| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/6/2015 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8:00 | גיג קטן - היבוסה | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 7 |
| 4:30 | אחר - | שורי (שורי ערפילי) | 2 | 3 |
| 4:00 | אחר - | סולטן איברהים (מולית אדומה) | 1 | 0.400 עד 0.500 |
הדו"ח:
שבוע טוב לכל חברי הפורום!

ראשית אנצל הזדמנות זאת ואומר שמעבר להיותו של אתר זה אתר דיג ספורטיבי מס' 1 בארץ, החומר האנושי פה
ראוי להערצה ולהערכה.
במרוצת השנים הכרתי חלק מחברי הפורום ועם חלקם נפגשתי, ואז הבנתי שזה הרבה יותר מלדוג דגים.
בשבוע האחרון יצא לי להכיר טוב יותר שני אנשים יקרים מאד, צור בשארי ויוסי אסולין אתם אחלה אנשים

ולדוח עצמו..
שישי בחצות יוצאים מהמרינה ויש רוחות צפוניות מתונות, ומחליטים ללכת לרדודים שבין 50 ל70 מטר.
עד אור ראשון עולים להם חתיכות יפות של שורי, סולטן איברהים,פרידות, וגם אבו נאפחות שהורסות ציוד
אבל זה חלק מהעיניין.
בשש וחצי מחליט לעבור לג'יג לייט עם מקל עד 100 גר', ודמוי ששוקל 40 גר'.
על הרולר יושב חוט בד 30 ליברות וחיפשתי לשים שוק לידר פלורו קרבון באותו הטסט, אך מה שהיה לי היה בטסט של 20 ליברות. ומחליט לשים אותו בחשש בכל זאת.
לאחר שעה וחצי של עבודה מקבל תקיפה חזקה אבל ללא נעילה אבל לא עוצר והרגע המיוחל מגיע.

ריצה עצבנית של הדג,ויציאה מטורפת של חוט עם כיפוף יפה של המקל.
עובד בזהירות עם הקלא'צ ומגלגל רק כשאפשר(שוק לידר 20 ליברות).
אני חייב לציין את הצוות המדהים שלנו, שברגע הנעילה מייד גילגלו את כל החכות מהמים ועברו "לעמדות קרב"
נתון חשוב ביותר הוא, שהסירה היתה על עוגן וזה לא היה בדריפט כמקובל, כי לא כולם בקטע של ג'יג.
הדג מתחיל להסתובב מסביב לסירה, והצוות דואג להעביר את החכה מתחת לחבל העוגן ומעבר למנוע, ואת כל זה הדג דואג לבצע פעמיים. הדג מתחיל להראות סימני עייפות ואני מגלגל בעדינות עד שהוא למעלה.
אחד החברים נועץ את הגאנ'ץ והדג בסירה

בקיצור 18 דקות של קרב התשה על ציוד לייט, צוות מנצח, ובונוס מפנק, מה צריך יותר?

עוד נדבר על זה

אחלה גברים יוסי וצור