|
|
יש גם את הקטע אצל הרוסים שדג ראשון לא משחררים.... או לא מביאים דגים לדייג
טוב אצלי סבא שלי רוסי לכן אני גם דג ראשון לא משחרר  
|
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
בוא נאמר רק שאם אני רואה מישהו מביא בננות לים אני שוחט אותו 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : אוגוסט 07, 2015, 20:28:59 PM » |
|
באמת מה הקשר בננות???
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
בוא נאמר רק שאם אני רואה מישהו מביא בננות לים אני שוחט אותו  כנל 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
Bמעניין מי שם לי בננה בקיאק יש גם את הקטע של דני מכוכב הים שהוא מנשק את המוצר שאתה רוכש ומברך ברוסית ..אני חייב לשאול אותו מה הפרוש של החוינה וורבלוד קוריצה מישקה 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
סימנתי את כול האפשרויות. סתם ליתר בטחון. נגד עין הרע 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
סימנתי את כל האפשריות ,בגדול אני מאמין בדרך ושיטה ואמונה {גם טפלות} מנשק כל דג שיוצא מהמים 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
טוב אצלי סבא שלי רוסי לכן אני גם דג ראשון לא משחרר   טוב תיקון טעות, דג ראשון קטן חייב לשחרר(כלומר שגם אסור להשתמש בו לפתיון). בדוק 
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכללי אני אישית לא מאמין באמונות תפלות.
אבל יצא לי לשמוע לא מעט דייגים שאומרים : לא קושרים קרסים בבית. דג ראשון מחזירים לים.
אבל בהפלגות בלילה : לא שורקים בים על הסיפון ! באמונה זו מסתבר כולם מאמינים, ויש צוותים שבכלל גם לא שרים על הסיפון בלילה . לטענתם הם מעירים את אל-הנפטון.
אבל היה מי שחקר את הנושא ומצא,כי שריקות היו העבר סימן להעיר את הסיפונאים בלילה . וסתם שריקות היו מבלבלות אותם. ומכאן בעצם אסור לשרוק בים.
לא משנה הסיפורים, בתכלס כל בעל יכאטה שיצא לי לצאת איתו לשייט בינ"ל ,הנחה את הצוותים לא לשרוק בלילה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מאמין באמונות תפלות... כן מאמין בתחושות בטן...
לא מאמין בעין הרע או "ניחוס" - כן מאמין בכך שיש לעיתים השפעות של "אנרגיות" חיוביות ושליליות... לכאורה סתירה אך בפועל לא: כאשר מישהו "מאחל/מייחל לכך שיקרו לך דברים שליליים או חיוביים (מקלל/מברך) - אם אינך מאמין זה לא רלוונטי ואם אתה מאמין בזה או זורם עם זה תחושתית - זה ישפיע....
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב אצלי סבא שלי רוסי לכן אני גם דג ראשון לא משחרר   רגע רגע אל תתפסו בעלות....  יש את זה גם אצל דייגים שאינם ממוצא רוסי... על "דג ראשון לא משחררים" שמעתי לפני המון שנים גם מדייגים יוצאי עדות המזרח וערבים.. מה המקור לאמונה הזו - ברור שאינני יודע ולא ממש משנה... יכול לומר שראיתי מי ששחרר דג ראשון ותפס אחר כך עוד הרבה...
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אצלי סבא שלי רוסי לכן אני גם דג ראשון לא משחרר   רגע רגע אל תתפסו בעלות....  יש את זה גם אצל דייגים שאינם ממוצא רוסי... על "דג ראשון לא משחררים" שמעתי לפני המון שנים גם מדייגים יוצאי עדות המזרח וערבים.. מה המקור לאמונה הזו - ברור שאינני יודע ולא ממש משנה... יכול לומר שראיתי מי ששחרר דג ראשון ותפס אחר כך עוד הרבה... אני תמיד חשבתי שהמקור זה בורים שפשוט אם תשחרר יהיה יותר קשה לתפוס אחר כך לא? אמונות טפלות לדעתי סתם בא להלחיץ את האנשים במיוחד שרובם מקורם בעבודה זרה ממש האמונה שלי תבוא עם מוטיבציה ורוח טובה תצליח או שלא העיקר שנהנית
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לא מאמין בעין הרע או "ניחוס" - כן מאמין בכך שיש לעיתים השפעות של "אנרגיות" חיוביות ושליליות... לכאורה סתירה אך בפועל לא: כאשר מישהו "מאחל/מייחל לכך שיקרו לך דברים שליליים או חיוביים (מקלל/מברך) - אם אינך מאמין זה לא רלוונטי ואם אתה מאמין בזה או זורם עם זה תחושתית - זה ישפיע....
יש לי הרבה מחלק ממה שאמרת ועוד אמונה שאם אישתי מתקשרת לפני שהגעתי לחוף וכבר שואלת מתי אני חוזר אני מקפל את הכל וחוזר תכף הביתה כי פשוט חבל לי על הזמן והמאמץ מנסיון 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יש לי הרבה מחלק ממה שאמרת ועוד אמונה שאם אישתי מתקשרת לפני שהגעתי לחוף וכבר שואלת מתי אני חוזר אני מקפל את הכל וחוזר תכף הביתה כי פשוט חבל לי על הזמן והמאמץ מנסיון  מוכר וגם כאשר אנשים שעוברים ושואלים נו יש דגים אני עונה מכל הלב ובאמונה שלימה שכן יש אבל הם בים זה פסכולוגי צריך לבוא בשביל הכיף נטו רק אז הדגים לא שמים לב שדגים אותם ופשוט משתפים פעולה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 10, 2015, 20:29:02 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מסכם את תוצאות הסקר והם :רוב הדייגים לא מאמינים באמונות תפלות ועין רעה דעתי הם חוששים מהאמת
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2015, 10:21:01 AM על ידי zinger
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|