| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/6/2015 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6-8בערב | דמוי דג קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | 14 | |
הדו"ח:
קצת באיחור אבל לא נורא
הדוח הזה הוא סיכום של שתי יציאות אחרונות
יציאה ראשונה :
ביום שלישי שבוע שעבר אמרתי לאבא שלי בבוקר שיבואו מוקדם מהעבודה כי אני רוצה לדוג הוא אמר בסדר
בשעה 5 בערב אבא שלי הגיע הביתה מהר סידרתי ציוד שמתי באוטו ויצאנו לדרך
מגיעים לחוף חלוקים והרוח ממש חזקה אבא שלי אומר לי בוא ננסה אולי נצליח בכול זאת אנחנו דגים חצי שעה והבנו שיאפשר לדוג בגלל הרוח אז מחליטים לינסוע לחוף צינברי מגיעים בשעה 6 וחצי אני ישאר מחבר דמוי סטריק פרו לבן ראש אדום ואבא שלי זורק קפיץ בשעה 7 עולה מושט ראשון ומ7 עד 8 יש מלא אקשן תפיסות בריחות ממש כיף חיים
ב8 ורבע אבא שלי אומר לי בר מספיק להיום אני אומר לו עוד קצת וב8 וחצי מתקפלים נתפסו 14 מושטים משחרר 4 שהיו קטנים לטעמי וחוזרים הביתה
לצערי אין תמונות מהיציאה הזאת כי לא לקחתי את הטלפון
יציאה שנייה :
ביום שישי בערב מדבר עם אבא והוא אומר לי רוצה נירד מחר עם הקאיק לכינרת אני כמובן אומר לו ברור שכן ואולך לארגן ציוד
ב12 בלילה הכול מוכן שם שעון לרבע ל5 ואולך לישון
כמובן מתעורר ליפני השעון ב4 וחצי ואולך להעיר את אבא מתארגנים אוכלים משהו קטן ויוצאים ב6 בבוקר היגענו לחוף כפר נחום מורידים את הקאיק וניכנסים ב6 וחצי למים חותרים לצד ימין של החוף ומתחילים לעבוד עם כול הדמויים שיש לי וכול הברזלים למיניהם וכלום לא עובד שואלים את הדייגים שהיו שם עם הם תפסו והם אומרים כלום אין דגים היום בשעה 9 וחצי אבא שלי אומר לי בואו נחתור לצד שמואל של החוף מתחילים לחתור מגיעים לנקודה אחרי 10 דקות ומתחיל לבדוק את השטח עם ניקל קאסטמסטר 7 גרם ב10 וחצי סוף סוף מושט ראשון עולה לקיאק ממשיכים לעבוד וניתפסים עוד 6 מושטים ב11 ורבע מחליטים שזהו להיום ויוצאים החוצה בדרך לחוף נתפס עוד מושט בטרולינג עם הניקל
משחרר מושט אחד שהיה קטן יחסית לשאר וחוזרים הביתה
יש לי תמונה אבל אני לא מצליח לעלות זה רושם שהיא גדולה מידי עם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד
שיהיה המשך שבוע טוב לכולם