פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   המצלמה לא עבדה ..השאר כן . |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: המצלמה לא עבדה ..השאר כן . (נקרא 3029 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 10/6/2015 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07-10 | דמוי סיליקון - דאיווה טורמננט | לבט / קורבינה/קורבל (יבלן האדווה) | 3 | טעים |
הדו"ח:כניסה הביתה באחת בלילה מהעבודה והשקמה בחמש וחצי בבוקר ...לא קל , אבל לא מפספסים ים כזה ! הבן הואיל בטובו להכין לי את הגו פרו ואני צועד בחוף לבד , ים גלי עם זרמים וקצפים ומזג אוויר סגרירי . מרכיב את המצלמה והיא לא נדלקת ... זה סימן טוב מבחינתי , בטח יגיעו דגים  מוותר על גומברים ובטח טרולוסים ( לא הים המתאים ..) ומתמקד בלברקים . 07:00 תקיפה עם נגיחות כלפיי מטה , ידעתי ישר שזה לא לברק ..זאת ברלה יפיפייה  08:00 לברק ראשון , אותו דמוי רק בצבע לבן . 10:00 לברק שני , שוב על הדמוי של הברלה . אחלה יומית , חבל שלא יצאו סרטונים נחמדים , טעות שלא הבאתי גם גרבים למיניהם לטובת ברלות. מקל Tenryu Injection SP 78 ML 5-17 רולר שימנו סטרדיק ci4 2500 חוט ygk 10 ליברות . גיג הד אונר ...אין עליהם לסיליקונים !
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאוד...שלל מאוד נחמד וקצת מפתיע!!  בכל אופן ממבט ראשון ידעתי שלסיליקונים של דאיווה יש פוטנציל אדיר.משתמש בהם כבר זמן מה בכמה ואריאציות אגב לא מזמן קראתי מאמר על תהליך יצור ובדיקה שלהם בצרפת - מיועד לשוק מקומי אבל בגלל הפתעות והצלחה בלתי רגילה יצא לשוק כלל עולמי. אמת היא שאני מאוד מסכים איתך בעניין ג'יג-הד - אין ספק שיטה מנצחת עם עבודה נכונה לדעתי אפשר לדוג כל דג עם זה לוקוס או גומבר וכמובן לברק. יש גם סיכוי טוב לתפוס גם ברקודות - לפחות בחו"ל כן מצליחים (יוון) לך כמובן כל הכבוד על תפיסות - כן ירבו וגם הזמן הפנוי לטובת העניין 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 10, 2015, 12:37:27 PM על ידי קטן שי
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
"עונה חלשה בז'רז'ור"?! מי שקורא את הים מסתדר לא רע גם בעונה חלשה.. אין מילים איל, אתה ליגה בפני עצמה בז'רז'ור... בהבנת הדיג והדגים... התוצאות בהתאם  על הדרך תזכורת איך נראה ים שמתאים ללברקים וגם שיתוף מלא בציוד - שאפו על הדו"ח... תיקון קל בנתוני היומן לגבי הדגים שנתפסו - יתרום.... לבט + שני לברקים, לא שלושה לברקים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של תפיסות. מפתיע  לראות לבט בז'רז'ור על סיליקון, אבל כנראה שתמיד יש הפתעות בים  בתאבון 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
אייל אייל, כשהתחלתי לעבוד בעולם המכירות, אמר לי פעם איש זקן: "  אם אתה רוצה להצליח- הכי חשוב זה "להריח" את הלקוח מי בשל לסגירה" ככה זה חוסך זמן, מאמץ, השקעה, משאבים וכו'... איתך אייל זה מאוד דומה- אתה יודע להריח את הים- איזה יום הוא פוטנציאלי לתפיסות.  -  -  מאידך אתה קורא את הדגים- לא פלא שהכמות ואיכות הדגים אצלך היא פי כמה מהרבה טובים בתחום. עלה והצלח, אני מחכה להזמנה ליום סריקת החוף איתך ועם אחי אייל, הבירות עליי- הלברקים עליך!!! 
|
|
|
|
|
|
|
שאפו על התפיסות היפות.  שאלות ברשותך, האם הברלה נתפסה בגרירה על הקרקעית ? מעורב או חולי? איך אתה עובד עם הסילקונים האלה? תודה ובהצלחה תמיד 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה דוח ותפיסות כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
|
ידעת לקרוא נכון את מצב הים וטרגטת את הדג הנכון התוצאות אכן בהתאם  אכן מפתיע לראות לבט על זרזור , אבל הים תמיד מפתיע אותנו  בכל מקרה מגיע לך שאפו גדול על דוח יפיפה גם ללא סרטון 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסות ואחלה דוח כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
|
יופי של תפיסות. מפתיע  לראות לבט בז'רז'ור על סיליקון, אבל כנראה שתמיד יש הפתעות בים  בתאבון  שרגא , אפשר לאמר שאנחנו כבר וותיקים בעסק ... בזירזור ( מהחוף ) כמו בזירזור , אין דבר כזה שאין דבר כזה . לפניי חודש מישהו תפס לידי אחד עם דמוי רגיל , לי היו מספר תפיסות בעקר עם נקלים . הראשון שתפסתי עלה על דמוי הסטרייק פרו פלאפל זהב כשחיפשתי סרגוסים . מצ"ב בורי גדול שרדף עם עוד מספר פריטים ובסוף גם תקף , על כלב של מגה בס דוג X .
|
|
|
|
|
|
|
שאפו על התפיסות היפות.  שאלות ברשותך, האם הברלה נתפסה בגרירה על הקרקעית ? מעורב או חולי? איך אתה עובד עם הסילקונים האלה? תודה ובהצלחה תמיד  חופים חוליים עם תפזורת סלעים , או נטו חוליים ...תעלות ובורות , שם הם נמצאים . במקרה הנ"ל זאת היתה זריקת בינגו , נחיתה במים ...נתתי לו לשקוע , הקפצה ראשונה ובום . לפי מבנה הפה של הדג זה לא דג של תקיפה בחלק העליון אלא יותר בכיוון הקרקע . גם כאלה שנתפסו על ניקלים או דמויים , היו בחלק הנמוך . הסיליקון הנ"ל נרכש השנה , אני אוהב לגוון ןלשנות כל הזמן גם דברים שעובדים טוב . גרבים למיניהם , רגלו , דאיווה ועוד ... סלואו מושן תמיד הביא תפיסות , לפעמים גרירה עם טוויצים , כשהים גלי עם זרמים אני נותן לו לשקוע ומקפיץ . מצ"ב עוד תפיסה מהעבר על נקל זהב שהוקפץ על החול עד לתקיפה .
|
|
|
|
|
|
Shadi.b
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף לראות אתזה..כאלה דוחות נותנים לי את הכוח לצאת לים !! 
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד אייל  ברכות על התפיסות, וכמו תמיד מידע מעניין ומלמד בהמשך הדיון 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
יופי של תפיסות. מפתיע  לראות לבט בז'רז'ור על סיליקון, אבל כנראה שתמיד יש הפתעות בים  בתאבון  שרגא , אפשר לאמר שאנחנו כבר וותיקים בעסק ... בזירזור ( מהחוף ) כמו בזירזור , אין דבר כזה שאין דבר כזה . לפניי חודש מישהו תפס לידי אחד עם דמוי רגיל , לי היו מספר תפיסות בעקר עם נקלים . הראשון שתפסתי עלה על דמוי הסטרייק פרו פלאפל זהב כשחיפשתי סרגוסים . מצ"ב בורי גדול שרדף עם עוד מספר פריטים ובסוף גם תקף , על כלב של מגה בס דוג X . מסכים לחלוטין וזה נכון לכל הסגנונות - "אין דבר כזה שאין דבר כזה"... הדגים מעת לעת מפתיעים וזה מה שיפה בדיג.... כל מה שאנחנו יודעים בבחינת "כלל" - זה נכון לגבי "בדרך כלל"... שאפו על התפיסות היפות.  שאלות ברשותך, האם הברלה נתפסה בגרירה על הקרקעית ? מעורב או חולי? איך אתה עובד עם הסילקונים האלה? תודה ובהצלחה תמיד  חופים חוליים עם תפזורת סלעים , או נטו חוליים ...תעלות ובורות , שם הם נמצאים . במקרה הנ"ל זאת היתה זריקת בינגו , נחיתה במים ...נתתי לו לשקוע , הקפצה ראשונה ובום . לפי מבנה הפה של הדג זה לא דג של תקיפה בחלק העליון אלא יותר בכיוון הקרקע . גם כאלה שנתפסו על ניקלים או דמויים , היו בחלק הנמוך . הסיליקון הנ"ל נרכש השנה , אני אוהב לגוון ןלשנות כל הזמן גם דברים שעובדים טוב . גרבים למיניהם , רגלו , דאיווה ועוד ... סלואו מושן תמיד הביא תפיסות , לפעמים גרירה עם טוויצים , כשהים גלי עם זרמים אני נותן לו לשקוע ומקפיץ . מצ"ב עוד תפיסה מהעבר על נקל זהב שהוקפץ על החול עד לתקיפה . הידע הרב והגישה המקצועית מורגשים בתשובה - שאפו על שיתוף נהדר...
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין