בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  סיכום שלי לתחרות דייג הקרפיון 2011!!
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סיכום שלי לתחרות דייג הקרפיון 2011!!  (נקרא 2862 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

סיכום שלי לתחרות דייג הקרפיון 2011!!
« ב- : דצמבר 18, 2011, 12:57:30 PM »
שבוע טוב לכל חברי הפורום!
כמו שרובכם אם לא כולכם יודעים בשבוע שעבר מ 11-16 התקיימה תחרות דייג הקרפיון לשנת 2011 של עמותת ישראפיש שבה לשמחתי ולהנאתי אני השתתפתי  אתה בסדר מוציא לשון

שבועות לפני התחרות הייתה התרגשות מטורפת ולחץ כי אני אישית לא ידעתי לאן פני מועדות מה עושים ואיך זה עובד זו הפעם הראושנה שלי  וואלה לא יודע......כל ההכנות לתחרות והקניות והעמסת הציוד לרכבים ותכנונים וסריקות של החופים ומיפוי שלהם וכל מה שאתם רוצים ולא רוצים פשוט חוויה מטורפת ללא ספק.
ככל שהתחרות התקרבה הפרפרים בבטן גדלו וגדלו והלחץ עלה,ואז הגיע לו התאריך המיוחל 11.12 שבו טקס פתיחת תחרות קרפיון הגליל 2011, מגיעים לטקס ופוגשים לאט לאט את כל המתמודדים לוחצים ידיים מכירים (לפחות אני מכיר) מעבירים חוויות של ההתחלה קצת מסתכלים על הגביעים ומפנטזים לנו על כמה מהם  !!
הטקס היה צריך להתחיל ב 15:00 מה שלא קרה הוא התחיל בסביבות 16:30 כמובן שחברים שלי מהיישוב הגיעו לטקס הפתיחה וגם אחותי וחבר שלה הגיעו מה שהעלה את המורל ושימח מאוד סמיילי....חשוב לציין שקרה משהו מאוד לא בסדר, לטקס לא הגיע הקבוצה של אסף ואמיר שעקב ביעות שפה או משהו כזה הבינה שהטקס מתחיל ב 18:00 ולכן הם איחרו ולא הגיעו לטקס ולכן גם לא הגרילו לעצמם סקטור מה שפגע במורל שלהם וברצון שלהם להשתתף בתחרות ובצדק היו צריכים לפחות להגריל להם את הכדור הראשון ולא לתקוע אותם בסקטור ברירת מחדל, אבל למרות הכל בסופו של דבר הם התאפסו ולמרות הסקטור הזבל שהיה להם הם התעלו גם עלינו והגיע למקום מכובד מאוד בייחס למצב שהיו בו, ועל זה כל הכבוד ושאפו ענקי יצאתם תותחים גדולים!!! בראוו בראוו בראוו

טוב אז הסתיים הטקס הסתיימה ההגרלה היה נחמד ומרגש ויאללה למכוניות וכל אחד לסקטור שלו אנחנו קיבלנו את סקטור 16 שנמצא בגופרה בצד ימין כמעט עד הסוף, בהתחלה ע"פ המיפוי שעשינו הוא היה נראה טוב מאוד היה שם עומק והיה בור שנראה שם מצב טוב לתפיסות רבות, מה שהסתבר לאחר מכן כממש לא נכון! האשם תמיד

טוב אז מגיעים לסקטור פורקים ציוד  דופק את הראש ופורקים ופורקים ופורקים ודייי לא נגמרררר  ......מסיימים לפרוק ויאללה לארגן את הסקטור שולחנות אוהל מיטות רוד פודים זמזמים וכל הסיפורים מסביב שהכל היה מוכן למחר ב 06:00 פתיחת התחרות!
מסיימים הכל מכינים ריגים קצת דיפים כדורים כבר היו מוכנים מראש בערך 1500 כדורים.

יום ראשון 06:00 פתיחת התחרות מתעוררים ויאללה בלי קפה בלי כלום כדורים כדורים ספומבים תירסים עפים למים כמו מלחמת יום כיפור, 800 כדור במים+דלי תערובת לספומב ויאללה חכות במים ומחכים אחרי חצי שעה דג ששקל 1.2 קילו מה שלא מספיק צריך מ 1.5 ומעלה (חבל היינו לוקחים את הפרס על דג ראשון).
ביום השני לא היה כלום אבל נועם הגיע עם 2 מגשי פיצות כמו שהבטיח עשה לנו את היום ישב איתנו הביא לנו קרח ומה שצריך תודה נועם יא מלך!!!
וזהו לאחר הדג הזה במשך 3 ימים עד יום שלישי בשעה 09:00 לא היה כלום לא דג ולא סרדין פשוט שממה הסקטור היה בעייתי מאוד סחף מאוד חזק שלקח לנו את כל הפידור לכל כיוון ושתי תעלות שנמצאות במים במרחק הזריקה שלנו מפריעות לנו מאוד ופולטות גופרה ולכן בקושי היו תפיסות, ואז ביום שלישי שעה 09:00 מגיע המשיכה שלה מחכה כל דייג קרפיונים ובמיוחד כל דייג בתחרות  לחיים......אני ישן ואני שומע את הזמזמם צורחחחח תעזרווו לייי, וניקו כמו אצן מיומן מדלג על האבנים בסקטור המחורבן והמפוצץ סלעים  שלנו ומגיע מרים ויאללה מלחמה.....עבודה של 7 דקות בערך ויוצא לו הנסיך במשקל 8.100 קרפיון יפה שמכניס אותנו להתמודדות על פרס ה- BIG FISH.
באותו היום היו לנו עוד 2 דגים אחד שקל 1.620 והשני 2.210 זה התקדמות ענקית מהשלוש ימים האחרים.
כמובן שביום שלישי הגיע שוב נועם מלווה בגיאצ'וק שלנו שהבטיח שיגיע והצליח להתחמק מהעבודה החופרת שלו!!
בדיוק כשהם הגיעו שקלנו את המפלצת שלנו  הגזעי הגזעי....גיא ישב איתנו שעתיים כמעט ובחן כל דבר ודבר כהרגלו   .
בהמשך הימים יצאו עוד מספר פריטים בין 1.5 ל 2.6 ולא יותר סיימנו את התחרות עם 7 דגים במשקל כולל של 20 ומשהו קילו.
בסופו של דבר בייחס לסקטור שקיבלנו והעבודה שעשינו שם כמו חיות התוצאה בשביל הסקטור הזה היא מעל ומעבר ואני אומר את זה בלב שלם, ואז הגיע יום שישי יום ההתקפלות המייגע והמציקקק, מקפלים ומקפלים וסוגרים ומעמיסים ובודקים שלא שכחנו כלום ומתקלים מתלבשים ויאללה לטקס הסיום שהתקיים בעין גב.
הטקס היה מושקע מאוד והגיעו מספר אורחים שקשורים לענף הדייג ולחקר הכינרת שהרצו קצת והיה מאוד מאוד יפה ונחמד, הגיעו כתבים של YENT אני מניח שראיתם את הכתבה סמיילי.....לאחר מכן נקראו לבמה החברים החדשים בעמותת ישראפיש שאני אחד מהם   אחד אחד נקרא וקיבל את הכרטיס חבר שלו  .
ואז התחילו החלוקת תעודות השתתפות מהקבוצה הנמוכה לגבוהה כמובן היה כיבוד קל שתיה קצת וכו.... לאחר מכן עשינו תמונה קבוצתית של עמותת ישראפיש והתקפלנו הביתה עייפים אך מרוצים ואני רשמתי לי עוד חוויה מיוחד במינה שאני בטוח שאני יחזור עליה בשנה הבאה סמיילי.

לסיכום אני רוצה להגיד שהשנה הייתה תחרות מרשימה עם מספר תפיסות גדול בהרבה משנה שעברה ובכלל כמובן כמות המשתתפים גדולה וזה משמח, הייתה בעיה עם מספר סקטורים שהיו מובהקים בכך שהם מוצלחים וטובים מאוד וכמעט והיה לנו ברור שכל מי שיזכה בהם יתברג גבוהה, ומהצד השני היו סקטורים רעועים וחלשים מאוד שלא משנה כמה תעבוד תאכל שם ז**, ואני מקווה ששנה הבאה יעשו איזה שהוא איזון מסוים כמה שאפשר בכדי שבקטע הזה היה נוח יותר!
בכללי התחרות הייתה חוויה אדירה בשבילי מלאת אדרנלין ועבודה מרובה וקשה עד מאוד, אבל הרגשתי בעננים למרות הקושי והעייפות זה משהו שאני לא ישכח כל החיים ואולי יום יבוא וגם אני היה קפיטן עם קבוצה משלי!  

אני רוצה בנוסף לאחל מזל טוב לזוכים בתחרות כל הכבוד לכם לסיים עם 126 קילו זה כבוד גדול מאוד, וכמובן לזוכים בדג הכי גדול ובמקומות 2-3 כבוד גדול גם לכם!

עד הפעם הבאה CAP&CO  

ולתמונות:

במובדיר (אני) נותן עבודה ביום הראשון:

הקרפיון הראשון של CAP&CO 8.100 ק"ג:

לוח התוצאות של סוף התחרות משקל כולל מדהים כמעט 900 קילו דגים:

ושאר התמונות נמצאות באלבום הענקי שפתחתי בפליקר :  

http://www.flickr.com/photos/72340690@N04/
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2011, 13:51:45 PM על ידי gaichuk
 IP: [ מחובר ]
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: סיכום שלי לתחרות דייג הקרפיון 2011!!
« הגיב #1 ב- : דצמבר 18, 2011, 15:42:32 PM »
כל הכבוד  אתה בסדר

הרגשתי את ההנאה וההתרגשות בין השורות.

מאחל לך שתיהיה קפיטן (במבטא רוסי כמובן) ותמשיך להנות ןלהביא לנו מפרי מקלדתך.
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : דצמבר 18, 2011, 19:19:35 PM »
איתמר כבוד אחי ,באמת חוויה 

בשבילנו אתה כבר זכית ממזמן ....אתה מקום ראשון  אנחנו מספר 1

סיכום פשוט תענוג  yahoo yahoo

-------------------------------
Gal Levy

חבר פורום
*

מנותק מנותק

כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש

« הגיב #3 ב- : דצמבר 18, 2011, 21:42:04 PM »
כל הכבוד איתמר !   אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

רואים שנהנת וראיתי לפני כמה ימים שאתה מדורג במקום ה10 מתוך ה19.

באיזה מיקום סיימת את התחרות כי בטבלה לא רואים בבירור כי לא ניתן להגדיל אותה .
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : דצמבר 18, 2011, 21:44:39 PM »
תודה לכולם ויש את כל התמונות בהגדלה בקישור למטה של הפליקר
Dragon79

רק דגים מתים שוחים עם הזרם
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : דצמבר 18, 2011, 21:50:05 PM »
כל הכבוד  אתה בסדר בהצלחה בבאות    חמסה חמסה
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
Gal Levy

חבר פורום
*

מנותק מנותק

כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש

« הגיב #6 ב- : דצמבר 18, 2011, 21:57:55 PM »
וואי נתפסו כמעט טון של קרפיונים מדהים !  אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : דצמבר 19, 2011, 05:27:09 AM »
נשמע חוויה מרתקת והתענגתי לקרוא את החוויות.... אתה בסדר
אגב, איך פותחים/מגדילים את טבלת התוצאות?

ממתין כמובן לקטע של טרולוס עם סיפור החוויה שלו... סמיילי
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : דצמבר 19, 2011, 06:47:57 AM »
נשמע חוויה מרתקת והתענגתי לקרוא את החוויות.... אתה בסדר
אגב, איך פותחים/מגדילים את טבלת התוצאות?

ממתין כמובן לקטע של טרולוס עם סיפור החוויה שלו... סמיילי

פה נמצאות כל התמונות בהגדלה:http://www.flickr.com/photos/72340690@N04/
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

« הגיב #9 ב- : דצמבר 19, 2011, 06:50:16 AM »
איתמר כבוד אחי ,באמת חוויה  

בשבילנו אתה כבר זכית ממזמן ....אתה מקום ראשון  אנחנו מספר 1

סיכום פשוט תענוג  yahoo yahoo

מסכים עם כל מילה של מוטי  הגזעי

בשבילנו אתה ואמיר(טרולוס) מספר אחד  
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2011, 06:52:18 AM על ידי אביחי
טרולוס

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : דצמבר 29, 2011, 05:19:57 AM »
סיכום מקיצועי בירה

ראינו אותכם מרחוק עובדים ונותנים את הלב!!!

איתמר זכית ללמוד מאחד שמבחינתי לפחות  נחשב לאחד מהמובילים ,לפני שלוש תחרויות ישבנו לידו וקיבלנו שיעור פרטי איך עובדים בתחרות ואיך דגים בכלל קרפיונים

אני בטוח שעם רמת ההשקעה והמיקצועיות שלכם הזכיה בתחרות זה  רק עיניין של זמן סמיילי
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

« הגיב #11 ב- : דצמבר 29, 2011, 06:22:06 AM »
כל הכבוד איתמר הגזעי
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : ינואר 14, 2012, 16:26:24 PM »
סיכום מקיצועי בירה

איתמר זכית ללמוד מאחד שמבחינתי לפחות  נחשב לאחד מהמובילים ,לפני שלוש תחרויות ישבנו לידו וקיבלנו שיעור פרטי איך עובדים בתחרות ואיך דגים בכלל קרפיונים

אני בטוח שעם רמת ההשקעה והמיקצועיות שלכם הזכיה בתחרות זה  רק עיניין של זמן סמיילי

איזה פרגון לזולת ואיזו צניעות....

הפנטזיה שלי זה שבשנה הבאה נראה את הצוותים של שניכם חולקים במקום הראשון,
לתפארת מדינת ישראל ולתפארת פורום הדיג הספורטיבי  (בהחלט בסדר הזה!!!)...
מי יודע, "לפעמים חלומות מתגשמים....." גילגול עיניים
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : ינואר 15, 2012, 20:58:34 PM »
סיכום מקיצועי בירה

תודה רבה על הפרגון אחי גם אנחנו שמענו מנועם עליכם ושקשה לכם עקב הטעות של מארגני העמותה, אבל גם אני וגם ניקו הורדנו את הכובע על כך שבכל זאת ולמרות הכל הצלחתם להפוך את התוצאה והגעתם למקום מכובד מאוד לקבוצה שאפשר להגיד נדפקה ע"י המארגנים.

וכן אני מאמין שעוד נראה שיתוף פעולה שלנו בייחד כמובן!
כבר בתחרות הקרובה של החובבנים שתתקיים ב 24 עד 28 אני ונועם משתתפים יחד ומייצגים את CAP&CO ככה שכבר רואים את שיתוף הפעולה!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #14 ב- : ינואר 15, 2012, 21:41:08 PM »
סיכום מקיצועי בירה

תודה רבה על הפרגון אחי גם אנחנו שמענו מנועם עליכם ושקשה לכם עקב הטעות של מארגני העמותה, אבל גם אני וגם ניקו הורדנו את הכובע על כך שבכל זאת ולמרות הכל הצלחתם להפוך את התוצאה והגעתם למקום מכובד מאוד לקבוצה שאפשר להגיד נדפקה ע"י המארגנים.

וכן אני מאמין שעוד נראה שיתוף פעולה שלנו בייחד כמובן!
כבר בתחרות הקרובה של החובבנים שתתקיים ב 24 עד 28 אני ונועם משתתפים יחד ומייצגים את CAP&CO ככה שכבר רואים את שיתוף הפעולה!

אז עוד פעם צריך לבקר אותך ??  גילגול עיניים
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!