|
jamalas
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 6/6/2015 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:00 | דמוי דג קטן - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 5 | 2.1 |
הדו"ח:שלום לכולם.. אני ג'מאל אני בחור צעיר בן 20 מכפר קטן בצפון שקוראים לו כפר עין אל אסד, סטודנט לרפואה באוניברסיטה העברית וחובבן דייג, התחלתי לדוג בז'ירז'ור לפני יומיים בדיוק ,אחרי שעזר לי מומי לקנות את הציוד שאני צריך אז המון תודות לו. היום יצאתי לנהר הירדן מתחת לגשר אריק והתחלתי לז'רז'ר בסביבות השעה 13:00 לא יצא כלום חוץ מכמה דגים קטנים ששחררתי למים ישירות וכמעט התחלתי להתיאש עד שבסביבות השעה 18:00 יצא לי הדג הראשון עם 500 גרם שכמעט שבר לי את המקל (כי הרמתי באוויר) פעם ראשונה שאני מוצי דג גדול אז ישירות הרמתי ונפל לי החלק העליון אבל לא בעיה כך לומדים  ולאחר מכן עד השעה 19:30 הוצאתי עוד 4 דגים גדולים 370-510 גרם הדבר שגרם לי להתלהב עוד יותר. אשמח לעצות והמלצות למקומות דייג (בצפון בים או בכנרת והסביבה) שאפשר להתלמד בהם , תודה מראש.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2015, 11:25:21 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
סחטיין על הסיפתח. תמשיך ככה עוד תגיע רחוק. והכי חשוב ברוך הבא למשפחת ISF נ. ב. תעלה תמונות
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהלן וסהלן ג'מאל, אהבתי את הגישה - בהודעה הראשונה הצגת את עצמך כמו שצריך... ברוך הבא לפורום וברוך הבא ליומן דוחות הדיג  ללא ספק הרווחת מדריך מצוין, מומי האיש היקר - דייג בחסד ולב גדול... סיפתאח נהדר - נראה שנדבקת במחלת "ז'רז'ור המתוקים".. כמו שכתב מומי, תמונות ממש לא חובה אך זה התבלין של הדו"ח - כמו שמתבלים שישליק ואורז...  עכשיו אתה מוכן לתחרות הז'רז'ור... בהצלחה בבאות...
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך הבא אלינו  . מברוק על הספתח בירדן. שעה 18:00 היא כבר שעה טובה לעבוד שם עד השקיעה וכן מהזריחה. אתה מוזמן לתחרות/מפגש הכנרת שלנו ביום שישי להפגש וללמוד מכולם
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ברוך הבא ג'אמל הבינית דג נפלא להזרמת אדרנלין בדם בעיקר לדייגים מתחילים , דג שמושך ונותן לך להרגיש שיש משהו בצד השני שלא רוצה לצאת מהמיים. כל הכבוד על פתיחה מכובדת זה לא עניין של מה בכך  ברוך הבא לפורום 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
waleed_ib
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן גמאל, מברוק על הסיפתח אני ממגאר בן 25, אני נוסע קבוע 1-2 פעמים בשבוע לזירזור בכנרת ובירדן,אשמח להכיר אותך, אם אתה מעוניין בשותף ליציאות שלך, דבר איתי בפרטי 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מברוק על הסיפתח לציוד החדש  נשמח לתמונות של הדגים והדמוי אם יש  לא הבנתי את החלק של " ונפל לי החלק העליון" שכתבת  החלק העליון התנתק מהתחתון? איך? איך לא עף לך בהטלות לפני כן? איזה מקל זה?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
jamalas
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הסיפתח לציוד החדש  נשמח לתמונות של הדגים והדמוי אם יש  לא הבנתי את החלק של " ונפל לי החלק העליון" שכתבת  החלק העליון התנתק מהתחתון? איך? איך לא עף לך בהטלות לפני כן? איזה מקל זה?
|
|
|
|
|
|
jamalas
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם על העידוד . Gaichuk אין לי מושג מה קרה פשוט החלט העליון עף לי חשבתי שהוא נשבר אבל ברוך השם לא נשבר, וכן עף לי פעם אחת קודם בזריקה , אשמח להסבר למה שקרה שם ואיך למנוע את זה שלחתי לך תמונה של המקל ושל הדמוי בצ׳יטוט . תודה רבה
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
מברוק על הספתח חבר!! בהצלחה בהמשך 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
tsvi93
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד תמשיך כך 
|
|
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
כל פעם מחדש אתם עושים לי את החשק לבדוק את הציוד אולטרא לייט שלי על הביניות. אולי בסופ"ש הקרוב בתחרות נעשה בדיקה  ברכות על הסיפתח כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כל פעם מחדש אתם עושים לי את החשק לבדוק את הציוד אולטרא לייט שלי על הביניות. אולי בסופ"ש הקרוב בתחרות נעשה בדיקה  ברכות על הסיפתח כל הכבוד  מנהלי פורום שלא נרשמים - לא מורשים להכנס למתחם התחרות  תודה רבה לכולם על העידוד . Gaichuk אין לי מושג מה קרה פשוט החלט העליון עף לי חשבתי שהוא נשבר אבל ברוך השם לא נשבר, וכן עף לי פעם אחת קודם בזריקה , אשמח להסבר למה שקרה שם ואיך למנוע את זה שלחתי לך תמונה של המקל ושל הדמוי בצ׳יטוט . תודה רבה
בכייפ ג'מאל, שמחים בשבילך... אישית תמיד משמח אותי לשמוע על מי שקיבל בפורום יעוץ והכוונה - והצליח לעשות סיפתאח בסגנון חדש.. בהצלחה בהמשך...  כמובן, אתה מוזמן להגיע בסופ"ש למפגש בכנרת, מחמישי בערב או שישי בבוקר...
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין