יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
הקטן הזה גדול יהיה ע"פ התנועות במקל רואים שהילד יודע מה לעשות מזכיר לי את עצמי בגיל הזה עם אבי נכנס "למחלה "הזו של הדייג כל הכבוד על זמן האיכות עם הילד 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אם נשאיר את שניהם בפארק הדיג דפנה אני ואתה צריכים משכנתה שנייה על הבתים  חוץ מזה יש להם את אותם תנועות באיבוד הדג  שידוך מצוין יא מועלם 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2011, 17:57:51 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
איזה כיף לך  לילד יש כישרון טיבעי.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אביחי יקירי, יש לי הרבה מה לומר על דוח הדיג הזה  אבל.... עד שאתה לא מעלה את דוח הדיג הזה בתור שכזה- כולל מילוי הנתונים במימשק, אני לא מגיב  מה שלא מפריע לי לאהוב אותך ולהתאהב בילד המקסים הזה, נתנאל שמו בישראל...  סולח לך בפעם האחרונה...  שמע אביחי, כשרואים את נתנאל בפעולה, מבינים את הסלוגן שלך כאן בצמוד לתמונתו....  אישית- התפעלתי.... התרגשתי... התלהבתי.... אכן מתנה נפלאה נתן לך האל- נתנאל... מדהים לראות איך הילד שקוע במלאכה, בפירוש כמו מקצוען אמיתי- אם היה חושך וצללית היו חושבים שזה מבוגר נמוך.... והחיוך הכובש שלו... איזה סיפוק זה כשיש לך ילד כזה....  אישית- התפעלתי.... התרגשתי... התלהבתי.... אכן מתנה נפלאה נתן לך האל- נתנאל... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תענוג לראות את דור ההמשך מתמקצע ככה  אתה בהחלט יכול להשוויץ. יש במה להתגאות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
החוף1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
איזה מקצוען. פשוט תענוג לראות ולהתגאות. 
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התרגשתי1!!! בן כמה הוא?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
WOW ממש מחמם את הלב התגובות כאן של החברים תודה לכולם ותודה מיוחדת לרפי שהעביר את הדיון לכאן  ולשאלה בן כמה הילד הוא בן שש  ואני מכניס בו את "המחלה" כבר מגיל שנתיים 
|
|
|
|
|
בהתחלה לא הבנתי מה המשפט הזה שלך: "הילד הזה גורם לי להיות בן אדם יותר ויותר טוב" עכשיו אחרי שראיתי את הסרטונים אני מבין  זה באמת ילד פלא.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2011, 05:41:40 AM על ידי dror2910
|
|
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקצוען כמו אבא שלו ! איזה יופי של זריקה והוק סט זה בדם שלו!
|
|
|
|
עמיר
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הייתי שם...... נתנאל מדהים ,איזה קור רוח ,איזו סבלנות ,פשוט מדהים,תנועות של מקצוען כל זריקה כמו סרגל ,עירני ורגיש ,חמוד אמיתי , הילד הזה יגדל ויהיה אחד הטובים,אבל ...אין פלא יש לו את המורה הכי טוב בעולם,כל הכבוד אבי התפוח לא נופל רחוק מהעץ
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה תותח - ממש תנועות של מקצוען  אני חושב שהיינו צריכים לנצל את חופשת החנוכה למיפגש פורום ילדים הייתי מוצא יופי של תעסוקה ל-2 הקטנים האלו :
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|