הדו"ח: חיכיתי לרגע הזה .בדיוק שהים נרגע אחרי תקופה לא קצרה של ים גבוהה שלא מאפשר כניסה לקיאק. גורר בובה לבן ראש אדום(לא פריירית בכלל)ובעומק עשרים ושלוש מקבל כיפוף על האגלי סטיק ויציאת חוט מפגרת אבל אני רגוע כי יש לי 500 מ חוט ניילון 0.5ממ שתוציא כמה שהיא רוצה ...לקח לי 10 דקות להביא אותה טונית של כ 7קג . ממשיכים לעבר נקודות ידועות בתקווה לאיזה נעילה בגי'ג ומסביבנו רתיחות של טוניות בגדלים מרשימים ,מנסה את מזלי וזורק עבר הרתיחה גי'ג קטן 40גרם זהב מגרגר במהירות כלום ושוב פעם כלום .חוזר לגג גג ובמעבר מנקודה לנקודה אני שומע רתיחה כן (שומע) זאת אומרת שזו רתיחה רצינית מרים את הראש ומחפש אותה , לפני כ100מ .אני אומר לגל יש לי ניקל 55גרם חייב לנסות אותו על הרתיחה ,מחליף מהר ומתקרב כ20 מ מהרתיחה זורק ועובר את הרתיחה בכ 5-7 מ ואיך שהנקל נוגע במים אני מגלגל הכי מהר שאני יכול כדי שהניקל ירוץ על המים ,הניקל עובר בתוך כל הרתיחה ואני ממשיך לגלגל מהר והנה זה ב עצירה ורפיון,אני לא עוצר ממשיך לגלגל מהר ובזזז נותן הוק סט בריא ושומר על מתח כל הזמן .עבודה מאד איטית ורגועה כי יש לי מקל גירגור עם רולר מידה 2000 ,חוט בד 10lb ושוק לידר 12 lb של טוריי . הצלחתי להנחית אותה בסוף על הקיאק אחרי 25 דקות . רצוי full HD
וואי וואי איזה דוח מלהיב אני המון זמן שואל את עצמי למה אני לא רואה זרזור מהקיאק עם ציוד של החוף פה בארץ כי באמריקה זה נפוץ מאד והנה התשובה הים היה גבוהה ומשה לא יצא זה למה אחלה דוח אני מולהב ומחכה כבר להכנס ולעבוד בצורה הזאת נ.ב הסרט פצצה המוסיקה ואך שאתה עובד תענוג
עריכה אחרונה: יולי 01, 2015, 19:16:37 PM על ידי yosi asuline
פאק ענק איזה פייט עם טורפדו שכזה ועוד על חוט 10 ליברות?? כבווווווודדדדד אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם היא היתה מתנתקת לך ברגע האחרון מתחת לקיאק היו שומעים את הצעקות בכול הארץ
סחתיין גדול על קור הרוח והסבלנות! יופי של תצוגת תכלית
איזה חוט? מקל? קשירה של הסיכה?
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
פאק ענק איזה פייט עם טורפדו שכזה ועוד על חוט 10 ליברות?? כבווווווודדדדד אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם היא היתה מתנתקת לך ברגע האחרון מתחת לקיאק היו שומעים את הצעקות בכול הארץ
סחתיין גדול על קור הרוח והסבלנות! יופי של תצוגת תכלית
איזה חוט? מקל? קשירה של הסיכה?
חוט בד פשוט לא מותג (איביי) מקל -daiwa פשוט crosfire קשירה-Improved Clinch Knot-רק שאני עושה רק 4 ליפופים ולא חמש-את זה למדתי משגיב ערבה ,על סמך ניסיונו כל ליפוף נוסף מחליש את הקשר משתמש גם ב FG KNOT לגי'ג קשר מאד חזק
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1