פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   זרזור טלויזיות פתרון לתולעים |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: זרזור טלויזיות פתרון לתולעים (נקרא 2032 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שלום לכולם יש לי סט זרזור לייט אני נוהג לפעמים לשים משקולת זריקה קטנה קרס 14 עם תולעים כל זריקה עם גלגול כמעט אני מרגיש תקיפות ועולה לי טלויזיה ברמה של יותר תפיסות מאשר החמצות. רציתי לדעת אם קיים דמוי שיכול להיות תחליף לתולעים בזרזור טלויזיות? משהו שישתווה ל גלגול+קרס+תולעים = דמויי שתמליצו
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תולעים אתה מתכוון לחיות? אם כן אז יש את התולעי סיליקון שעושות עבודה מעולה גם לטלוויזיות וגם לסרגוסים/מרמירים...יש לברקלי-גלופ, ואני מעדיף את אלו של אקוגיר עם ריח יותר נסבל.
אם אתה מחפש משהו אחר, לדעתי כל דמוי מנצנץ שיעבור באיזור הטלויזיות יקבל תקיפה. ניקלים קטנים, דמוים כסופים וכדומה. אצלי תקפו אפילו נברוני כסוף, בגודל של הטלויזיה שננעלה עליו.
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי תוכל להביא אותם יופי על סביקי
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תולעים אתה מתכוון לחיות? אם כן אז יש את התולעי סיליקון שעושות עבודה מעולה גם לטלוויזיות וגם לסרגוסים/מרמירים...יש לברקלי-גלופ, ואני מעדיף את אלו של אקוגיר עם ריח יותר נסבל.
אם אתה מחפש משהו אחר, לדעתי כל דמוי מנצנץ שיעבור באיזור הטלויזיות יקבל תקיפה. ניקלים קטנים, דמוים כסופים וכדומה. אצלי תקפו אפילו נברוני כסוף, בגודל של הטלויזיה שננעלה עליו.
יש מצב לקישור לתולעים של אקוגיר או אך רושמים את זה באנגלית
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
תודה על התגובות האם יש הבדל של התעסקות בין תולעים חיות לסיליקון? לאחר כמעט כל גלגול עם חיות ויש תקיפות או תפיסה אני צריך להרכיב מחדש פתיון אני מחפש פתרון של דמוי בשביל למנוע התעסקות הזאת
|
|
|
|
|
|
silvera
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : יוני 16, 2015, 14:52:16 PM » |
|
כן תולעי הסיליקון נשארות על הקרס גם לאחר תפיסת הדג הוצאתו זריקה מחדש ותפיסת דג נוסף אומר כי קרה לי ואני ממש אוהב את התולעים האלו משתמש לעיתים גם בדיג חופי איתם להוצאת דגים לתפירה על חי
|
|
|
|
|
|
|
יוסי רק בשבילך באי ביי תרשום ecogear יש בארץ בכמה מקמות פיש אן פאן משווק אותם. באזור שלך יש בקרית גת בדגי גת באזור תעשייה. עולה באזור 40.יש גם אצל אולג בראשון מאחורי קניון הזהב. ממש לא בעיה.על טלביזיות ובננות עובד אש...במיוחד באשקלון אין מצב שאתה לא ממלה לפחות חצי שקית של סופר.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוסי רק בשבילך באי ביי תרשום ecogear יש בארץ בכמה מקמות פיש אן פאן משווק אותם. באזור שלך יש בקרית גת בדגי גת באזור תעשייה. עולה באזור 40.יש גם אצל אולג בראשון מאחורי קניון הזהב. ממש לא בעיה.על טלביזיות ובננות עובד אש...במיוחד באשקלון אין מצב שאתה לא ממלה לפחות חצי שקית של סופר.
האאאאאאאאא אחי תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
הוזמן תודה גבר התפיסות הראשונות מקדשות לך ולשי קטן
|
|
|
|
|
|
|
אכן תולעי הסיליקון של אקוגיר או ברקלי או גלב כולם עושות עבודה מצויינת אישית אוהב ניקל 3 גרם זהב לגרור על החול עם הקפצה קטנה מידי פעם ואזזזזזזזז בום  תענוג של משחק
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|