פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דניס בתור פתיון? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דניס בתור פתיון? (נקרא 4722 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אתה כבר בים שאין באפשרותך להרגן כבל כבל ברקס של אופניים גם טוב עם אין לך חנות פתוחה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #16 ב- : יולי 31, 2015, 18:46:47 PM » |
|
זה סרגוס אח יקר ,אין מה לעשות אבל איך שנוח לך .
|
-------------------------------
|
|
|
סנפירו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
24
בייבי
|
|
צור, אני יודע דברים אני לא עד כדי כך טיפש. גם אני בהתחלה חשבתי שזה סרגוס עד שראיתי את המצח והקוצים. לא שאלתי אם זה סרגוס או דניס וזה לא משנה אפילו. עשיתי תהליך ארוך כדי לצמצם את התמונה כדי שיהיה אפשר להעלות אותה(צמצום תמונה מוריד באיכותה).אם אתה מנסה לפגוע או סתם לעקוץ אז בבקשה לא בדיונים שלי, אם תרצה לעזור אשמח. אפשר להשתמש בחוט ניילון עבה לקרס? 0.70 0.80
|
אתה תלמד אותי לתפוס כדי שאני אלמד אותך איך לשחרר.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור, אני יודע דברים אני לא עד כדי כך טיפש. גם אני בהתחלה חשבתי שזה סרגוס עד שראיתי את המצח והקוצים. לא שאלתי אם זה סרגוס או דניס וזה לא משנה אפילו. עשיתי תהליך ארוך כדי לצמצם את התמונה כדי שיהיה אפשר להעלות אותה(צמצום תמונה מוריד באיכותה).אם אתה מנסה לפגוע או סתם לעקוץ אז בבקשה לא בדיונים שלי, אם תרצה לעזור אשמח. אפשר להשתמש בחוט ניילון עבה לקרס? 0.70 0.80
1.אף אחד לא טען שאתה טיפש 2.אני בטוח שאתה יודע דבר או שניים בדייג 3.אף אחד לא מנסה לעקוץ אותך ההערה שלי היתה בכדי לגרום לך לנסות להבין שהתשובות והתגובות שתקבל בדיון הנ''ל או בכלל ינתנו על ידי אנשים שיש להם ידע רב וניסיון של שנים וכל מה שהם רוצים זה לעזור תמשיך להתעקש שזה דניס למרות שלפחות שניים אמרו לך שזה סרגוס לגבי החוט תלו לאיזה דג אתה מכוון לרוב דגים שתתפוס מהחוף מספיק חוט 0.40 לגומבר רצוי קבל פלדה של לפחות 40-50 lb חוט נילון גם בעובי של 1 ממ ברוב המקרים יקרע בביס הראשון שיקבל משיני הגומבר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מצרף לך תמונות של סרגוס ושל דניס מקווה שתצליח לראות את ההבדל ממליץ לך להשוות עם התמונה שלך כמה נקודת שכדאי לך להתמקד בהם 1.צבע הזנב צהוב שוחר אופיני לסרגוס 2.הכתם השחור בבסיס הזנב קיאם אצל הסרגוס ולא אצל הדניס 3.צורת הדג הדניס מאורך יותר ביחס לסרגוס 4.לדניס כתם שחור על מכסה הזימים שלא קיים אצל הסרגוס דניס  סרגוס  התמונה שלך 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 01, 2015, 03:16:31 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין ספק, סרגוס חד משמעית.
לגבי ארגון הכבל..פשוט לגשת יום לפני ולרכוש כבל פשוט , יש כאלה שמגיעים כבר עם קרס אם אין לך כוח להשקיע ( כמוני), לגבי תפירה ופילוט הדג יש כאן דיון ארוך בנושא על טרגוט הגומברים. לא ממליץ ללכת על " יהיה בסדר" עם גומבר.. אולי תצליח אבל אם יחתך לך ותברח לך בהמה ממש תצטער שלא הלכת לחפש כבל, מצד שני..לפעמים ככה לומדים לא?
בהצלחה בכל מקרה,
שי
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מאיפה אני ישיג כבל? אני יתפוס גם ככה, יהיה בסדר. רצועות נשמע טוב אני אולי אנסה את זה אבל איך לחתוך את הרצועות?
ספיר יקירי אתה שואל שאלות על דברים שאתה לא יודע ואנשים בעלי ניסיון משקיעים מזמנם בכדי לענות לך הייתי מצפה שתקבל את התשובות ותתיחס אליהם קצת יותר ברצינות אם אמרו לך שהדג הוא סרגוס ולא דניס תאמין לי שמי שאמר לך יודע טוב מאוד על מה הוא מדבר אם המליצו לך להשתמש בקבל פלדה כשמנסים לתפוס גומברים תאמין לי שמי שאמר לך יודע על מה הוא מדברזה לא שלא ניתן לתפוס עם חוט נילון אבל אחוזי ההצלחה עם קבל פלדה גדולים בעשרות אחוזים מציע לך ללמוד ולהפנים את ההארות שאתה מקבל אם אתה חושב שאתה יודע לבד אז בשביל מה אתה שואל? נכון 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
ללא ספק מדובר בסרגוס מסורטט 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
ללא ספק מדובר בסרגוס מסורטט  בייבי סרגוס , למען התיקון סרגוס הוא זן של דניס ככה שכולם בערך צודקים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ללא ספק מדובר בסרגוס מסורטט  בייבי סרגוס , למען התיקון סרגוס הוא זן של דניס ככה שכולם בערך צודקים. למה סתם להגיד שטויות נכון ששניהם שייכים לאותה משפחה אבל כל אחד הוא תת מין שונה זה כמו שנגיד שגיטרן הוא כריש אבל מה לעשות הוא ממש לא זה ששניהם שייכים לדגי הסחוס לא אומר ששניהם כרישים הסרגוס והדניס שייכים למשפחת הספרוסים במשפחה זו כימים דגים רבים כמו סרגוס ,דניס (ספרוס זהוב),מרמיר, שינן הניבים,פארידה ועוד.... בוא נקרא לכולם סרגוסים וזהוא בקיצור נכון שהם מאותה משפחה אבל זה ממש לא אותו דג חלק מתפקיד הפורום זה להקנות ידע ובכדי שזה יצליח רצוי וכדאי שהפרטים שאנשים נותנים יהיו מדויקים בכדי ששאר החברים ילמדו
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברה שניהם טעימים במחבת ממש לא אכפת לי איזה מהם
|
|
|
|
|
ללא ספק מדובר בסרגוס מסורטט  בייבי סרגוס , למען התיקון סרגוס הוא זן של דניס ככה שכולם בערך צודקים. למה סתם להגיד שטויות נכון ששניהם שייכים לאותה משפחה אבל כל אחד הוא תת מין שונה זה כמו שנגיד שגיטרן הוא כריש אבל מה לעשות הוא ממש לא זה ששניהם שייכים לדגי הסחוס לא אומר ששניהם כרישים הסרגוס והדניס שייכים למשפחת הספרוסים במשפחה זו כימים דגים רבים כמו סרגוס ,דניס (ספרוס זהוב),מרמיר, שינן הניבים,פארידה ועוד.... בוא נקרא לכולם סרגוסים וזהוא בקיצור נכון שהם מאותה משפחה אבל זה ממש לא אותו דג חלק מתפקיד הפורום זה להקנות ידע ובכדי שזה יצליח רצוי וכדאי שהפרטים שאנשים נותנים יהיו מדויקים בכדי ששאר החברים ילמדו לקחת קשה , מנסה להרגיע קצת את החברים  תודה על המידע אגב...
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 02, 2015, 12:29:51 PM על ידי mshark
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #27 ב- : אוגוסט 02, 2015, 16:29:16 PM » |