתת באלימות על מגע בצד השני...

גם הפעם הוא מביא אותו לאט ובנחישות ורק מתחת לרגליים אנחנו רואים שהחוטים צלובים עם החכה מימין ואני מעביר חכה מעל חכה והוא מסיים את ההנחתה

במהלך השעה הקרובה ביקרו אותנו האבונפחות כמה פעמים וגם שחיין או שניים שנסחפו בלי לשים לב ועשו החפה איפה שיצא להם...
בשמונה וחצי עפנו משם כש-40 מעלות צלסיוס נותנות תמריץ גדול להתחפף

לסיכום,
שני טרולוסים יפים,
נתפסו על רצועות קלמארי דקות (1X10) בחכות שהיו יחסית קרובות,
על רצועות גדולות וראש, באו אבונפחות,,,
ברחוק לא נגע,
החופש לא נגמר אבל עומד להיגמר בשעה טובה,
יש הורים שלא אכפת להם מהילדים שלהם ונותנים להם לצאת עם סירה מתנפחת לבד ולהיסחף 500 מטר דרומה מהם...
עדיין פאקינג חם

)

, קיצר רק אחריי סוכות יחזור השקט לחופים .