פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   TACKLE HOUSE - FEED POPPER 100 - צבע מומלץ |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: TACKLE HOUSE - FEED POPPER 100 - צבע מומלץ (נקרא 2976 פעמים) |
הדפסה |
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
מי מחזיק את הפופר הזה? מה הצבע המומלץ ביותר? יש באי ביי איזה 30 סוגים ואין לי מושג איזה צבע עדיף  תודה מראש 
|
|
|
|
|
|
|
תן קישור ואני ימליץ לך על הצבע בדיוק , הלבן גב צהוב אהוב מאוד אבל הירוק מטלי(לא יודע את השם של הצבע בגלל זה רצוי קישור) מככב ממש אצל חבר . גילוי נאות אני יותר אוהב את הפופרים של helco גם במחיר וגם מחזיק במים יותר טוב,כלומר בנוי גם לים יותר עובד. עם אתה כבר משקיע את הסכום יש ל-skagit פופרים מעניינים מאוד. בהצלחה
|
|
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 03, 2015, 17:56:33 PM » |
|
האמת שתאכלס אני מחפש פופר טוב, אין העדפה לחברה מסויימת, משקלי זריקה עד 28 גרם...פשוט ראיתי לא מעט המלצות על הfeed. איזה צבע ומשקל של helco מומלץ? איזה פופרים יש ל skagit? תודה על העזרה...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
|
הלקו רוסטה 16+גרם...לדעתי 18 לבן ראש אדום או צהוב ירקרק לבן. 65 שקלים תבדוק גם את פאפי של רוברטס לורס 21 גרם קרס בודד-רוצח גומבר עתיק ביותר 55 שקלים
|
|
|
|
|
|
|
22 גרם של הלקו ,לבן ראש אדום עף מצויין. והרבה תפיסות איתו
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
באיזה אזורים של חוף אתם משתמשים בפופרים לגומברים לדוגמה? יש לי את ההלקו רוסטה ראש אדום (גוף לבן) 16 גרם וגם יותר גדול של 30 גרם אותו צבע הכוונה אזור חולי או סלעי, ליד שובר, עומק מסויים מומלץ וכו'
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
http://youtu.be/soGC6ptg7wIבסרטון רואים את הנקודה בא הגומברים לרוב תוקפים . זרוק למקומות כאלה(בורות עם עומק) ובמהרה יעלה לך גומבר ב״ה. בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
http://youtu.be/soGC6ptg7wIבסרטון רואים את הנקודה בא הגומברים לרוב תוקפים . זרוק למקומות כאלה(בורות עם עומק) ובמהרה יעלה לך גומבר ב״ה. בהצלחה. תמיד יהיה נגיד ברצועה של 1-2 ק"מ איזור כזה לרוב?
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
http://youtu.be/soGC6ptg7wIבסרטון רואים את הנקודה בא הגומברים לרוב תוקפים . זרוק למקומות כאלה(בורות עם עומק) ובמהרה יעלה לך גומבר ב״ה. בהצלחה. תמיד יהיה נגיד ברצועה של 1-2 ק"מ איזור כזה לרוב? בהחלט,כל כמה עשרות מקסימום מאות מטרים יש בור כזה,יש בורות יותר מעניינים אבל כולם עובדים בזמנם(שלהקת דגי טרף מתיישבת בה,או טורף אורב בתחתית או בשוליים),קל לזהות אתה בור בשל צבע המים הכהה באיזור,הגלים שלא נשברים ותנועת המים ששונים בזרימתם(לא זורמים לחוף כרגיל).
|
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
26
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
http://youtu.be/soGC6ptg7wIבסרטון רואים את הנקודה בא הגומברים לרוב תוקפים . זרוק למקומות כאלה(בורות עם עומק) ובמהרה יעלה לך גומבר ב״ה. בהצלחה. תמיד יהיה נגיד ברצועה של 1-2 ק"מ איזור כזה לרוב? בהחלט,כל כמה עשרות מקסימום מאות מטרים יש בור כזה,יש בורות יותר מעניינים אבל כולם עובדים בזמנם(שלהקת דגי טרף מתיישבת בה,או טורף אורב בתחתית או בשוליים),קל לזהות אתה בור בשל צבע המים הכהה באיזור,הגלים שלא נשברים ותנועת המים ששונים בזרימתם(לא זורמים לחוף כרגיל). שמתי לב שהלכתי לדוג כמה פעמים ליד שובר ראיתי שהמים כחולים יותר מהמים ברדוד והבנתי ששם יותר עמוק, נכנסתי למים ואכן ראיתי שיש ממש עומק של 50 ס"מ ואז נפילה לאיזה מטר כרגע שווה לנסות עם פופר בומבט וסיליקון ובכלל עם דמויים של 9 ס"מ ואפילו 13 ס"מ כרגע? (או לעדיף לחכות לקראת החורף?) ראיתי שמוציאים בסביבת אשקלון, באשדוד לא ראיתי כל כך ואני כבר ממש רוצה להוציא משהו טוב בקרוב ובאיזה שעות בעיקר? לפנות בוקר ובבוקר עד 9 בבוקר בערך? ואגב גם באיזה ים? גבוה או שקט? וגם עדיף צלול או עכור יחסית? (מבחינת סיכוי לתפיסה, צבעים הבנתי מה להשתמש לצבע הים) אני מתכוון לדגים כגון לברק לוקוסים וגמברים, בעיקר לברק וגומברים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 07, 2015, 17:53:22 PM על ידי raz_p
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
רז הראה שלמדת את התאוריה טוב, כל שאלה שאתה שואל אתה עונה לעצמך וגם תשובה נכונה ,מה שנותר לך זה להתמיד והדג יבוא וכל הידע יתחבר לך ,והנה מה טוב ומה נעים 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האלקו 22 גרם? עוד לא נתקלתי...
שי
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יש להלקו כל מיני משקלים עד אזור ה100 פלוס לדעתי פופר מ ע ו ל ה ! אבל שונה מהפיד זה פופר חזק מאוד יציב מאוד לא מתגלגל על צירו כמעט בכלל והקרסים תמיד באזור התקיפה מה שמאוד עוזר עם דגים כמו גומברים אבל גם אגרסיבי מאוד השפריץ שהוא מוציא לדעתי מדמה פיצוץ של להקה קטנה על המיים ולא דג בודד הוא גם הייקפי כלומר במכה על הפופר המיים שעפים מכים גם מאחוריו וגם מלפניו.. (שוב עניין הלהקה) דמוי לדגים עם ביטחון לשעות האכילה ולא למרדפי סרק וכדומה בלי ספק בכלל פייה גאונית ובכלל אוהב מאוד כל מה שיצא לי לפגוש ויוצר באוסטרלייה הפיד שונה לא יצא לי לעבוד איתו הרבה (נקטף ממש בסמוך לקנייה שלו ) אבל מהרושם שהשאיר הרבה יותר עדין מהיר פחות כבד מעיין פופר FINESSE קליל עם הקטן ראיתי תפיסות אצל שכנים לעיתים במצב שהדגים שיחקו לא מעט ומיעטו לתקוף אני הייתי קונה את ההלקו פשוט כי הוא דמוי חובה לדעתי אצל כל מזרזר
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2015, 22:11:27 PM על ידי שחר נ
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני לא נתקלתי בהאלקו 22 גרם, וחבל... בחנויות שאני מסתובב בהן, מצאתי רק 16 או 38 גרם אני עובד עם ה 16 גרם, ואכן אחד הפופרים שחובה בתיק, והייתי שמח לגרסה קצת יותר כבדה.
לגבי ההשוואה מול הפייד, אני לא ניתחתי את השחייה כמוך שחר, אבל אצלי דווקא הפייד מועדף, בעיקר בגלל המשקל העודף (יש לי את גרסת ה 22 גרם) שמאפשר טווח יותר רחוק. אומנם ההאלקו עף יפה גם ברוח נגדית, אבל עדיין המשקל העודף נותן לפייד טווח גדול יותר. מבחינת התוצאות... שניהם נותנים תוצאות, כאשר הגומברים בסביבה.
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
גם אני לא נתקלתי בהאלקו 22 גרם, וחבל... בחנויות שאני מסתובב בהן, מצאתי רק 16 או 38 גרם אני עובד עם ה 16 גרם, ואכן אחד הפופרים שחובה בתיק, והייתי שמח לגרסה קצת יותר כבדה.
לגבי ההשוואה מול הפייד, אני לא ניתחתי את השחייה כמוך שחר, אבל אצלי דווקא הפייד מועדף, בעיקר בגלל המשקל העודף (יש לי את גרסת ה 22 גרם) שמאפשר טווח יותר רחוק. אומנם ההאלקו עף יפה גם ברוח נגדית, אבל עדיין המשקל העודף נותן לפייד טווח גדול יותר. מבחינת התוצאות... שניהם נותנים תוצאות, כאשר הגומברים בסביבה.
לא יודע לגבי ה22 כן ראיתי על המדף אולי חמש גדלים שלו כשהגדול זה כבר פופינג אגב אני מאוד אוהב את ה30 גרם (גם עף מעולה ) מרחק זריקה זה פרמטר חשוב אבל לא היחיד בכל מקרה שתי הפופרים מעולים קבלות זה קבלות
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|