|
 |
חבר חדש
« ב- : דצמבר 20, 2011, 22:51:48 PM » |
|
שלום לכל החברים ! שמי שי ואני חבר בפורום האח IKF (הבית השני שלי - אפילו כמעט הראשון) עקב עומס רב בחיי היומיום (סטודנט) אין לי יותר מידיי זמן לצאת עם הקיאק והאלטרנטיבה על מנת להישאר בעיניינים היא לדוג בבוס מהחוף ולג'רג'ר וכל שיטה אפשרית שלא גוזלת זמן רב כמו הדיג מקיאק , אבל לג'רג'ר אני עדיין לא יודע ... התחלתי בבוס וקפצתי ישר לקיאק !  (כן אני דג מקיאק ואפילו היו לי כמה הצלחות ... ואני עוד לא יודע לג'רג'ר ) שלא תבינו לא נכון אני מת על דיג מקיאק אבל כרגע זה מה יש ...  בקיצור מקווה ללמוד ואפילו להצטרף לחברים ליציאות באיזור ת"א !
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ברוך הבא לביתינו אני אמנם מהצפון אבל אתה מוזמן תמיד WELCOM 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
יגעתי שאתה מוכר לי מאיפהשהו...  ברוך בואך... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ברוך הבא וחג שמח איש 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא איש  אתה כבר בן בית  אם אין לך בעיה בימי ראשון אתה מוזמן ליצור קשר הדייג בעיקר באזור הבונים ועד חבצלת ..ניידים !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא  בוס וקיאק זה שילוב מעניין 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה לכולם ! הייתי צריך להצטרף עוד ממזמן ... ( אין לי תירוץ טוב למה לא הצטרפתי עד כה ...)
שיהיה לכל חברי הקהילה חג שמח והמוווון דיג פורה
דו"ח מעלליי מהיום יועלה בהמשך (מהקיאק!)
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2011, 13:34:03 PM על ידי שי יצחק
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
שלום לכל החברים ! שמי שי ואני חבר בפורום האח IKF (הבית השני שלי - אפילו כמעט הראשון) עקב עומס רב בחיי היומיום (סטודנט) אין לי יותר מידיי זמן לצאת עם הקיאק והאלטרנטיבה על מנת להישאר בעיניינים היא לדוג בבוס מהחוף ולג'רג'ר וכל שיטה אפשרית שלא גוזלת זמן רב כמו הדיג מקיאק , אבל לג'רג'ר אני עדיין לא יודע ... התחלתי בבוס וקפצתי ישר לקיאק !  (כן אני דג מקיאק ואפילו היו לי כמה הצלחות ... ואני עוד לא יודע לג'רג'ר ) שלא תבינו לא נכון אני מת על דיג מקיאק אבל כרגע זה מה יש ...  בקיצור מקווה ללמוד ואפילו להצטרף לחברים ליציאות באיזור ת"א ! ברוך הבא לאתר מספר אחד!! כל מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא מאמרים ולשאול שאלות (  אל תיתבייש לשאול הם אוהבים לעזור לא חסר פה מומחים) 
|
|
|
|
|
ברוך הבא איש  אתה כבר בן בית  אם אין לך בעיה בימי ראשון אתה מוזמן ליצור קשר הדייג בעיקר באזור הבונים ועד חבצלת ..ניידים !! תודה על ההזמנה חבר יקר ! לצערי ימי ראשון יש לימודים !
|
|
|
|
|
ברוך הבא לאתר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ברוך הבא שי תגיע לצפון במרכז אין דגים גם בצפון אין דגים אבל אנחנו מתבלים הכל ב  כך שחם יהיה אתה בא 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
ברוך הבא שי  ברור לי שתצליח להשתלב יפה באתר והוא יהפוך גם לבית חם 
|
|
|
|
|
ברוך הבא שי תגיע לצפון במרכז אין דגים גם בצפון אין דגים אבל אנחנו מתבלים הכל ב  כך שחם יהיה אתה בא  מקום וזמן ?  גם כשקר אצלם בצפון חם !
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שמח שהגעת אח יקר  ברוך אתה בבואך  עכשיו יהיה עוד משהו לרכל עליו כשתעבור בחנות  דני
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברוך הבא שייקה  אתה כבר בבית ואתה רגיל כבר  אנחנו כמעט כל יום יוצאים לדייג אנטיאסים .....  ופעם בשבוע לערך יוצאים לבולוס אתה מוזמן תמיד לעשות טלפון ולהצטרף  ואם אין לך סט לאנטיאסים יש מבצע מיוחד לחברים פה  ........ 0504212657 שי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|