| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/6/2015 | כנרת - דרום | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:30 | גיג קטן - ג'יג כסוף 7 גרם של ג'יגפרה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | כמו מושט של 4 ק"ג :) |
הדו"ח:
שבת אחה"צ יורד לכנרת להיפגש עם אלון לסגירת יום באולטרה ג'יג.
היום יש שחקנים אורחים, צוות אמבר בהרכב מלא אבל איתם באה גם הרוח הצפון מערבית המטורפת שמפריעה כול כך לדיג אבל עם מצב הרוח הסביבתי זה חסר משמעות...

מנסים כול דבר שיש בתיק ולבסוף אני מחליט שהגיע הזמן לנסות משהו חדש. לפחות מבחינתי...
במפגש בדוגית התלבטתי בין לבין לבין ולבסוף השארתי את הידיים בכיסים וגם את הארנק והפלתי על אלון שאסף מכול הבא ליד לקחת בשבילי ג'יג אחד כסוף של ג'יגפרה במשקל 7 גרם.
ועכשיו הגיע הרגע

חותם על טופס העברת בעלות ומחבר אותו לסיכה.
האסיסט הוק לא בא לי טוב ולכן הוא יורד אחרי מספר הטלות ואני נשאר עם המשולשת הקטנה מאחור.
אנחנו בכנרת ולא בירדן ואם עובדים עם ציוד קל ולא הולכים ראש בראש, לא צריכה להיות בעיה
ייאמר לזכותו של הג'יג הזה שהוא טס כמו טיל, חותך את המים כמו סכין גם בעבודה מהירה עם הקפצות חזקות וכמעט ולא מורגש על הסט
פה ושם עולה איזה לובד שמנמן אבל אני מחפש משהו אחר...
השמש כבר שוקעת ולא נשאר עוד הרבה זמן אבל פתאום הרוח יורד ונותנת לנו כמה זריקות של חסד עם עבודה נוחה ומהנה ואני משחק עם הג'יג יחסית קרו בלפני המים וממש מתחת לרגליים מקבל עצירה עם משיכה כלפי מטה.
כמו ששומעים בסרטון, היה חוסר ודאות לגבי מה בצד השני (וגם קצת הסתלבטויות
) אבל בסופו של דבר הדג מגיע עם פה פתוח כמו שאלון אוהב ועושה החפה ואלון מרים אותו עם הגריפר 
הסרטון והשחרור מוקדשים לקמיל אלחטיב ואני מקווה שנראה עוד ועוד כאלו שחרורים