| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/7/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| כל היום | - | טלויזיה (סילגו נודד) | 60 | |
הדו"ח:
השעה שלוש לפנות בוקר השעון מצלצל אני מתעורר נוטל ידים מכין קפה ויוצא לכיוון הים
יש לי מידע על נקודה פעילה בשעה מסויימת אז לדרך
מגיע למרינה באשקלון בואטו יש סט מדיום וסט אולטרה לייט
מגיע לנקודה המדוברת ורואה שם מזרזר יחיד עם רשת הרמה ארוכה במיוחד כבר נהיה לי טוב
מהנדס את עצמי במורד הדולוסים מה ענינינים מה נשמע עם הבחור ומתחיל לעבוד במים יש עליות של גומברים כנראה כל מני פיצוצים במים ופה ושם גם איזו השפרצה אלימה
עובד עם הבומבט ורגלו אבל אין נגיעה מחליף לפטצנקו ולא מצליח להפעיל אותו כי הרולר שלי פשוט היה כבד ולא סיבב משהו מחליף לבומבט שוב פעם והרולר פשוט נתקע לגמרי אז אוסף את החוט עם היד ומגלגל על השפולה
הולך לאוטו ומחליף עם הרולר של האולטרה לייט
חוזר לנקודה וממשיך לעבוד עם הרגלו ככה עד השעה שש לפנות בוקר נמאס לי שמתעלמים ממני הדגים אז חותך לחוף הצפוני
הגעה לחוף ויש מלא מז'רזר'ים באזור אז מתחיל ללכת צפונה
מולי אני רואה מז'רז'ר על הסלעים עובד
מתקרב ומזהה את החכה האדומה ואת המצלמה על הראש זה אייל הידוע כקארגו פלאין
מפה לשם תוך כדי התקדמות בחוף הכרנו והזדהנו מהרגע שאיל זהה אותי
התחיל השיעור של החיים שלי בנושא ז'רז'ור
הבן אדם שפך את כל מה שהוא יכל בלי לשמור כלום בלב ואני רק מתפלל לזכור
אפילו רבע ממה שהוא אומר לי
אייל אחי תודה ענקית על הזמן שהקדשת לי ועל כל המידע שתרמת זה לא מובן מאילו אתה אחלה באמת אחלה בן אדם
טוב השעה בערך שמונה (לא בטוח)
אייל ואני נפרדים לשלום אייל עוזב את החוף ואותי עם הרגשה מצויינת ועם המון רעיונות
אני ממשיך עד לנקודה הידועה כחוף הדקל ועובד כל הזמן הזה בלי תוצאות החלטתי לחזור לאוטו ולהחליף לאולטרלייט כי המים רגועים ויש ארסנל חדש של דמויים לבדוק
מגיע לאוטו מצטייד בחכה ובתיק דמויים ומתחיל את המסע
המטרה טלוויזיות כן יש והמון איפה שיש חולות ורדוד יש מליון טלוויזיות
מחליף דמויים ובוחן את אופי עבודתם הטלוויזיות נשלפות בקצב מסחרר וגם משחררות את עצמן תוך כדי ניעורים
עכשיו אני שולף אותן ואז אני מבחין במים בשקית נילון שחורה ששוחה בכיוון ההפוך לזרם משעה תשע וחצי ועד השעה שתיים בצהרים ראיתי טרכונים ענקים נכנסים ויוצאים בכל מקום שאני עובד כנראה שתוך כדי עבודה הברחתי טלוויזיות מהחולות למים היותר עמוקים והטרכונים פשוט נכנסו ופירקו אותם אני עם האולטרה לייט לא יכולתי לעשות הרבה רק להסתכל על הבליץ שהטרכונים עשו בדגים הקטנים
ראיתי גם דגים כחולים כנראה אוטאוטים וגם בורי ענקיים וגם דג שאני לאהצלחתי לזהות והוא היה ענק וכל הזמן הזה צלליות שחורות וגדולות עוברות מולי במהירות
אני עסוק בלהוציא טלוויזיות כיף חיים הם תוקפים ביחד קבוצה שלימה פשוט תוקפת את הדמויים
זהו היה יום מדהים אחד הימים היותר כיפים שהיו לי בים
מוסיף.תמונה לדוגמה ותמונה עם חיוך מטופש של אושר
שבת שלום חברים המון ברכות ונוסיף בריאות ואושר

אבל היום נרשם כאחד החמים השנה 
ותעלה תמונה או שתיים שנשטוף עיניים ( אני מטרגט אותם בסתיו בעקר ) .

), אבל לא שום דבר דומה למה שאתה מתאר.