אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
איזה תותח - ממש תנועות של מקצוען  אני חושב שהיינו צריכים לנצל את חופשת החנוכה למיפגש פורום ילדים הייתי מוצא יופי של תעסוקה ל-2 הקטנים האלו : אתה יודע מה ידידי היקר עדי  היה יכול להיות מאוד נחמד הרעיון שלך  מפגש של דור העתיד  נקודה למחשבה 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
איזה תותח - ממש תנועות של מקצוען  אני חושב שהיינו צריכים לנצל את חופשת החנוכה למיפגש פורום ילדים הייתי מוצא יופי של תעסוקה ל-2 הקטנים האלו : עדי אני חושב שהבן שלך מנצח פה בגדול גם אילתור של חכה שלא ברור לי ממה ניראה תפוז במקום רולר וגם מאתגר את עצמו בזריקה לעומק 100 מ מקו המים על האוטו אם זה אני לא מקצוענות אז מה כן
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה תותח - ממש תנועות של מקצוען  אני חושב שהיינו צריכים לנצל את חופשת החנוכה למיפגש פורום ילדים הייתי מוצא יופי של תעסוקה ל-2 הקטנים האלו : עדי אני חושב שהבן שלך מנצח פה בגדול גם אילתור של חכה שלא ברור לי ממה ניראה תפוז במקום רולר וגם מאתגר את עצמו בזריקה לעומק 100 מ מקו המים על האוטו אם זה אני לא מקצוענות אז מה כן תודה, קרעת אותי  אצל מקצוענים זה עד הסוף, אין פה אילתור ואין פה תפוז  בתמונה הוא מתאמן "על יבש" עם חכת ז'ירז'ור של בובספוג ודמוי פלנקטון - תוצרת zebco ניתן לרכוש אותה כאן : http://www.amazon.com/Zebco-Spongebob-Floating-Fishing-Combo/dp/B000P70I6E
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2011, 21:55:46 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
כמה עולה ילד כזה?  גם אני רוצה  איזה כשרון מולד אין מילים !!!!!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
כמה עולה ילד כזה?  גם אני רוצה  איזה כשרון מולד אין מילים !!!!! תודה על הפרגון  הילד לא למכירה  הוא שלי sml8;נקודה ואם אתה רוצה גם אל תשכח שזה בא גם עם אימא  רצית אחד קיבלת שניים 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כמה עולה ילד כזה?  גם אני רוצה  איזה כשרון מולד אין מילים !!!!! תודה על הפרגון  הילד לא למכירה  הוא שלי sml8;נקודה ואם אתה רוצה גם אל תשכח שזה בא גם עם אימא  רצית אחד קיבלת שניים  מה זה  שלי שלי  שלנו שלנו
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
sami2220
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
כמה עולה ילד כזה?  גם אני רוצה  איזה כשרון מולד אין מילים !!!!! תודה על הפרגון  הילד לא למכירה  הוא שלי sml8;נקודה ואם אתה רוצה גם אל תשכח שזה בא גם עם אימא  רצית אחד קיבלת שניים  מה זה  שלי שלי  שלנו שלנו שלנו דוד יצחק שלנו אתה צודק ויש לך דרישת שלום מהאחיין
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
איזה תותח - ממש תנועות של מקצוען  אני חושב שהיינו צריכים לנצל את חופשת החנוכה למיפגש פורום ילדים הייתי מוצא יופי של תעסוקה ל-2 הקטנים האלו : עדי אני חושב שהבן שלך מנצח פה בגדול גם אילתור של חכה שלא ברור לי ממה ניראה תפוז במקום רולר וגם מאתגר את עצמו בזריקה לעומק 100 מ מקו המים על האוטו אם זה אני לא מקצוענות אז מה כן תודה, קרעת אותי  אצל מקצוענים זה עד הסוף, אין פה אילתור ואין פה תפוז  בתמונה הוא מתאמן "על יבש" עם חכת ז'ירז'ור של בובספוג ודמוי פלנקטון - תוצרת zebco ניתן לרכוש אותה כאן : http://www.amazon.com/Zebco-Spongebob-Floating-Fishing-Combo/dp/B000P70I6Eתגובה שלך בלי איזה קישור כזה או אחר, זה לא תגובה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
איזה ילד מדהים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי עם אבא כזה אין פלא הגנים עברו במלואם עדיף להיות בים מאשר לשבת מול המחשב יש לך בהחלט על מה להשויץ תמשיכו להנות מהתחביב המשותף שבת שלום פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [