פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דייג פתיונות מהחוף כמה שאלות בבקשה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג פתיונות מהחוף כמה שאלות בבקשה (נקרא 1743 פעמים) |
הדפסה |
|
Yuvalb
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן אשמח לעזרתכם : אני דג כבר כמה שנים טובות ורק מהחוף ככה ברגוע פתיונות (תולעים , גמברי, קלאמרי) קרסים בינוניים כאלה חוט 0.40 רוב הדגים שאני תופס דניסים סרגוסים ומידי פעם טרכון כזה או אחר אני רוצה לעלות דרגה ולחפש דגים טיפה יותר גדולים , גומברים לברקים אינטיאסים וכאלה רק מפתיונות מה עליי לשנות כדי למצוא כאלה דגים ? עובי חוט? איזה פתיונות ? גודל קרסים ? האם צריך ריג עם חוט ברזל ? האם הם יבואו רק לפתיון של דג חי ? אני יודע שזה אפשרי רק לא סגור על הפרטים המון תודה מראש יובל 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ציינת את משקלי ההטלה שלך. עקרונית את הדגים שציינת בין אם זה מרמיר סרגוס טלויזה וכו אפשר לזרוק חזרה לים כשהם מחוברים לקרס או שניים גודל 2/0 לגומברים רצוי להוסיף כבל ,ללברקים טרכונים גדולים אין צורך. אפשר גם לזרוק פילה של אחד הדגים ולא את הדג עצמו.. אבל הכי טוב, תעשה כאן חיפוש קטן ותמצא מאמרים לדיג על חי שיתנו לך פתרון. שי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עם חוט 0.40 תקין ואיכותי אתה יכול להוציא כמעט כול דג חוף ממוצע לרבות הדגים שהזכרת. לאינטיאסים זו אופרציה אחרת אבל יש מי שמטרגט אותם עם חוטי 0.60 ואפילו 0.50 אבל זה קצת יומרני ודורש ניסיון ומקום מתאים למשחקים... לגומברים כדאי לשים כבל אבל תמיד יש את הדילמה אם כבל או ניילון... אישית אני משתמש בכבל כשאני יודע שהם בסביה מבחינת מיקום ועונה. בשאר המקרים, עם ניילון...
דג חי זה מצויין אבל נתפסים גם על מת ועל פיתיונות אחרים כמו קלמארי, סבידה, תמנון, סרטנים ואפילו חזה עוף...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Yuvalb
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המון תודה על התשובות והעזרה אני אפשפש פה במאמרים נראה שיש פה הכללללל
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
כרגע אפשר להשאיר את האינטיאס בצד, העונה מהחוף כבר די נגמרה וזה ציוד אחר ורמה אחרת של דייג כרגע, תתמקד בדיג גדול של לברקים וגומברים. המלצה שלי, דיג על חי. אשמח לפרטים על הציוד שלך כדי שאוכל לעזור לך כמו משקלי זריקה של המקל, אורך מקל וחברה פרטים על הרולר, גודל שפולה וחברה. להתחיל בדייג כזה תצטרך חכה עם משקלי זריקה יחסית גבוהים של 200-300 גרם, ורולר מאסיבי של חברות מוכרות כמו פאן, טיקה, פיונר.. החוט שמומלץ להתחלה זה חוט ניילון 0.50 מ"מ לשפולה (חוט ראשי) ולריג חוט 0.90 מ"מ בגלל גומברים. אני לא עובד עם כבל ולא קרה שנקרע לי החוט, הוא השתפשף מאוד אך לא נקרע. העבודה היא לרוב בים סוער\עובד-גלי זריקה לבור, תעלה קרס יחסית גדולה - 0\3 - 0\4 לא סירקל עופרת עוגן ודג חי- בורי עדיפות ראשונה, אחריו טלויזיה, מרמיר, סרגוס הכל הולך ! לעוד שאלות אתה מוזמן לפנות בפרטי בהצלחה !
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כרגע אפשר להשאיר את האינטיאס בצד, העונה מהחוף כבר די נגמרה וזה ציוד אחר ורמה אחרת של דייג כרגע, תתמקד בדיג גדול של לברקים וגומברים. המלצה שלי, דיג על חי. אשמח לפרטים על הציוד שלך כדי שאוכל לעזור לך כמו משקלי זריקה של המקל, אורך מקל וחברה פרטים על הרולר, גודל שפולה וחברה. להתחיל בדייג כזה תצטרך חכה עם משקלי זריקה יחסית גבוהים של 200-300 גרם, ורולר מאסיבי של חברות מוכרות כמו פאן, טיקה, פיונר.. החוט שמומלץ להתחלה זה חוט ניילון 0.50 מ"מ לשפולה (חוט ראשי) ולריג חוט 0.90 מ"מ בגלל גומברים. אני לא עובד עם כבל ולא קרה שנקרע לי החוט, הוא השתפשף מאוד אך לא נקרע. העבודה היא לרוב בים סוער\עובד-גלי זריקה לבור, תעלה קרס יחסית גדולה - 0\3 - 0\4 לא סירקל עופרת עוגן ודג חי- בורי עדיפות ראשונה, אחריו טלויזיה, מרמיר, סרגוס הכל הולך ! לעוד שאלות אתה מוזמן לפנות בפרטי בהצלחה !
|
|
|
|
Yuvalb
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי דורון תודה רבה !!! אני אשמח לכמה תשובות לשאלות שלי בפרטי רק זה חוסם אותי משום מה ואי אפשר לשלוח לך הודעה
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי שאלה לדורון,
כמה אורך חוט אתה שם לקרסים?
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקרס בריג שלי מחוברת למטר אחד בערך אולי טיפה יותר מינימום מטר
|
|
|
|
Yuvalb
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי דורון לא מצליח לכתוב לך כנראה עושה משהו לא טוב , תודה בכל מקרה 
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי דורון לא מצליח לכתוב לך כנראה עושה משהו לא טוב , תודה בכל מקרה  אתה מוזמן גם לשאול כאן 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היי דורון לא מצליח לכתוב לך כנראה עושה משהו לא טוב , תודה בכל מקרה  אתה מוזמן גם לשאול כאן  בהחלט  השאלות כאן והתשובות שיקבל יעזרו לכולם  היי דורון תודה רבה !!! אני אשמח לכמה תשובות לשאלות שלי בפרטי רק זה חוסם אותי משום מה ואי אפשר לשלוח לך הודעה על מנת שתוכל להשתמש במערכת המסרים אתה צריך מינימום של תגובות. כמה בדיוק, אני לא מגלה 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|