שלום,
שמי אמיר אני מרחובות בן 23
אני חדש בתחום קניתי חכה pr180l diwa משקלי זריקה3-15
אורך 1.8 שני חלקים
רולר diwa sweepfiree e1000a
חוט בד g-soul ss 0.8
יש ברשותי כמה בובות במשקלי זריקה של 7-12 גרם
הייתי בטבריה בסוף שבוע ניסיתי לז'רזר עם דמוי ניקל של 10 גרם ולא ממש הלך לי
ההטלה שלי היתה רחוקה אבל הסתבך לי החוט כמה פעמיים והניקל נקשר עם החוט כל כמה זריקות
רציתי לדעת אם יש מישהו שיוצא לשרשר ואני יכול להצטרף ללמוד ממנו אני מאזור מרכז ויש לי רכב
אשמח אם מישהו יעזור לי להיכנס לתחום
תודה
ניקל 10 גרם די גדול לכינרת, לך עם 3-5 גרם גג 7 לדעתי
אם אתה מתחיל בתחום אז למה ישר חוט בד??
כמה עלה לך החוט הזה?
אני כבר די הרבה דמן בתחום אומנם לא יצאתי הרבה לזרזר כי זה היו רק כמה חופשות בכל שנה לכינרת, הייתי תמיד עם חוט ניילון, עכשיו אני מתחיל לזרזר בים ורציתי לעבור לחוט בד, אבא שלי שם לי חוט בד וכמה ימים הייתי איתו כל פעם כמעט קרה משהו והסתבך אם זה בגלל הרולר לדעתי ואם זה בגלל שאני לא תמיד מותח את החוט אחרי השפרצה עם פופר לדוגמה ככה שהחוט לא מתוח ברולר מה שלדעתי אמור ויכול לגרום לסיבוך החוט
כבר הלך לי 10 מטר בשני רולרים בערך ומאז הפסקתי עם החוט בד וחזרתי לניילון כי אני לא רוצה שיהיו לי עוד סיבוכים וילך חוט לפח וזה יקר מאוד
בניילון אתה די בראש שקל מקסימום הולך לך 100 מטר הלך לך 20 ש"ח (תלוי בחברה ואיכות החוט)
אני מאשדוד ולא כזה מנוסה אז אני לא יכול לעזור לך כל כך
בקשר לזה שהניקל נקשר בחוט אתה מתכוון שהמשולשת של הניקל הייתה על החוט והניקל היה הפוך?
אם כן זה קורה די הרבה אומנם לדעתי הרבה יותר דווקא בדמויים אחרים בעיקר הציקדות מניסיון אישי, אם הוא באמת נקשר אז אני לא מבין למה התכוונה כל כך