פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לא דוח אבל תובנות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לא דוח אבל תובנות (נקרא 2207 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
אחרי התעניינות ושאלות לגבי דיג ביום חמישי בנהריה, חברי הפורום היקרים המנוסים והותיקים כמו רפי שרגא מוטי וגאיצוק שהמליצו לי לא ללכת בגלל הרוחות והאצות.אבל אני מה לעשות עקשן עם ידיים מגרדות לדיג במלוחים, רק להחזיק בחכה (אחרי שנה הפסקה מסיבות שלא היו תלויות בי). נסעתי לנהריה, עצרתי אצל פנחס "מנפלאות הבריאה" לחדש מלאי.נסעתי לחוף, מצאתי פינה מצאתי חניה. ואיך שפתחתי את הדלת גל של ריח משכר, ריח של הים, אךךךךך איזה ריח ממסטל,עמדתי ככה בערך 20 דקות מסניף את הריח של הים ורואה את הים המדהים הזה, "אורגזמה" לא יכול לתאר אחרת.הלכתי לכיוון המים ראיתי אצות בכמויות על החוף מים חומים(אמרתי לעצמי מה אתה מתפלא אמרו לך שיש).השארתי את הציוד ברכב הורדתי רק את הכסא והצדנית עם כמה בירות קרות,הורדתי נעליים ישבתי על החוף כמה שעות וזכיתי לראות את השקיעה המדהימה ולחוות את האווירה הממכרת הזאת.למען האמת הייתי צריך לדעת שהים יהיה גרוע מאוד לדיג ולא בגלל שאמרו לי אלא רק בגלל שאישתי אמרה לי "כן תלך תהנה" בלי לעקם פרצוף כהרגלה.היה משהו מסריח בהסכמה הזאת.לסיכום:לא דגתי אבל נהנתי רק מלהסתכל על הים.מה התובנות אתם שואלים? תקשיב לאנשים מנוסים ממך,לאנשים בלי אינטרס לפגוע.כמו שנאמר "אין חכם כבעל ניסיון"שבת שלום חברים יקרים!!!
"איך שגלגל מסתובב לו"
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
התקופה הזו מאופיינת בהרבה אצות וליכלוך במיוחד מנהריה צפונה
כמו שגאיצוק ציין צריך כמה ימים של ים רגוע בכדי שאליכלוך יסתלק
לפחות היתפנקתה עם בירה ושקיעה בים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אין על על העקשנות הזאת גם אני עיקש ככה אץמול הייתי עייף וידעתי שהים עובד אז כמובן נסעתי לים  וכשהגעתי גם ותרתי על דיג ונהנתי מכל רגע רק לראות את העוצמה של הים הרוח הריח והסאונד כיף חלום ובדיוק ככה חשבתי לעצמי טוב שהוזזת את התחת לים היה שווה שבת שלום לכולם
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בפעם הבאה כח כיסא נוסף ואת אישתך ותהינו יחד מהשקיעה ואז היא לא תקטר
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : יוני 26, 2015, 17:22:03 PM » |
|
זה לא קשור לכסא נוסף.זה קשור שקשה לה לראות אותי נהנה.אבל זה נושא אחר לגמרי
"איך שגלגל מסתובב לו"
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא נורא מוטי זה מה שקורה לרוב בזמנים האלה ,אבל להיות בים ולהסתכל על הטבע מסביב גם עושה איזה תרפיה לגוף ולנשמה ,הריח של הים עושה את שלו .  פעם הבאה מאמין שתרגיש גם חכה ביד או איזה דג 
|
|
|
|
|
וואי איך יכולת כל כך הרבה זמן בלי ים,זה נשמע כאילו השתחררת ממאסר אחי... ולגביי האישה אתה לא נותן לה מספיק מחמאות ולא מפרגן וזה חוזר לנו לפנים,תתחזק בזה והיא תעיר אותך ללכת לים ולהנות ככה זה נשים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמו שכתבת מוטי וכמו שכתבו אחריך - ישבתי על החוף כמה שעות וזכיתי לראות את השקיעה המדהימה ולחוות את האווירה הממכרת הזאת.
יכול לומר לך כי לא פעם נסעתי לחוף הים בלי חכות, נסעתי במיוחד כדי לשבת מול הים, לצפות ולהקשיב לקונצרט של הגלים שנשברים אל החוף.... העיקר שנהנית...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על השיתוף לאחר החוויה  אתמול בערב הזדמנתי לנהריה (בלי ציוד ולא למטרת דיג) וקפצתי לפנס עם הילדים. ים עובד חזק, שאריות מדוזה ולכלוך במים אבל מבחינת האצות היה יחסית נקי. הבעיה היתה הרוח הדרומית החזקה והתדירות הגבוהה של הגלים (כול 4 שניות בערך) מה שהפריע אפילו ל"מז'רז'רים" שהיו שם. למה במרכאות? כי הם פשוט עמדו וחיכו לראות אם יהיו מרדפים...  כנראה שהתייאשו לנקות את הדמויים אחרי כול זריקה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
roeiel
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
33
|
|
מכיר את ההרגשה , גם אני הייתי אתמול ואפילו פתחתי את החכה ,לא היה פשוט בכלל 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי התובנות הם אחרות. הים עושה לך טוב ,תבלה בנעימים. הדגים הם בונוס. נצל את האוויר והכייף כל רגע .
הים זמין לנו ולכן אנו לוקחים את זה כמובן מאליו. ישנם אנשים בעולם שלא ראו מעולם ים, ואחרים שצריכים לנסות שעות רבות בכדי לראות ים.
אני נהנה מהים ורק אחכ זה ההובי של הדיג.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מוטי התובנות הם אחרות. הים עושה לך טוב ,תבלה בנעימים. הדגים הם בונוס. נצל את האוויר והכייף כל רגע .
הים זמין לנו ולכן אנו לוקחים את זה כמובן מאליו. ישנם אנשים בעולם שלא ראו מעולם ים, ואחרים שצריכים לנסות שעות רבות בכדי לראות ים.
אני נהנה מהים ורק אחכ זה ההובי של הדיג.
אכן במלוא מובן Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
'"ישבתי על החוף כמה שעות וזכיתי לראות את השקיעה המדהימה ולחוות את האווירה הממכרת הזאת." ובזה ידידי עשית את הדבר הנכון , כי אין כמו ים בשביל לנקות את הנשמה ולמלא את המצברים שלנו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז אחרי כול הדיבורים כאן, אתמול הגירוד שהתפתח באצבעות כבר הפך לבלתי נסבל ויצאתי לאיזור אכזיב. רוח צפונית קלה עם סוול חוף עצבני וקצת אצות בתוך הגלים. בהתחלה קצת ז'ירז'ור כבד עד השקיעה באזור בצת (לא נתפס כלום אבל היו מרדפים עצבניים במרחק!). לאחר מכן ירדתי בחוף בצת ופתחתי 2 חכות. עשר דקות או רבע שעה במים והן לא זזות שזה כבר טוב... מוציא לראות מה מצב הריגים מבחינת אצות ורואה שיש והם מלופפים על הראשי... מחליט לנסות בכול זאת ושם פיתיון  כול 10 דקות או אם עולה הצורך לפני כן, מוציא, מנקה וזורק... בשעתיים הקרובות הים ירד לו לאיטו והרוח הפכה למזרחית קלה ופחות ופחות אצות יצאו ופחות ופחות הסתבכויות של הריג בראשי אבל הגומברים לא רצו לשתף פעולה...  ב-23:00 הרוח התחילה לשנות כיוון ולאחר חצי שעה היא התפוצצה מהצפון וכבר נהיה לא נעים... לפחות רואים מגמת ירידה בתחזיות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אחרי התעניינות ושאלות לגבי דיג ביום חמישי בנהריה, חברי הפורום היקרים המנוסים והותיקים כמו רפי שרגא מוטי וגאיצוק שהמליצו לי לא ללכת בגלל הרוחות והאצות.אבל אני מה לעשות עקשן עם ידיים מגרדות לדיג במלוחים, רק להחזיק בחכה (אחרי שנה הפסקה מסיבות שלא היו תלויות בי). נסעתי לנהריה, עצרתי אצל פנחס "מנפלאות הבריאה" לחדש מלאי.נסעתי לחוף, מצאתי פינה מצאתי חניה. ואיך שפתחתי את הדלת גל של ריח משכר, ריח של הים, אךךךךך איזה ריח ממסטל,עמדתי ככה בערך 20 דקות מסניף את הריח של הים ורואה את הים המדהים הזה, "אורגזמה" לא יכול לתאר אחרת.הלכתי לכיוון המים ראיתי אצות בכמויות על החוף מים חומים(אמרתי לעצמי מה אתה מתפלא אמרו לך שיש).השארתי את הציוד ברכב הורדתי רק את הכסא והצדנית עם כמה בירות קרות,הורדתי נעליים ישבתי על החוף כמה שעות וזכיתי לראות את השקיעה המדהימה ולחוות את האווירה הממכרת הזאת.למען האמת הייתי צריך לדעת שהים יהיה גרוע מאוד לדיג ולא בגלל שאמרו לי אלא רק בגלל שאישתי אמרה לי "כן תלך תהנה" בלי לעקם פרצוף כהרגלה.היה משהו מסריח בהסכמה הזאת.לסיכום:לא דגתי אבל נהנתי רק מלהסתכל על הים.מה התובנות אתם שואלים? תקשיב לאנשים מנוסים ממך,לאנשים בלי אינטרס לפגוע.כמו שנאמר "אין חכם כבעל ניסיון"שבת שלום חברים יקרים!!!
"איך שגלגל מסתובב לו"
תובנות נכונות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|