אחלה פרידות כל הכבוד כמו שאמרתי בעבר כל דג שמגיעה העונה שלו מקבל על הראש ממך

והשנה הבאה נראה שתהיה שנה טובה ויהיו פרידות בכמויות יפות למה גם אצלינו באיזור תופסים כמויות יפות באותו הגודל שתפסתם זאת אומרת שעונת ההשרצה היתה טובה ובחודשים 7 -8 נראה פרידות בגדלים יפים ובכמויות טובות ואני עוקב אחרי הדברים האלה כבר כמה שנים ואחד הדברים שעשה טוב לפדידות זה צינור הגז שמגיע מקצה עד חדרה ורובו באותו העומק ויש לו נקודות חסופות שהפכו לבית גידול לפרידות וטרולים לא יכולים לגרור במקומות האלה ובגלל זה ב 4 -5 השנים האחרונות ישנה התאוששות של אוכלוסית הפרידות באיזורינו
וכמויות הפרידות בגדלים האלה שהיו תופסים התרולים בחודשים האלה היתה עושה נזק רב ועכשיו בקושי רואים פרידות בפריקות של התרולים וזה טוב

נימר כמה טוב לשמוע שהאזור שלכם מתחיל להתאושש
איך המצב מבחינת מלכות ? יש ריכוז בעונה ? איזה עומקים?
נימר..האזור הזה מול קיסריה וג'אסר עובד בעיקר מאוקטובר ועד ינואר וזו השנה השישית ואולי השביעית
שחוגגים שם באותה תקופה ואותם דגים
המעניין שבשאר חודשי השנה ולמרות שניסינו המון אבל לא דובים ולא יער ..כאילו מנסים לתפוס פרפור בכנרת
מלכות זה דבר שכמעט נכחד באיזור שלנו רואים אותם בבודדים בעומקים הרדודים 20 עד 40 מטר
בעומק לעומט זאת לא נתקלתי בהם אף פעם ועבדתי המון בעומק
ג"רבידות לא חסר והיתה עונה סבירה השנה אפילו עד לפני חודש נתפסו גרבידות
פרידות דווקה מתחילות והגדולות 1 עד 4 ק"ג בחודש 6 עד 9 והיו השנה כמויות יפות מאוד בחודשים האלה ועכשיו חלש יחסית ולא רואים הרבה גדולות
אכן נימר,
חודשים יוני עד ספטמבר זו העונה החמה של הפרידות הגדולות של מעל 1ק"ג-
ואני לא מדבר על 1-2 בלילה שבעונה הזו ניתן למצוא בודדות גם בעומקי 10-20מטר...
(לרוב אין גם אחת כזו לבנאדם).
אחלה פרידות כל הכבוד כמו שאמרתי בעבר כל דג שמגיעה העונה שלו מקבל על הראש ממך

והשנה הבאה נראה שתהיה שנה טובה ויהיו פרידות בכמויות יפות למה גם אצלינו באיזור תופסים כמויות יפות באותו הגודל שתפסתם זאת אומרת שעונת ההשרצה היתה טובה ובחודשים 7 -8 נראה פרידות בגדלים יפים ובכמויות טובות ואני עוקב אחרי הדברים האלה כבר כמה שנים ואחד הדברים שעשה טוב לפדידות זה צינור הגז שמגיע מקצה עד חדרה ורובו באותו העומק ויש לו נקודות חסופות שהפכו לבית גידול לפרידות וטרולים לא יכולים לגרור במקומות האלה ובגלל זה ב 4 -5 השנים האחרונות ישנה התאוששות של אוכלוסית הפרידות באיזורינו
וכמויות הפרידות בגדלים האלה שהיו תופסים התרולים בחודשים האלה היתה עושה נזק רב ועכשיו בקושי רואים פרידות בפריקות של התרולים וזה טוב

בשורות טובות נימר,
ובהחלט היה מענין לקרוא את ההסבר הענין בדבר דעתך-
לגבי התאוששות הפארידות...
-------------------------------------------------------
מאמון, מה יהיה?!
תפסת אותי בתקופה שקשה למצוא זמן לצאת-
וכל שיחה שלנו לפני שאתה יוצא נגמרת בחגיגת תפיסות שלך....
את התסכול שלי על פספוס היציאה איתך-
אתה מרפא עם דו"ח מדהים...

אישית אוהב את הבולוס הזה,
בתקופה הזו וברדוד,
אם נופלים על מקום טוב יש חגיגה של אקשן...
על רמת השיתוף שלך-
אם התרגלתי עדיין מותר להתפעל?