פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יציאת טרולוסים ראשונה לעונה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: יציאת טרולוסים ראשונה לעונה (נקרא 4805 פעמים) |
הדפסה |
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיאצ'וק זמן עם הילד חשוב ואם זה בים אז הכי טוב אהבתי את ההשקמה האכזרית  ואהבתי את האסטרטגיה לבחירת נקודת הדייג  אבל לא ממש עזר בסופו של דייג טרולוסים חמודים יכולים לצאת אחלה דגים כבושים אם תרצה מתכון תגיד בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלוף 
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
תענוג של דוח גיא יציאה לים עם הילד זה תמיד כיף ועוד היה לכם אקשן יפה , זה כבר הכי טוב  סחתיין על השחרורים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
זוהי מהות הדיג גיא ! לתת להם לחוות את מה שאחנו חווינו כילדים  אחלה יציאה ויש התחלות של טרולוסים גדולים בחופים , יש עוד שבועיים לחופש הגדול ..
|
|
|
|
|
|
|
אחלה זמן איכות עם הבן והכי כיף שמצורפים לעסק דגים!  בנוסף התחלת לעבוד עם חוטי בד..אז ראשית שיהיה המון בהצלחה,שנית אשמח אם תפרט על מבנה הריג,תחושת המעבר מחוטי ניילון לחוטי בד וכ'ו..
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #20 ב- : אוגוסט 19, 2015, 19:28:44 PM » |
|
אלה החוויות שהכי זוכרים מהילדות. כל הכבוד על הטרולוסים הראשונים. המשיכו להעביר זמן איכות ביחד.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה יציאה הייתה לכם אין על זמן איכות עם הילדים וכשיש גם אקשן זה מעצים את החוויה מקווה בשבילכם יותר נכון בשביל נועם שבפעם הבאה המפלץ ינחת על החוף ולא ישתחרר מתחת לרגליים
|
|
|
|
|
|
מישל עמר
|
דייג זה קודם כל להנות הדגים זה בונוס חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
תמיד נהנים לקרוא את הדוחות שלך . אחלה זמן איכות עם הבן , מי צריך יותר מזה. אם היה לי בן הייתי לוקח אותו כל השבוע לזמן איכות, ככה בטוח האישה תיתן לי ללכת לדוג חחחחחחח.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
אחלה זמן איכות עם הבן והכי כיף שמצורפים לעסק דגים!  בנוסף התחלת לעבוד עם חוטי בד..אז ראשית שיהיה המון בהצלחה,שנית אשמח אם תפרט על מבנה הריג,תחושת המעבר מחוטי ניילון לחוטי בד וכ'ו.. עוד לא עברתי לחוטי בד אבל על אחד הרולרים יש חוט בד 20 ליברות. הסט מורכב מחכת חוף קלה של מאיה נפטון, טלסקופית ארבעה חלקים, משקלי הטלה עד 150 גרם אם אני זוכר נכון כרגע. הרולר זה סוויפ-פייר של דיווה מידה 4000 והחוט 20 ליברות כאמור. קשרתי לו בקצה חוט מונו 0.45 של סופיקס XL באורך של 60-70 ס"מ בכדי למנוע מצב של פיתול הכבל על הראשי , משקולת קונוס של 80-90 גרם וריג רץ מתחת. הסט הזה קל מאד, מטיס למרחקים יפים מאד (להערכתי יש מקרים שעובר את ה-100 מטר ובכול מקרה ואופן יותר רחוק משאר הסטים...). כול ניקור ואכילה נראים בבירור וכול אכילה כשהחוט על האצבע מורגשת טוב! מחייב עבודה עם אצבעון  יש לא מעט יתרונות לחוט בד אבל בים מלוכלך, אזור סלעי או מלחמה עם דג גדול שבה זמן התגובה שלך עם התחשבות בקלאץ' מהווים פרמטר לא מבוטל, יש עדיפות לניילון לדעתי... יש לי ספולות נוספות לשני רולרים גדולים ואני שוקל את האפשרות של בדיקת חוטי בד 20-30 ליברות במקום הניילון. צריך להתארגן על שני גלילי מילוי של 1000 מטר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
LITHIUM
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד, ניצנים של העונה.
האם במקרה של טרולוסים זרקת\ אתה זורק לנקודה ספציפית בים, שבירת הגלים וכו' או זורק רחוק כפי יכולתך?
תודה.
|
|
|
|
|
|
aviz
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין על חוויות של אבא ובן בים. 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
האם במקרה של טרולוסים זרקת\ אתה זורק לנקודה ספציפית בים, שבירת הגלים וכו' או זורק רחוק כפי יכולתך?
תודה.
לא מתייחס בכלל לשבירת גל, זרם חוזר, בורות, תעלות, קצף וכול העניינים האלו... מוצא נקודה רחוקה מאדם, רצוי עם קצת סלעים בכניסה למים שיוודאו שלא ייכנסו לי מתרחצים מתחת לאף ואז זורק הכי רחוק שאפשר... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה.
לא מתייחס בכלל לשבירת גל, זרם חוזר, בורות, תעלות, קצף וכול העניינים האלו... מוצא נקודה רחוקה מאדם, רצוי עם קצת סלעים בכניסה למים שיוודאו שלא ייכנסו לי מתרחצים מתחת לאף ואז זורק הכי רחוק שאפשר...  במיוחד לסוג הדג הזה עדיף לזרוק כמה שיותר רחוק במיוחד בשטח חולי הלהקה כבר תעבור , תמיד יש דג אחד שעושה את הטעות ובא לנשנש בפיתיון 
|
|
|
|
|
|
Gal-nami
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
59
|
|
כייף של דוח...עושה חשק כרגיל 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תודה.
לא מתייחס בכלל לשבירת גל, זרם חוזר, בורות, תעלות, קצף וכול העניינים האלו... מוצא נקודה רחוקה מאדם, רצוי עם קצת סלעים בכניסה למים שיוודאו שלא ייכנסו לי מתרחצים מתחת לאף ואז זורק הכי רחוק שאפשר...  במיוחד לסוג הדג הזה עדיף לזרוק כמה שיותר רחוק במיוחד בשטח חולי הלהקה כבר תעבור , תמיד יש דג אחד שעושה את הטעות ובא לנשנש בפיתיון  בגדול אני מסכים עם האמירה הזו ובכול פעם אני משתדל להגיע למרחק הכי גדול עם כול חכה בתורה אבל הבוקר דווקא שתי החכות הקרובות דפקו (דוח חדש ביומן הדוחות  )
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|