בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מאוכזב מחוסר תגובות
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מאוכזב מחוסר תגובות  (נקרא 3749 פעמים) הדפסה
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין: בעניין: מאוכזב מחוסר תגובות
« הגיב #15 ב- : יוני 22, 2015, 00:52:20 AM »
אישית מרגיש מנותק מכל סביבת המתוקים, לא נעים לי להגיד אבל כל כך מנותק שלא ידעתי מתי המפגש מתקיים כי לא פותח הודעות בנושא, גם לא בדוחות דיג. אולי הייתי צריך להיכנס לשרשור של אחרי המפגש ולפרגן בכל זאת..קבלו את התנצלותי אם תגובתי היתה חסרה.
סאמח הפוסט מופנה בעיקר לאילו שהיו בתחרות ופחות לאילו שלא
מקומם אותי העניין שברגע שיש תחרות , מפגש , או כל פעילות אחרת שבה יש סיכוי כל שהוא לזכות בפרס או הגרלה
צצים להם עשרות חברים חלקם בעלי תגובה אחת או קצת יותר
שמחים וצוהלים מבקשים להירשם ולהשתתף אולי ישחק להם המזל אבל כמה שעות לאחר מיכן הם נעלמים כאילו לא קיימים עד לפעילות הבאה כאילו מישהו חייב להם משהו כאילו אף אחד לא טרח ועמל קשה בכדי שיהיה להם אירוע תחרותי חברתי
כאילו אין ספונסר שדאג לפרגן לאותם חברים ותרם פרסים באלפי שקלים שאם קצת מזל ואו מקצועיות אולי הם היו מצליחים לזכות בהם
מקומם אותי שאנשים חושבים שפעילויות אילו הם מפעל הפייס ומגיעים רק בשביל לנסות את מזלם לגרד איזה פרס ונעלמים עד להגרלה הבאה
אני לא אשקר שגם נפשי חפצה לזכות בפרס כזה או אחר בשבילי זו עזרה בשדרוג הציוד ובלי זכיה בפרס או הגרלה כזו או אחרת סביר להניח שלא הייתי קונה
אך למרות זאת אני טורח להגיע ערב לפני בשביל החברותה
דואג לכתוב את רשמי מכל אירוע גם אם לא זכיתי
דואג לפרגן לזוכים למארגנים ולנותני החסות
דאוג להיות שותף מלא לכתוב דוחות ולענות תשובות
לתת מילה טובה זו לא בושה ואין סיבה שמי שמגיע לו לא יקבל אותה
ואם במקום מילה טובה יש ביקורת כזו או הצעת ייעול גם זה יתקבל בברכה הרי מתרת הפורום וחברי ההנהלה זה שיהיה פה כיף ונעים ואם באירוע כזה או אחר היה משהוא חסר אני בטוח שהמארגנים ישמחו לשמוע בכדי לשפר לפעם הבאה
כך שכל תגובה חיובית או שלילית בשירשור סיכום אירוע תתקבל בברכה זו הדרך לפרגן , להודות , לספר מהחוויות , ולהפיק לקחים לפעם הבאה
לא יקרא כלום אם אותם אנשים שרצו להשתתף או השתתפו ומצאו כמה דקות זמן בכדי להירשם ימצאו את אותם כמה דקות בהתייחסות לשירשור הסיכום שבסופו של דבר תוכנו ישפיע על האירוע הבא
אישת לפעם הבאה הייתי מגביל את ההשתתפות בתחרויות , הגרלות או פעילויות נושאת פרסים רק לחברים בעלי 100 תגובות ענייניות ותורמות
אני חושב שהזכות לזכיה בפרסים שמורה לאילו שהפורום הוא קודם כול בית חם חברתי ותורם ולא סתם איזה דוכן הגרלות שמידי פעם ניתן להשתתף בו ולאולי להצליח לגרד איזה פרס ואז להעלם עד לפעם הבאה
צור צודק בהחלט.

סאמח תרשה לכתוב משהו על הדרך. אני מבין את זה שיש כאלה שמתעניינים בסוג כזה של דייג ויש את אלה שבאחר, ועדיין כמו שכול אחד שרושם דוח או מאמר בנושא שזה התחום שלו, עדיין חלק גדול מהמפרגנים לו הם דווקא עוסקים בסגנון אחר של דייג. כך גם כאן הרבה מאלה שהגיעו הם לאוו דווקא מהמתוקים ורובנו הם כאלה, עדיין פירגון ומלה טובה הם הכלי הטוב ביותר להבעת הערכה.

זה לא מופנה אליך אישית, כי אתה באמת משתתף ומשתף והלוואי שפעם הבאה גם תגיע למפגשים כאלה ולו לשם החוויה המהנה ביותר. זה מופנה כפי שצור רשם לכול אלה שכמו בסופר מרקט באים לדוכן טעימות ומשביעים את רעבונם שם ולא באמת מעוניינים לרכוש את המוצר.

בכול מקרה כול מפגש כזה נותן את התובנות שלו למנהלים כול פעם עוד נדבח, ולבסוף כול המיגבלות ייפגעו דווקא באלה שרק באים להציץ ונעלמים עד לפעם הבאה וזה חבל.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
 IP: [ מחובר ]
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: מאוכזב מחוסר תגובות
« הגיב #16 ב- : יוני 24, 2015, 13:00:33 PM »
לא יכול להבין למה קשה להגיד מילה של פירגון קפוא

רציתי להבין אז הינה עשיתי גוגל וניכנסתי לפה http://www.pitgam.net/cats/14/2/0/

אז זה מה שכתוב שם ומועתק לפה בישביל מי שקשה לו

לא זו בלבד, אלא שלחלקינו קשה אף להעלות על שפתותינו את מילת ה"תודה". לא, זה לא פוגע באגו. זה לא משדר חולשה. לומר תודה עושה טוב על הלב של שניים, ויותר מכל, עושה צדק. זיכרו, אם אתם "נדרשים" לומר תודה למישהו, סימן שיש לכם סיבה טובה לכך. נצלו את הכוח האדיר שטמון במילה ואימרו תודה

שכול אחד יעשה מה שהוא מבין אבל מיזמן אמרתי לילד שלי שלא היה אומר תודה

תחשוב אתה עושה אחלה מסיבה כולם באים אוכלים צוחקים נהנים רוקדים

אחר כך כולם הלכו אבל אף אחד לא אומר לך היה סבבה או תודה או מילה יפה

איך היית מרגיש ?

זה מה שכול אחד צריך לחשוב עים עצמו לא רק בפורום גם ביכלל בחיים

תודה שקראתם  מה שכתבתי תודה תודה סמיילי סמיילי
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : יוני 24, 2015, 13:37:11 PM »
כמובן שכל מה שנכתב נכון מאוד ,כנראה שיש כאלה שהפורום זורם יותר בדם מאשר לאלה שלא

אוהבים להגיב או להגיד תודה ,אפשר לספור אותם על 6 ידיים חבל שזה כך אבל כך זה נראה

לא שכל מה שנכתב כאן תרם משהו להגיד את האמת כי כמות התגובות בסיכום עצמו נשאר די דומה

אבל טוב להגיד את האמת  

היו הרבה מפגשים שאני הייתי עושה היום הדרייב לעשות אותם ירד בגלל כל מה שנאמר כאן וחבל שזה המצב .

עריכה אחרונה: יוני 24, 2015, 13:45:14 PM על ידי MOTI-M
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : יוני 24, 2015, 13:50:53 PM »
לא יכול להבין למה קשה להגיד מילה של פירגון קפוא

רציתי להבין אז הינה עשיתי גוגל וניכנסתי לפה http://www.pitgam.net/cats/14/2/0/

אז זה מה שכתוב שם ומועתק לפה בישביל מי שקשה לו

לא זו בלבד, אלא שלחלקינו קשה אף להעלות על שפתותינו את מילת ה"תודה". לא, זה לא פוגע באגו. זה לא משדר חולשה. לומר תודה עושה טוב על הלב של שניים, ויותר מכל, עושה צדק. זיכרו, אם אתם "נדרשים" לומר תודה למישהו, סימן שיש לכם סיבה טובה לכך. נצלו את הכוח האדיר שטמון במילה ואימרו תודה

שכול אחד יעשה מה שהוא מבין אבל מיזמן אמרתי לילד שלי שלא היה אומר תודה

תחשוב אתה עושה אחלה מסיבה כולם באים אוכלים צוחקים נהנים רוקדים

אחר כך כולם הלכו אבל אף אחד לא אומר לך היה סבבה או תודה או מילה יפה

איך היית מרגיש ?

זה מה שכול אחד צריך לחשוב עים עצמו לא רק בפורום גם ביכלל בחיים

תודה שקראתם  מה שכתבתי תודה תודה סמיילי סמיילי

טוב הגזעי תודה למי שלא אומר תודה בזכותכם חיפשתי ולמדתי דברים חשובים על תודה תודה

הינה כאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4163204,00.html

מסבירים למה חשוב ללמד ילדים להגיד תודה ככה כתוב שם

אם גם אצלכם בבית מככב ה"מגיע לי", והמילה "תודה" כבר מזמן אופסנה לה אי שם בבוידם - זה הזמן לשינוי. לכבוד חנוכה, חג המתנות הגדול, מסבירה הפסיכותרפיסטית ליאת קרן למה חשוב ללמד את הילד לומר תודה ואיך גורמים לו גם להתכוון לזה

גם כתוב שם "תודה" כאבן יסוד בהקניית ביטחון וערכים

שווה ליקרוא מי שיש לו ילדים הגזעי גם מי שאין לו  הגזעי

אחלה שבוע שיהיה לכם אנשים יקרים האתר מספר 1
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : יוני 24, 2015, 16:43:38 PM »
אישית מרגיש מנותק מכל סביבת המתוקים, לא נעים לי להגיד אבל כל כך מנותק שלא ידעתי מתי המפגש מתקיים כי לא פותח הודעות בנושא, גם לא בדוחות דיג. אולי הייתי צריך להיכנס לשרשור של אחרי המפגש ולפרגן בכל זאת..קבלו את התנצלותי אם תגובתי היתה חסרה.
סאמח הפוסט מופנה בעיקר לאילו שהיו בתחרות ופחות לאילו שלא
מקומם אותי העניין שברגע שיש תחרות , מפגש , או כל פעילות אחרת שבה יש סיכוי כל שהוא לזכות בפרס או הגרלה
צצים להם עשרות חברים חלקם בעלי תגובה אחת או קצת יותר
שמחים וצוהלים מבקשים להירשם ולהשתתף אולי ישחק להם המזל אבל כמה שעות לאחר מיכן הם נעלמים כאילו לא קיימים עד לפעילות הבאה כאילו מישהו חייב להם משהו כאילו אף אחד לא טרח ועמל קשה בכדי שיהיה להם אירוע תחרותי חברתי
כאילו אין ספונסר שדאג לפרגן לאותם חברים ותרם פרסים באלפי שקלים שאם קצת מזל ואו מקצועיות אולי הם היו מצליחים לזכות בהם
מקומם אותי שאנשים חושבים שפעילויות אילו הם מפעל הפייס ומגיעים רק בשביל לנסות את מזלם לגרד איזה פרס ונעלמים עד להגרלה הבאה
אני לא אשקר שגם נפשי חפצה לזכות בפרס כזה או אחר בשבילי זו עזרה בשדרוג הציוד ובלי זכיה בפרס או הגרלה כזו או אחרת סביר להניח שלא הייתי קונה
אך למרות זאת אני טורח להגיע ערב לפני בשביל החברותה
דואג לכתוב את רשמי מכל אירוע גם אם לא זכיתי
דואג לפרגן לזוכים למארגנים ולנותני החסות
דאוג להיות שותף מלא לכתוב דוחות ולענות תשובות
לתת מילה טובה זו לא בושה ואין סיבה שמי שמגיע לו לא יקבל אותה
ואם במקום מילה טובה יש ביקורת כזו או הצעת ייעול גם זה יתקבל בברכה הרי מתרת הפורום וחברי ההנהלה זה שיהיה פה כיף ונעים ואם באירוע כזה או אחר היה משהוא חסר אני בטוח שהמארגנים ישמחו לשמוע בכדי לשפר לפעם הבאה
כך שכל תגובה חיובית או שלילית בשירשור סיכום אירוע תתקבל בברכה זו הדרך לפרגן , להודות , לספר מהחוויות , ולהפיק לקחים לפעם הבאה
לא יקרא כלום אם אותם אנשים שרצו להשתתף או השתתפו ומצאו כמה דקות זמן בכדי להירשם ימצאו את אותם כמה דקות בהתייחסות לשירשור הסיכום שבסופו של דבר תוכנו ישפיע על האירוע הבא
אישת לפעם הבאה הייתי מגביל את ההשתתפות בתחרויות , הגרלות או פעילויות נושאת פרסים רק לחברים בעלי 100 תגובות ענייניות ותורמות
אני חושב שהזכות לזכיה בפרסים שמורה לאילו שהפורום הוא קודם כול בית חם חברתי ותורם ולא סתם איזה דוכן הגרלות שמידי פעם ניתן להשתתף בו ולאולי להצליח לגרד איזה פרס ואז להעלם עד לפעם הבאה

צור, יוסי ומוטי היקרים....
יודע עד כמה אכפת וחשוב לכם וכי אתם מדברים כפי שאתם גם תמיד עושים - מהלב ומהנשמה...
יודע עד כמה אתם תמיד מוכנים לעשות וגם עושים למען ISF והצלחת אירועי הפורום ולמען חברי הפורום..
וכתבתם מה שכתבתם כי הייתם רוצים לראות עוד מאות חברי פורום נוהגים כמוכם...
ובכל זאת - בואו נותיר דברים בפרופורציות... ולא ניקח את הדברים למחוזות רחוקים...
אף אחד לא נמנע מתגובה או פרגון מתוך "רוע" או "זלזול", כל אחד ודרכו...
יש אנשים מצוינים וחבר'המנים שאיכשהוא לא "מתחברים" (תרתי משמע) למחשב - קחו למשל את שי4 שלמדנו להכיר כבחור מצוין וכייפי ואוהבים אותו אך מה לעשות - האצבעות נתקעות לו ס"מ מהמקלדת... מגניב
הרוב המכריע מגיעים בכייפ למפגש כייפי של ISF ושל הדייגים הספורטיביים - כדי להפגש ולנשום דיג...
יכול לומר שפגשתי במפגשים האחרונים כמה חבר'ה נהדרים שאינם הכי פעילים בכתיבה ושמחתי לראותם..
בפירוש לא נראה לי כי אנשים מגיעים למפגשים "בגלל הפרסים":
*ראשית, זה מכבר זכיה בפרסים בתחרויות ובהגרלות אפשרית רק מרף של מינימום תגובות... ויודגש:
זה בפירוש לא "נגד" או "לטובת", הפרסים הם "אקסטרה" למפגש שהוא העיקר - האקסטרה מתקבל
מנותני החסות משום שהפורום פעיל וחזק ולכן הזכיה באקסטרה היא למי שנתן בפורום אקסטרה קטן של
פעילות... בסופו של דבר בואו לא נבלבל ונתבלבל: הפרסים זה לא העיקר במפגשים, מבטיח לכם כי אם
היתה הגרת פרסים בדוגית או בכנרת ללא כל אירוע - אז ספק אם היו מגיעים עשרה אנשים רק להגרלה.
*שנית, חרף רף התגובות, למפגש התחרות בכנרת הגיע עשרות דייגים ספורטיביים שלא יכלו לזכות בפרסים -
הם שמו בכייפ את דמי ההשתתפות הסימליים שמופנים לטובת תחזוקת האתר והתחרו על מדליה בלבד -
אפילו לא על גביעים, באו לחוות את החוויה המשותפת, בלי פרסים ובלי שולחנות מטעם מישהו....
זו ההוכחה הכי טובה כי פרסים או כיבוד אינם הגורם להגעה אלא הרצון להנות מהאוירה של מפגשי הפורום....
כנ"ל גם במפגש דוגית - הזכיה בפרסים למעט "פרסי הניחומים" בסך 100ש"ח אקסטרה של דוגית הרי התאפשרה
גם למי שעבר רף של תגובות, עשרות אנשים אינם מגיעים ממרחקים כדי לזכות אולי ב-100שקל..... כל מי שהגיע
ונהנה מההנחות שדוגית נתנה לכולם ומהכיבוד האיכותי שהונח בכמויות - לבריאות...

לא פחות חשוב, רציתי לכתוב משהו אבל הנה זה מתוך מה שהעלה אילן, זו כנראה תופעה אוניברסלית
לפעמים למישהו "נתקע" ויש הרבה שנתקע להם, בין פרגון או תודה, בין התנצלות או הודאה בטעות...
לא כי לא רוצים אלא כי לפעמים זה "נתקע" ולא יוצא... אז לא צריך לכעוס על אף אחד... סמיילי
סה"כ מי כמוכם יודע, כמי שתמיד אכפתיים ונותנים ומסייעים ומפרגנים - לפורום וגם לאחרון הנערים,
נהנים מעצם העשיה והנתינה וגם מעצם הפרגון... ולעיתים יש איזה "מחסום בלתי נראה", ודוגמאות?
*הנה למשל אנדרי פרלוב מנהל המתוקים שלנו שעושה ונותן ללא קץ וכך גם לפני שנכנס לניהול -
להזכירכם הוא היה "חבר פורום פסיבי - צופה בלבד" משך כשנה, הגיע למפגש בכנרת והתחיל להתחבר,
התחיל לכתוב ולהכיר את האנשים, התחיל "להשתחרר" - ומאז הכל הסטוריה...
תארו לכם שהיינו מרחיקים אותו - איזה אדם מדהים ונדיר היינו כולנו מפסידים....
*זכרו גם שיש תקופות, כמעט לכל אחד תקופות בהן איננו מגיע הרבה לפורום מסיבות שונות -
כולל חברי ISF שהפורום בנשמתם... ואם יש מפגש אז מגיעים אך אח"כ לא מסתדר להכנס לפורום..
*ואל תשכח מוטי כי מעת לעת זה קורה כמעט לכל אחד ומאידך יש חברים חדשים שמתחברים חזק..
הנה רון דדון ממנהלי הפורום (עמוס בטירוף) רק אתמול הצליח להגיע ולהגיב בשרשורי סיכומי המפגשים..וגם
לך לדובדוב ולשוקי - שלושה מאנשי השנה שאין עוררין כמה הפורום בנשמתם - יש תקופות שלא ממש כאן,
אך אתם תמיד עם הפורום בנשמה ותמיד חוזרים ובכל כוח העשייה והנתינה....  ושייקה-38 שלנו האם אין לו
תקופות של העלמות מפאת אילוצים שונים - אך לא רק שתמיד חוזר אלא תמיד נזעק להפוך עולמות כדי
לסייע בכל אירוע ומדבר על הרבה שעות ודלק ע"ח זמנו לסייע בארגון אירועי הפורום... ומאידך -
מצטרפים אנשים כמו יוסי אסולין ועוד אחרים רבים וטובים - אשר בתקופות מסוימות תופסים דרייב,
מתחברים בנשמה ובכל הכוח... ואגב מוטי זה הרבה יותר מאשר שש ידיים ולפני כמה חודשים ספרתי -
יש מעל מאה חברי פורום שכתבו מעל אלף תגובות והודעות ואז הפסקתי לספור....
ָָ

בקיצור ולסיכום, תרגיעו חברים סמיילי
הערתי קודם בפשטות כי התגובות לטעמי חשובות והעיקר איננו המפגש המוצלח בלבד...
נכון, מידת הפרגון משפיעה על התחושה ועל הדרייב - זה טבעי, במיוחד לגבי נותני החסות לאירועים....
יחד עם זאת שום דבר לא נעשה ולפחות מטעם הנהלת הפורום - במטרה "לקצור תשואות או תודות"...
יחד עם זאת כולנו כאן משפחה אחת גדולה של דייגים ספורטיביים שהתחברו לדרכו של ISF...
להזכיר - בדרך הזו אין "אנחנו והם" אלא יש אנחנו ואנחנו
אין שווים יותר ושווים פחות כי כולם כאן שווים וראויים-
יש הוקרה מיוחדת מעת לעת לחברי פורום מסוימים על פועלם ועשייתם למען הקהילה (למשל "איש השנה"),
הבית של ISF ממשיך להיות בית פתוח וחם ל-כ-ו-ל-ם

האתר מספר 1 האתר מספר 1 האתר מספר 1
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : יוני 24, 2015, 16:48:35 PM »

שוב?

אין ספק שיש הרבה במה שרפי נתן בכותרת
מנכ"ל צוות יורדי הים
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

« הגיב #21 ב- : יוני 24, 2015, 19:44:58 PM »

שוב?

בדיוק סמיילי
צוות המורים! צוות המורים!
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : יוני 24, 2015, 20:11:32 PM »

שוב?

בדיוק סמיילי

יש הרבה שורות... מתבייש
הרבה הרבה אותיות... מתבייש

חוצמזה זינגר, למה אתה כותב שזו רק הכותרת....?!
זו לא כותרת - זה המבוא לקראת התגובה המלאה שבכוונתי להעלות אביל
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #23 ב- : יוני 24, 2015, 20:13:46 PM »
טוב רפי אז אני לא מגיב מחכה להמשך
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק