פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   שלום לכולם - מחפשים מורה... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום לכולם - מחפשים מורה... (נקרא 3074 פעמים) |
הדפסה |
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבוע טוב לכולכם !!! קודם כל, בטח כבר שמתם לב שאני לא אחד שמרבה לכתוב... אחרי שנה וחצי עם זודיאק מתנפחת והאהבות והסיחפות אחרי התחביב הזה שנקרא דייג, התחדשתי בסירה מסוג חסקה ... 3 חודשי שיפוץ כללי, הכוללים ליטוש כל הסירה 5000 שכבות של כל חומר שהיה דרוש... בניית ספסלים, מושב נהג, עמדת הגה.. גגון, מאחזי חכות לטרולינג ובולוס... טיפול גדול למנוע ועוד כל מיני ממתקים... כמובן כולל מהנדסים וספנות על ימין ועל שמאל... בשישי האחרון הורדנו למים לבדיקה ראשונה.... 5 שעות של גרירה וכלום.... החלטנו להוסיף לתפריט גם ג'יג... ולזה אנחנו מחפשים מורה טוב... הנאה מובטחת לרציניים (שמחייכים הרבה). עדיף הודעות לנייד. אלון - 0505-222235 תודה ושוב , שבוע נפלא !!!
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סליחה שכחתי לכתוב - איזור הצפון !!!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שבוע טוב לכולכם !!! קודם כל, בטח כבר שמתם לב שאני לא אחד שמרבה לכתוב... אחרי שנה וחצי עם זודיאק מתנפחת והאהבות והסיחפות אחרי התחביב הזה שנקרא דייג, התחדשתי בסירה מסוג חסקה ... 3 חודשי שיפוץ כללי, הכוללים ליטוש כל הסירה 5000 שכבות של כל חומר שהיה דרוש... בניית ספסלים, מושב נהג, עמדת הגה.. גגון, מאחזי חכות לטרולינג ובולוס... טיפול גדול למנוע ועוד כל מיני ממתקים... כמובן כולל מהנדסים וספנות על ימין ועל שמאל... בשישי האחרון הורדנו למים לבדיקה ראשונה.... 5 שעות של גרירה וכלום.... החלטנו להוסיף לתפריט גם ג'יג... ולזה אנחנו מחפשים מורה טוב... הנאה מובטחת לרציניים (שמחייכים הרבה). עדיף הודעות לנייד. אלון - 0505-222235 תודה ושוב , שבוע נפלא !!!
אתה ממש לא צריך להיות מאוכזב. יש הרבה פעמיםיציאות יבשות וזה חלק מהעניין. אתם צריכים לדעת היכן הריפים הרדודים והעמוקים באזור שלכם. תחכה שיגיבו החבר'ה הצפוניים בהצלחה
|
-------------------------------
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
קודם כל מברוק על הסירה  נשמח אם תעלה תמונות של הסירה וכמה עלה כל הסיפור . איפה הסירה עוגנת ?
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נו טוב... החרמנות ניצחה את מוסר העבודה... פעם רביעית היום בפורום... הסירה לא עוגנת.. היא נגררת על עגלה. ככה שנוכל להגיע כמעט לכל מקום שנרצה ושיתאים. אני ממש לא מאוכזב. זו לא פעם ראשונה שאנחנו גוררים. זו כן פעם ראשונה עם הסירה הנוכחית. יש לי גם מתנפחת 3.5 מטר שהיינו דגים איתה עד עכשיו.. כרגע הרצון הוא ללמוד גם ג'יגינג ממישהו מנוסה. דני - כמה עלה ומה בדיוק עשיתי רק ההוא שם למעלה יודע.... אני רק יודע שיצא (כמעט) כמו המצופה. בגדול - כמעט 35k השקעה כלכלית ועוד 7 מיליון שעות עבודה... נסיעות לספנות, למהנדסים, לכושר שייט לרספ"ן.... ניירת קשקשת ובקיצור תענוג אחד גדול !!! הכי חשוב שעכשיו היא מוכנה עם כל הדרוש. אנסה להעלות תמונה. מחפשים מורים שירצו ללמד וישמחו לצאת לדוג..
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונה...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה עם הסירה.
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
חסקה יפה מאוד , אתה חייב שמשונית אחרת תשרפו בחום  ובקשר למוסר עבודה , כנראה כולנו לוקים בחוסר ממנו ... בנוגע לנקודות חכה לצפוניים שיגיבו אני מהמרכז 
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
תתחדשו על הסירה וכמו שדני רשם תבנו שם איזשהי פרגולה קטנה כי לא נעים כשהשמש דופקת על הראש, במיוחד שעושים גיג  בכיף אוכל להצטרף לעזור ולהסביר איזשהי פעם 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא אלונציק אל שורות הכותבים.... והנה כתבת ונשארת בחיים...  ראשית, תתחדש על הסירה... אהבתי את הגישה - ומתכוון אל מה שצבעתי באדום... דני - כמה עלה ומה בדיוק עשיתי רק ההוא שם למעלה יודע.... אני רק יודע שיצא (כמעט) כמו המצופה. בגדול - כמעט 35k השקעה כלכלית ועוד 7 מיליון שעות עבודה... נסיעות לספנות, למהנדסים, לכושר שייט לרספ"ן.... ניירת קשקשת ובקיצור תענוג אחד גדול !!!
לגבי "מורה"... מבחינתי, לחודש בקרוב מה שעומד על הפרק הוא יותר ג'יגלייט ולא ג'יג כבד... כמי שהביא את הג'יגלייט לצפון ואחרי הרבה עשרות יציאות והרבה עשרות דגים אז יש מעט הבנה בתחום... ואפילו יש כמה "תלמידים" שכיום מסתדרים לבד מצוין.... מציע לך דיל: אם ה"שיעור" יישא פרי - על חמש היציאות הקרובות עם תפיסות אתה מעלה דוחות ביומן דוחות הדיג, כך שאתענג על קריאת תוצאות ה"שיעור".... נ.ב. - אני מורה קפדן וקשוח... נ.ב. נוסף - רצוי שיהיה ציוד מתאים כשיוצאים לג'יג...
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ושוב שלום לכם אנשים יקרים.. רפי, זוכר את היום שבו הכרנו (בחיפה ליד אוסמה)  מאז עד היום אני נכנס מדי פעם לפורום הזה, מתעדכן על כל מיני וגם... והכי חשוב, נהנה... לקחת אותך איתנו בסירה יהיה לי כבוד גדול (וגם אפשרות לנקום על ההתמכרות... אם היית פייר היית מזהיר אותי לא להיכנס לתחום.....) אבל אשמח מאוד מאוד. לגבי הדיל - מתחייב לדוח של לפחות 250 מילים על 5 ק"ג ויותר ו -400 על דו"ס...  אבירם לוי - בחלומות הרטובים שלי , אני שומע "הוק " שנצרב לי בזכרון מהסרטים המעלפים שלך !!!!!!!! גם ממך אשמח ללמוד, תודה !!! ולגבי השאר - אשמח תמיד לעוד המלצות רעיונות וכו'... אלון - 0505-22223 או כמובן פה....
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
ושוב שלום לכם אנשים יקרים.. רפי, זוכר את היום שבו הכרנו (בחיפה ליד אוסמה)  מאז עד היום אני נכנס מדי פעם לפורום הזה, מתעדכן על כל מיני וגם... והכי חשוב, נהנה... לקחת אותך איתנו בסירה יהיה לי כבוד גדול (וגם אפשרות לנקום על ההתמכרות... אם היית פייר היית מזהיר אותי לא להיכנס לתחום.....) אבל אשמח מאוד מאוד. לגבי הדיל - מתחייב לדוח של לפחות 250 מילים על 5 ק"ג ויותר ו -400 על דו"ס...  אבירם לוי - בחלומות הרטובים שלי , אני שומע "הוק " שנצרב לי בזכרון מהסרטים המעלפים שלך !!!!!!!! גם ממך אשמח ללמוד, תודה !!! ולגבי השאר - אשמח תמיד לעוד המלצות רעיונות וכו'... אלון - 0505-22223 או כמובן פה.... אלון היקר, דווקא לא זכרתי - ועכשיו נזכרתי  נכון שלא הזהרתי אותך אז קבל עכשיו ובדיעבד - תזהר - כי ISF זה ממכר....  להגנתי יכול לומר כי לכל הדעות זו התמכרות מהפחות גרועות - הנזק העיקרי הוא פחות שעות שינה ופחות טלויזיה, אם נתעלם לרגע מהבעיה של חלומות רטובים על שאגות HOOK ...  מאידך יש בהתמכרות הזו כמה דברים טובים (אחד מהם הפסדת - מפגש הפורום לפני שבוע בדוגית), המכורים לפי ידיעתי חיים די טוב עם ההתמכרות לפורום  נשתמע...  ולגבי השאר - אשמח תמיד לעוד המלצות רעיונות וכו'...
לגבי "השאר" - אם יש לך שאלות פשוט תשאל....
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
אלון תודה על הפרגון  ובכיף, כשיצא אני יעזור במה שאני יוכל 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלון תודה על הפרגון  ובכיף, כשיצא אני יעזור במה שאני יוכל  אלון, אם תצליח לסחוב את אבירם מהקיאק לסירה - הסירה שלך תראה הרבה הוקים 
|
|
|
|
Alonchik
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלון תודה על הפרגון  ובכיף, כשיצא אני יעזור במה שאני יוכל  אדוני המורה,  אפשר את מספר הנייד שלך  ? אשמח להתחיל להציק לך, ולהוכיח לרפי (אולי זו תהיה  נקמתי  ) שאפשר להעלות אותך לסירה עם תלמידי כיתה א... רפי היקר - לגבי ההתמכרות לפורום - אני "נקי" מפורומים כבר כמעט 5 שנים - הייתי מכור קשה בזמנו... רובם היו קשורים לים... משהו בפורום הזה אומר לי ש"יהיה בסדר"... אצליח להתמודד עם הגבלת זמן של לא יותר מ 24 שעות ביממה... ולרגע קט - עזוב אותך מהעולם הוירטואלי, מתי נפגשים ליציאה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|