פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   חומוס חסדייה בנוסח ביתי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חומוס חסדייה בנוסח ביתי (נקרא 2250 פעמים) |
הדפסה |
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתכון פשוט פשוט פשוט החומרים 300 גרם גרגרי חומוס מבושלים (לעצלנים ניתן להשתמש בחומוס מקופסת שימורים. לשטוף לפני השימוש) רבע כוס מיץ לימון טרי חצי כוס טחינה גולמית (עדיף טחינה תוצרת שכם היונה או אלקרוואן) חצי כפית כמון 2 שיני שום מלח כל אחד והטעם שלו
לקישוט פטרוזליה קצוצה שמן זית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה כמו שהבטחתי מתכון פשוט אז מעבירים את המצרכים למעבד מזון טוחנים עד לקבלת מרקם סמיך(שלא יהיה סמיך מדי)
מקשטים בפטרוזילה ושמן זית ופפריקה
בתאבון
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2011, 20:00:21 PM על ידי חסדייה
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אם זה כל כך פשוט , אולי תזמין את הצוות לאיזה ערב ניגובי חומוס  הפיתות עלי (או שגם לזה יש לך מתכון פשוט , אם כן  אז תכין גם פיתות ) וואלה חסדייה , אתה תותח ! שנים שאנחנו מכירים ולא זוכר שדיברנו על זה שאתה שף מקצועי  חסדייה למאסטר שף 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם זה כל כך פשוט , אולי תזמין את הצוות לאיזה ערב ניגובי חומוס  הפיתות עלי (או שגם לזה יש לך מתכון פשוט , אם כן  אז תכין גם פיתות ) וואלה חסדייה , אתה תותח ! שנים שאנחנו מכירים ולא זוכר שדיברנו על זה שאתה שף מקצועי  חסדייה למאסטר שף  אחרי שנסיים מהשמחות ארוחה לכל הצוות עלי איפה שתרצו 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
תורם את ביתי בכל תאריך ובכל שעה  המטבח פנוי במיוחד בשבילך , גם ככה אישתי לא מוצאת בו שימוש 
|
|
|
|
|
חסדיה, אפשר להצטרף לצוות?  נראה לי שהבנות בעבודה עוד ירשמו לאתר בשביל המתכונים  כל מתכון שאני מראה להן, הן מבקשות שאשלח.
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתכון פשוט פשוט פשוט החומרים 300 גרם גרגרי חומוס מבושלים (לעצלנים ניתן להשתמש בחומוס מקופסת שימורים. לשטוף לפני השימוש) רבע כוס מיץ לימון טרי רבע כוס מים קרים חצי כוס טחינה גולמית (עדיף טחינה תוצרת שכם היונה או אלקרוואן) חצי כפית כמון 2 שיני שום מלח כל אחד והטעם שלו
לקישוט פטרוזליה קצוצה שמן זית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה כמו שהבטחתי מתכון פשוט אז מעבירים את המצרכים למעבד מזון טוחנים עד לקבלת מרקם סמיך(שלא יהיה סמיך מדי)
מקשטים בפטרוזילה ושמן זית ופפריקה
בתאבון
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדיה, אפשר להצטרף לצוות?  נראה לי שהבנות בעבודה עוד ירשמו לאתר בשביל המתכונים  כל מתכון שאני מראה להן, הן מבקשות שאשלח. ברור אני ממנה אותך בתור המפקדת של WOW יות הצוות שיבנה בעתיד הקרוב **** האודשינים אצל ליאת****
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשמע מצוין- נראה מצוין... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תורם את ביתי בכל תאריך ובכל שעה  המטבח פנוי במיוחד בשבילך , גם ככה אישתי לא מוצאת בו שימוש  אבי יש לך את הנייד שלי, נכון? יום יומיים מראש טלפון ואני אצלך.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
תורם את ביתי בכל תאריך ובכל שעה  המטבח פנוי במיוחד בשבילך , גם ככה אישתי לא מוצאת בו שימוש  אבי יש לך את הנייד שלי, נכון? יום יומיים מראש טלפון ואני אצלך. לאכול מידי המאסטר או לקחת לי ת'בית ?! איתך אי אפשר לדעת אז אני יחדד , אני מקצה את הבית לכמה שעות לטובת המאסטר שף חסדייה - חומוס פול  מבטיח לעדכן , רק שיבוא ..
|
|
|
|
|
אם אתה מקצה את הבית, תפרסם גם תאריך ושעה לטובת כל הרעבים 
|
|
|
|