תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/7/2015 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20:00 | גיג קטן - ג'יג 7 גרם של ג'יגפרה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 2.480 ק"ג פחות גריפר :) |
הדו"ח:
הימים חולפים ואני ממשיך לדגום את הכנרת.
להבדיל משנים קודמות ובעיקר בגלל שאני יוצא עם אלון (אלון ג'יג), הדיג עם דמויים כמעט ונעלם ואני עובד רק עם ניקלים וג'יגים.
מנסה, מחליף, בודק, משווה, שולל ופוסל ולבסוף מוצא את עצמי חוזר למספר מצומצם של דמויים וביניהם הג'יגפרה

לאחרונה אלון התארגן על קרסי סינגל ייעודיים להחלפת משולשות ובמקרה הספציפי הזה ובגלל הרגישות לביניות שבצד השני, יש להם מה שנרא MICRO BARB שזה בעצם אל חוזר מיניאטורי.
הנעילה מוחלטת ומהירה וכול עוד שומרים על מתח בחוט הדגים יוצאים החוצה

היתרון הגדול הוא שחרור קל ומהיר

שלשום בערב סגירת יום עם אלון שקיבלת באמצע תזכורת על מחוייבות קודמת ואני נשאר עם מכר נוסף עד השקיעה.
בניגוד לאקשן של השבועיים האחרונים, הפעם יבבבבששששש....

בינית מזדמנת של 30 ס"מ על ההתחלה ואז איזה עדדי מסכן ולובד בהפתעה וזהו...
השמש כבר שקעה והשעה 20:00 ואני משלים עם זה שהיום הזה לא בדיוק זה...

מוריד הילוך בעבודה ונותן כמה סלואוו פיצ'ים לגרד איזה מושט בדרך החוצה ופתאום עצירה

אבל מה זה עצירה ?!
יותר חזק מזה זו כבר היתה משיכה...

ואז מגיעה המשיכה...
והיא ממשיכה וחוט יוצא ואני מבין שזה לא מושט וצריך להתייחס ברצינות

חוט 0.20 מתוח ושורק ברוח וקשה לראות לאן החוט זז במים אבל לאט לאט היא מתקרבת ולבסוף גם חותכת לסלעים שמתחת לרגליים ואני מרגיש את החוט משתפשף.
עוד פעם אני מאבד דג גדול מתחת לרגליים ?!?!?!?!?

אין מצב!
מרים גשר, ונותן לה חוט חופשי והיא לוקחת. ישר החוצה

איך לעזאזל אני סוגר גשר תוך כדי ריצה ??

סוגר אצבעות בעדינות על החוט ומתחיל להאיט לה את הקצב וכשהיא עוצרת לשניה אני נותן סיבוב פתיחה מהיר לקלאץ' וסוגר את הגשר והמלחמה מתחיל המחדש רק שהפעם היא קצת פחות החלטית ועם פחות טורבו

לבסוף היא נוחתת לידי ומתנשקת עם הגריפר

מספר צילומים בעזרתו האדיבה (גם לא הכי טכנית...) של הבחור לידי ושקילה זריזה עם המשקל האלקטרוני מראה 2.480 ק"ג.
פחות ה-180 גרם של הגריפר והיא עומדת על 2.300 ק"ג

תענוג

למי שסקרן לגבי הנקודה האדומה בלחי, זו לא פציעה אלא שטף דם כתוצאה מטפיל (LEARNEA) שהסרתי ממנה לפני השחרור