

עכשיו השאלה:גם אחרי שהוצאתי את הקרסים מהמים(והסקומברי היה עליהם בין 10-15 דקות) והוא חזר כמעט באותה הצורה ועדיין שמנוני כשנוגעים בו..אז מן הסתם זה אומר שהכנתי אותו כמו שצריך?
פשוט פילטתי אותו,הורדתי את עודף הבשר(השארתי רק את העור עם סנטימטר וחצי-שניים של בשר) ופיזרתי מלח דק רק מהצד של הבשר למשך 4 שעות-בלי החלפת מלח.
חתכתי לרצועות עם סכין יפנית קטנה,שמתי את הרצועות בקופסא עם מעט נייר סופג ובים התאמתי לגודל הקרסים(עבדתי עם סוגים שונים של קרסים).
יש לציין שעד היום עבדתי רק עם מקרל מופשר ולא מומלח בדיג בורות במרינה ובהחלט היו פלטות סרגוס מרשימות..ניסיתי בעבר לעבוד עם סקומברי מומלח אבל כנראה שהמלחתי אותו יותר מדי ולא הייתה הענות מצד הדגים.