הדו"ח: כנרת , נסיעה וחזרה של שעתיים, עור צרוב, עייפות טוטאלית - אלו הדברים שעולים לי בראש כשאני חושב על הימה היפהפיה הזו אך כל פעם מחדש משהו שובה אותי וקורא לי לחזור גם כשאין דגים...
מזה כמספר יציאות התחברתי ליעקב - אדם מדהים ,שאם אפחית מגילי שנה אחת ואהפוך את הספרות אגיע לגילו (אני בן 27 ) ממנו אני לומד המון ומקבל מוסר וחכמת חיים , החברותא איתו והרצון שלו ללמוד ולהבין מדהימה אותי כל פעם מחדש.
4 בבוקר מתייצב אצל יעקב כשב 6 בבוקר אנו במיים, בריזה קרירה כנרת שטוחה ודגים במופע אקרובטיקה מסביבי. הבוקר התחיל בעצלתיים, מושטון פה ושם ומדי פעם בינית קטנה מפתיעה וכשה עלתה , עלו כמות התקיפות בצורה מדהימה.
יעקב ננעל משמאל ואני ננעל מימין - לא צריך לבקש יותר מזה העבודה התבצעה קרוב לקרקעית ובסריקה רחבה של קו חוף כשלעיתים חזרנו לנקודה שהפסיקה לעבוד והתקיפות החלו מחדש
מצרף לכם את תמצית היום כשגם ואני וגם יעקב חזרנו עייפים ומרוצים למרכז
איזה יום כיף........................ אחלה תפיסות וסרטון נהדר.. להבא, תוסיף כמה "נעילות בלייב" זה ממש מוסיף
בהצלחה בבאות....
הוצאת לי את המילים מהפה להבא, תוסיף כמה "נעילות בלייב" זה ממש מוסיף
אגב, כמה זמן צילום להערכתך? איזו מצלמה?
מכיוון שתפיסת נעילה בלייב מריכה את השארת המצלמה דולקת ומאחר ורציתי לצלם כמה שיותר ולשמור על הסוללה הסתפקתי בצילום התפיסה לאחר הנעילה.
המצלמה GO PRO HERO 3 SILVER
כמה זמן צילום היא מאפשרת? יש מצב לצילום בטיימר מה שיאפשר צילום מקטעים של 20 דקות נניח ואז יקל על מחיקת סרטונים מיותרים ללא תפיסות בקלות?
תלוי באיכות הוידאו בה אתה בוחר לצלם - HD זה באזור 2-3 שעות לדעתי קיימת האופציה הזו אבל אישית העדפתי פחות להתעסק עם המצלמה ויותר להינות מהדייג שהיה במיטבו באותו היום
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
איזה יום כיף........................ אחלה תפיסות וסרטון נהדר.. להבא, תוסיף כמה "נעילות בלייב" זה ממש מוסיף
בהצלחה בבאות....
הוצאת לי את המילים מהפה להבא, תוסיף כמה "נעילות בלייב" זה ממש מוסיף
אגב, כמה זמן צילום להערכתך? איזו מצלמה?
מכיוון שתפיסת נעילה בלייב מריכה את השארת המצלמה דולקת ומאחר ורציתי לצלם כמה שיותר ולשמור על הסוללה הסתפקתי בצילום התפיסה לאחר הנעילה.
המצלמה GO PRO HERO 3 SILVER
כמה זמן צילום היא מאפשרת? יש מצב לצילום בטיימר מה שיאפשר צילום מקטעים של 20 דקות נניח ואז יקל על מחיקת סרטונים מיותרים ללא תפיסות בקלות?
תלוי באיכות הוידאו בה אתה בוחר לצלם - HD זה באזור 2-3 שעות לדעתי קיימת האופציה הזו אבל אישית העדפתי פחות להתעסק עם המצלמה ויותר להינות מהדייג שהיה במיטבו באותו היום
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."