|
אבירם אלבז העלה את הסרטון בשקט בשקט בשרשור סרטוני השחרורים.... סברתי כי הסרטון היפיפה הזה מצדיק שרשור עצמאי... שבעתי ימוזג לשרשור השחרורים... תהנו... רפי====================================================== https://vimeo.com/126743143
|
|
עריכה אחרונה: יוני 17, 2015, 23:20:14 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ובינתיים צדתי עוד סרטון של הצוות - רוקדים ומשחררים....  סרטון מדליק עם מוזיקת רקע נהדרת ורלוונטית - שימו לב למילים שמלוות את השחרור.... https://vimeo.com/129294359
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לראות את זה כל הכבוד אחלה סרטון ואחלה מוסיקה בהצלחה בבאות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה יופי  יופי של איכות צילומים, עריכה ושחרוריייייייייייייייייייייים  לשחרר אינטיאסים כאלו זה לא מובן מאליו והייתי שמח לראות כאן יותר ויותר שחרורים כאלו  אגב, לא מפליא לראות שמעורב בזה קמיל 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
 |
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך לצערי אני לא חושב, שהפקחים האלא יקראו אי פעם את מה ,שכתבת! בשביל למלא דו"ח קנס לא צריך לדעת לקרוא ולכתוב.  כמו, שידוע אנחנו מדינת חוק (אפילו, שהוא בניגוד להגיון ) אבל בלי צדק!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 18, 2015, 07:49:49 AM על ידי yigal
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך רק שמעתי מה שהולך על הסירה הזאת, מגיע לך שאפו אחד גדול. 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך זה למה אמרתי שאני לא מופתע שהוא מעורב בזה  זה שהוא עדיין חייב לי איזה סרטון או שניים על הביקור בכנרת לפני שנה, אני מפיל את האחריות עליך  הבטחתם ולא קיימתם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך זה למה אמרתי שאני לא מופתע שהוא מעורב בזה  זה שהוא עדיין חייב לי איזה סרטון או שניים על הביקור בכנרת לפני שנה, אני מפיל את האחריות עליך  הבטחתם ולא קיימתם  צודק אולי זה כדי שיהיה תרוץ לעלות עוד פעם סוף סוף 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
קמיל הוא היוצר של הסרטים האלה (וחבר אח) יש מסר חזק במוסיקה של הסרט השני והוא צודק דווקה אנחנו שחינוך לשמירה על הים מושרש אצלנו איתנו מתחילים?? דווקה אנחנו שלא לקחנו לוקוס הבייתה כבר 3 שנים כמעט כי הם כולם "קטנים" ... דווקה אנחנו שיוצאים לים רק בשביל הפייט אותנו צריך לחנך ולאכוף?? והטרולים ימשיכו לחגוג ? כרגע אסור לדוג עם חכה גם כן כן חכה בודדת 4 חודשים בשנה מהחוף זאת אומרת שכל מה שמדינה עשתה בשביל "להציל " את הדגה זה לעצור את הדייג הספורטיבי 4 חודשים בשנה בעוד שלכל השאר החגיגה נמשכת ... לצוות על הסירה הזאת יש לא מעט שיחרורים של דגים גדולים עוד הרבה לפני שזה עלה למודעות חזק הם בלי ספק חלוצים בארצנו גם בגישה וגם בישום פשוט דוגמה ומופת לכבוד ואהבה לים לא סתם הם זוכים להנות מהפירות  ואם כבר מישהו יחנך מישהו אני מזמין את כל ערמת הפקחים החדשים שגוייסו לטובת דוחות לספורטיבים להשתלמות בסירה הזאת אולי יצאו עם הבנה של מה חשוב ומה לא ומי באמת צריך חינוך רק שמעתי מה שהולך על הסירה הזאת, מגיע לך שאפו אחד גדול.  לא לי אחינו לקמיל לארז ולאבירם הם הצוות המדהים שמפעיל את הסירה הזאת
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 לצוות ארז, קמיל ואבירם. צוות מקצועי עם מודעות לטבע ולדגים. 
|
|
|
|
yoni145
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד באמת! פשוט תותחים!!!
|
|
|
|
|
תודה רבה על כל הפרגון נכתבו פה מילים גדולות מדיי .
הים הוא מפלט לשפיות בעבורנו ולמען ההגינות קיים פה מוטיב אגואיסטי , אנחנו רוצים להמשיך להנות מהים . אנחנו רעבים לנעילות לפייטים לא לדגים. דג לוקחים רק מתי שצריך ולא זורקים בחנות! זאת בעיניי הגדרה של דייג ספורטיבי .
גיאצוק הצדק איתך, אני חייב לך סרטון מהכנרת היה אחלה יום.
יש לי כמות אדירה של חומר צילום כולל דייג במדגסקר ולצערי צריך רק זמן לשבת. אני עורך רק שיש לי מצב רוח לזה ומאוד משתדל שהמנגינה תתחבר לסרטון מה שמשאיר לי עשרות סרטונים " תקועים" על הדסק . לקחתי לצומת ליבי ואני עומד במילה שלי תמיד . קיבלתי טלפון היום משחר שרק הזכיר לי שיש לי חוב פתוח יטופל בהקדם .
לשאר החברה תודה על הפרגון ותזכרו שיש דור חדש שצופה ולומד אז בחייאת בואו ניתן להם ערכים טובים יותר !
|
אם אדם לאדם זאב אני מעדיף להיות הצייד!
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה רבה על כל הפרגון נכתבו פה מילים גדולות מדיי .
הים הוא מפלט לשפיות בעבורנו ולמען ההגינות קיים פה מוטיב אגואיסטי , אנחנו רוצים להמשיך להנות מהים . אנחנו רעבים לנעילות לפייטים לא לדגים. דג לוקחים רק מתי שצריך ולא זורקים בחנות! זאת בעיניי הגדרה של דייג ספורטיבי .
גיאצוק הצדק איתך, אני חייב לך סרטון מהכנרת היה אחלה יום.
יש לי כמות אדירה של חומר צילום כולל דייג במדגסקר ולצערי צריך רק זמן לשבת. אני עורך רק שיש לי מצב רוח לזה ומאוד משתדל שהמנגינה תתחבר לסרטון מה שמשאיר לי עשרות סרטונים " תקועים" על הדסק . לקחתי לצומת ליבי ואני עומד במילה שלי תמיד . קיבלתי טלפון היום משחר שרק הזכיר לי שיש לי חוב פתוח יטופל בהקדם .
לשאר החברה תודה על הפרגון ותזכרו שיש דור חדש שצופה ולומד אז בחייאת בואו ניתן להם ערכים טובים יותר !
הופה! איזה דג תפסתי....  את קמיל בכבודו ובעצמו  טוב לראות אותך כאן גבר  מצפה בקוצר רוח לסרטונים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|