| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/8/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| קלמארי - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 1 | |
| קלמארי - | חדאד / פיגמה / זברה (סרגוס הפסים) | 3 | אנא ערף | |
הדו"ח:
טוב זה לא סוד שקניתי קיאק
ככה התחלתי את השרשור שבו אני מגלה לעולם שאני מת כבר לצאת לים עם הקיאק ואני מחפש שותפים שיצאו איתי מהדרום
הראשונים שנענו היו יעקב ודודו מצוות בננה פיש ואחריהם נענה גם סרגי שרוצה להכנס
גם זינגר הייקר נענה והבטיח יציאה אבל בצפון תודה גבר
טוב הקמנו קבוצה במהנשמע והשם בננה פיש ושות היה תפור עליה
יציאה ראשונה מהמרינה יש נקודות קרובות שנתן שרגא נכנסים ונהנים מהסיטואציה בודקים אך אנחנו מנווטים ואך אנחנו עובדים עם הפיש פיינדר דגים לא היו המטרה העליונה של היציאה אלה תרגול ויישום הלמידה שבכתב
חוזרים שלמים ובריאים ברוך השם
יציאה שניה לצערי סרגי לא יכול להגיע
אז מתארגנת יציאה שכוללת אותי ואת הבננה
במשך השבוע מצאנו דרך למצוא נקודות דרך מפות ימיות המהנשמע עמוס בברברת כל יום מהבוקר עד הערב רק מעלים נקודות ובודקים אם אנחנו מגיעים לאותה התוצאה בגיפיאסים שבאפליקציות חברים ההרגשה הייתה שאפשר לכבוש כל יעד עם החבורה המדהימה הזאת נותנים את הלב לעניין אנשים אחד אחד ברמה
יום שישי מגיע ואנחנו במרינה מוכנים ליציאה
היו שם עוד מלא קיאקיסטים שנכנסו מכל מני צוותים מה שהשרה עלינו ביטחון שהים היום סבבה לגמרי
יוצאים לדרך ומנווטים לנקודות ותוך כדי מאמתים את העומקים עפ המפה ומגלים שאנחנו מצליחים ובגדול לנווט בלי כל בעיה
מגיעים לנקודה שהיא רכס סלעים מעומק של 24 מטר שמסביבו 30 מטר עומק ובמרחק של 3 קמ מהחוף ומגלים מלא רתיחות של טונות עשרות טונות שחורות נותנות לנו מופע שנמשך כל היום
הבננה הורידה עוגן והתחילה בבולוס וג'יג בעוד אני מבצע רדיפות אחרי הטונות ומנסה לטרגט אותן עם פופר וכל מני סיליקונים ואפילו זרזרתי עם הבובה של הטרולניג אבל אין מה לעשות הן או שברחו שהתקרבתי או נבהלו מהדמויים כאשר נחתו במים בכל מקרה נהנתי מאד מאד מאד מאד מאד מהסיטואציה
פתאום צעקות מהבננה יש אכילות נעלמו כמה סביקים מהריג של הבולוס
אחרי קצת זמן היתה נעילה של יעקוב והוא העלה נצרן במשקל של קילו
ולאחר מכן דודו ויעקוב הוציאו כמה חדדים
טוב הים מתחיל להתברבר ואני מסמן לחברים יאלה הביתה
החזרה הייתה לא פשוטה אחרי כ6 שעות של עבודה בים אבל חזרנו מבסוטים ועם טעם של עוד והמון
כן זה ממכר חברים
עשיתי סרטון בקטנה רואים קצת רתיחות שיש הילוך איטי והכי חשוב גבירותי ורבותי קבלו את הבננה המלכותית
[IMG]http://i62.tinypic.com/2nc17jn.jpg[/IMG

צוות המורים!