פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   רפי ביקשת- קיבלת!!! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: רפי ביקשת- קיבלת!!! (נקרא 3880 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 14/7/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:30 | - נוד לבן | טרכון ים תיכוני | 1 | 2.400 |
הדו"ח:מקבל אתמול בערב וויבים טובים- צריך ללכת לדוג לפנות בוקר! מתקשר לכל הפרטנים הקבועים אך ללא הצלחה  ומחליט ללכת לבד. כרגיל עיניים שורפות, עייפות קשה ביותר, מכין אספרסו כפול ויוצא לדרך.  מחליט על שינוי אסטרטגיה ומנסה נק' חדשה, יש לי הרגשה שהיום אני חוזר עם דג!  הליכה של 5 דקות הרגישה כמו נצח מרוב ציפיה להגיע ולזרוק כבר. שוב טקטיקה חדשה הפעם שם דואו רליס פנסיל ועובד קצת טופ ווטר, המים רגועים כלום לא קורה. מחליף לספרינט 75 עוד 10 דק של עבודה ואז מזהה רתיחות עם שפריצים גדולים, חושב לתומי אז שוב אין טרכונים, נראה כמו גומברים רעבים  , מחליף לנוד לבן, זורק כמה גלגולים טוויץ' עצבני ועוצר, חוזר על הרצף כמה פעמים ובעצירה הרביעית מזהה צל שחור מגיע משמאל ושותה את הדמוי  , ישר נותן הוקסט והדג מתחיל להשתולל לקיחת חוט עצירה שוב ריצה קפיצה מהמים תוך כדי ניענוע ראש- פייט לפנים!הדג נרגע, מחזק קלאצ' ומביא אותו אלי, במקביל מוכן כבר עם הגריפר להרים את הדג כשהוא מגיע מתחת לרגליים אני מזהה להפתעתי טרכון שמן. איך שהוא רואה אותי שוב משתולל, תופס את הלידר ביד מצמיד את הדג לסלע ושואב אותו למעלה!   סוף סוף מה שחיפשתי! אחרי הרבה הפקות לקחים הצלחתי למצוא ולתפוס את דג המטרה- מאחל לכולם בוקר שכזה!!!  
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 11:49:12 AM על ידי Roy Octopus
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
|
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה כי עיניים טרוטות לא מונעות תפיסות יפות - מה שאומר רועי שאתה יודע את העבודה גם בעיניים עצומות (כמעט)  תחושת הבטן מסתבר שעבדה היטב...  דו"ח מתוק ותפיסה מכובדת - טוב לדעת כי הטרחונים הגדולים כבר כאן... טוב גם לדעת מה היה הדמוי הנחשק על הטרחון השמן ויופי של שיתוף בציוד - חסר לי רק פרטים על החוט: איזה יצרן ואיזה עובי (בד ואם היה אז גם השוקלידר...)  תמיד טוב לראות מישהו שהוא לא רק מוכר ציוד בחנות אלא גם דייג בנשמתו ואחד מהחבר'ה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יגעת ומצאת רועי- תאמין באבוע תאמין  איך שמח בשבילך.. אין כמו ההרגשה לצאת לכבוש פסגה מאוד מסויימת- ולהצליח ובגדול!! יאללה בלאגן זה רק הראשון 
|
|
|
|
|
 חתיכת סוס , איזה כייף לראות אותו בחוץ ...הרבה שתפסו יעידו על בריחות בדקה התישעים , הדג הזה נולד לרוץ . מבט שלי על הים בשמונה בבוקר הראה ים עובד חזק , גבוה - תפסת מומנטום מעולה מוקדם בבוקר . דואו רליס , דמוי קשה טכנית לעבודה ובטח בים כזה , אבל יש בו משהו שגורר תגובה , בים נוח הוא בטוח היה חוטף . אמונה , סבלנות , עקשנות - מרגע שבאת חדור מטרה , זאת התוצאה . אחלה עונה שתהייה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של תפיסה יופי של דוח ויופי של דג  אז הגדולים כאן זה כבר סימן טוב , מת על הריצות של הדג הזה דג לוחם  וחזק , ולהרגיש את המכות על מקל זרזור זה  הגיע הזמן לצאת לתפוס אותם אבל אצלי זה בדייג פיתיונות .  כבוד אח יקר ולעוד ימים כאלה 
|
|
|
|
|
רפי- אני רואה את עצמי קודם כל דייג אחרי זה בעל חנות! חשוב לי מאוד לצאת לים גם לצבור ידע וניסיון והכי חשוב לנשמה מזה הרבה שנים תמיד חלמתי לשלב את התשוקה עם עבודה וזו התוצאה! לגבי החוט- G- SOUL של YGK 8 גידים 1.2PE שןק לידר 40 ליברות של סאן ליין CARGO- כשהגעתי לים היה ממש רגוע תנאים אידיאלים לכלב, ממה ששמתי לב כרגע עובד טוב מינויים בהעדפה לבנים
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 15:33:25 PM על ידי Roy Octopus
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
בראבו רועי על החתיכה היפה,בגודל הזה רק קציצות יש מתכון בפינת המתכונים,אלא אם אתה אוכל נא. אמרת שהגעת למסקנות, שתף אותנו במסקנות שהגעת אם בא לך,כך תזכה את הרבים איפה זרקת?(בור,זרם,תעלה ,שקט ,גלי וכו׳) והתמונות לפנטאון 
|
|
|
|
|
איזה אלוף  כל הכבוד....אריה כזה הוא תענוג אמיתי... תגיד הלידר לא עבה מדי? ומי זה אני מבין שחלודה ירדה לגמרי - שים קצת גריז ושבוע תארגן לנו עוד אחד כזה. אשמח שרון וגם אני אם תשתף אותנו על אופי קרקע זרמים בורות... חתיכה מאוד יפה וגם הכרזה "גדולים כבר כאן" קדימה להסתער שי אגב אחלה חנות 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 17:37:13 PM על ידי קטן שי
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח ויופי של טרכון ממש שוורצע חייה  אחלה פייט הם נותנים אשמח לשמוע תשובות על השאלות ששאל דוראדו בהצלחה בבאות והתמונות פצצה
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 23:58:27 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רועי, סחטיין על התפיסה המשובחת  כיף של דג שהיה שווה את העיניים השורפות  חיפשת ומצאת את דג המטרה ועוד בגודל מכובד בתאבון 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2