טוב חברים, אז אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לשחק עם המצלמה עולה סרטון חדש לאוויר. הייתי מושבת חודשיים בגלל שהמקל שלי הוטס ליפן וטופל בכפפות של משי על ידי המומחים היפנים ! בסרטון הנחמד והקליל הזה תיראו סיכום של כמה יציאות בודדות לכנרת ! הדגים בכנרת נתפסו על ציקדות, סיליקונים, ג'יגים וכמובן איך לא על המיקרו כלב שאני כל כך נהנה לעבוד איתו ה Towadi smit. יש לציין כי מה ששוחרר בסוף לא אני תפסתי ישירות... כלומר תפסתי את החוט שאליו הוא היה תפוס וכמובן ששתי למשות אותו מהמים ולשחררו חזרה למצולות !
שמח לחזור לעניינים וב"ה מתכנן סרטון ברמה אירופית !!
מפרט ציוד: Tackel Camera: Gopro hero3+ black edition Rod: Ever Green Poseidon Salty Sensation PSSS 70S "D Attacker" Reel: Shimano rarenium 1000 FB Line: Varivas Avani Light Game Super Premium PE # 0.4 Leader: Seaguar R18 Fluoro Limited 10lb
אלוף הסרטונים כיף שחזרת. שאפו על השיחרורים ,איזה שפמנון מגעיל,פשוט גועל בהתגלמותו ומצטרף לשאלה של אייל לגבי החכה, כי לי יש רולר שלא נותנים לו מענה בארץ, והמליצו לי לשלוח אותו ליפן. שלחת לplat ?
ראיתי השבוע איזה קטע בסרט של הן סיני - אותך עומד בצד.... שאלתי את עצמי איפה הבן - אדם ? ואז נזכרתי ש לחשה לי בקשר למקל--- בעסה ברמות!! מקווה שיצאת מזה בשלום עם כי עלויות לא קטנות!!
הסרטים שלך הם פלא יצירה ובהחלט היו חסרים בקיץ החם הזה! מקווה שתחזור לים לפני שפלמידות יגעיו!!
אני לא חושב שיש מישהו שלא התגעגע לסרטונים ,כיף לצפות כל פעם מחדש השפנון שבסרטון נראה כאילו הסתבך במשהו איך בכלל מצליחים לתקן את המקל?הרי השפיץ נשבר,לא? האם יש ברשתוך גם Imperial puppy 47 ? האם ניסית?אם כן,האם יש הבדל בינו לבין ה-Towadi? בהצלחה בהמשך (ואל תעלם לנו לכל כך הרבה זמן עוד פעם )
עריכה אחרונה: אוגוסט 11, 2015, 16:31:35 PM על ידי דור שגב
טוב לראות שוב דוח שלך ארז... סרטון יפיפה ששומר על רמת הסרטונים הגבוהה שלך, עריכה נהדרת והצילומים מרהיבים - בניוחד כמובן אלו שמתחת לפני המים.... דוח קצר אך ממוקד ומקצועי - עם פירוט הדמויים המנצחים והציוד....
הצלחת לסקרן אותנו עם משלוח המקל
נ.ב. אתה עדיין יכול להכין את סרטון כך שישתתף בתחרות השחרורים...
ראשית באמת באמת תודה על הפרגון, כיף גדול לקרוא את התגובות שלכם ולהיזכר שיש גם אנשים שמפרגנים בעולם הזה.
דור - יש לי גם את ה Imperial puppy ב 2 גרם, גם מניב תוצאות אבל אני באופן אישי מרגיש את ההבדל בין יפני ללא יפני, אולי זה בראש! שניהם ביחד בקייס אבל תמיד עובד עם ה Towadi רק במקרים נדירים מחליף לאימפיריאל בגלל הצבע השונה שלו שיש לי, תלוי במצב המים.
יוסי - המון תודה, ב"ה יהיה טוב עם העסק.
רפי - אני יכול להשתתף עם הסרטון הזה? כי זה לא שחרור נטו
ולגבי המקל - אז ככה המקל הזה מאוד מאוד רגיש, 0.1 עד 6 גרם, לא משווק בארץ עלה לי 2660 ש,ח כולל המשלוח והמיסים, רכשתי אותו מג'ד היפני (cloud nine tackle) במקלות ברמות האלה תמיד שולחים ליצרן את כל המקל (שני החלקים) והם בודקים, זה תמיד יהיה החלפה בחלק חדש. במקרה שלי זה לקח חודשיים כי לא היה ליצרן במלאי והיו צריכים ליצר במיוחד בשבילי חלק חדש. לגבי מקלות בסדרות נמוכות יותר אז ישלחו לכם רק את החלק הפגוע. אגב - התיקון עלה לי 800 ש"ח כולל משלוחים ומיסים
דוראדו אחי - לא יודע את שמך... גם ברולר הסיפור דומה - ביפן אין דבר כזה אחריות על רולר לשימנו או דאיווה , הרולרים עמידים ולא קורה להם כלום, כלומר כל תקלה תמיד תיהיה כתוצאה משימוש לקוי או נפילה או כל דבר אחר ולכן יש מחירון לכל תיקון אצל היצרן, אתה יוצר קשר עם המוכר שקנית ממנו, מסביר את הבעיה, ושולח לו, הוא שולח ליצרן לתיקון, כמובן שלפני זה יגיד לך מה העלות. ועוד דבר חשוב לפני שאתה שולח, במידה ועל הרולר שילמת כבר מיסים אז עדיף לך לפנות למכס של הדואר ולבקש מהם למלא מסמך הצהרה שאומר שאתה שולח מוצר לתיקון בלבד ותצטרך להוכיח ששילמת עליו מע"מ, זאת כדי שלא תשלם מעמ נוסף כאשר הרולר יכנס שוב לארץ. למרות הכל, ויסלחו לי בעלי המקצוע כאן בארץ אין כמו לדעת שהאודי שלך מטופלת במפעל שממנה קמה לתחייה בגרמניה - רק כהשוואה. נכון שזה לפעמים נושא מעט יקר. ואגב, השפמנון היה חמוד דווקא.. :-)