| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/5/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:30 | גיג בינוני - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 3 | 7.200 |
הדו"ח:
אהלן חברים!
הרבה זמן שלא כתבתי דוח כי....טוב נו פשוט לא הייתי בים

אחרי הפעם האחרונה שהייתי במים (ראה דוח)
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=21523.0
פשוט כביתי, לא יודע איך להסביר אבל גם חוסר זמן + ים לא הכי אידיאלי + אישתו של השותף שלי (לדייג
) ילדה אז החלטתי לצאת איתו לפגרה קצרה...שלושה שבועות בערך שלא הרחתי מי ים ותאמת? מוזר לי להגיד אבל לא כזה הפריע לי
מוזר מאוד
בד"כ אם אני לא הולך לפחות פעם בשבוע אני מתחיל לדבר עם הקירות!
או שאני מזדקן
או שפשוט זה העונת מעבר הזאת שהדגים לא הכי משתפים פעולה
אולי קצת הייתי מוצף בעבודה אז לא הכי הרגשתי חוסר
בפועל לאחד כמוני זה ממש מוזר!
בכל מקרה
ערב שבועות
יושבים כל המשפחה
ארוחה
משחקים פוקר
צוחקים
תוך כדי אחד הסיבובים אני מתוך הרגל נכנס לתחזית ורואה שרק מחר (שני) יש ים ואח"כ לפחות עוד שבוע שאין!!

השעה 12 בלילה, את מי אני ידליק בשעה כזאת!?!? שולח הודעה בוואצאפ של הצוות ואלי המכונה צ'יקו אומר לי אבירם אני איתך!
אבל רגע!
יש לי למסור סחורה מחר בבוקר
ועוד 2 מחשבים לעוד לקוח
מה עושים!?!?!?!
יושבים עוד חצי שעה בשולחן כי בכל זאת לא נעים לקום ככה בלי להודיע
אח"כ
עכשיו רק צריך להעיר את אבי שיבוא למחסן ויעזור לי להעמיס

נוסע למחסן מעמיס ו.................
"הלו אמא, את ערה?" ערה ערה!
אני בא אלייך
דוך נוסע לחבר בבת חפר זורק אצלו סחורה ומשם ממשיך להורים בתל מונד שם 2 לפטופים של לקוח ומבקש מאבא שיעביר לו בבוקר כל זה עם הקיאק על הגג ו...........אני פנוי!
יאללה בלגאן!
השעה כולה 2 בלילה עכשיו יש לי רק לקשור שוק לידרים להכין קרסים להעמיס ציוד לאוטו להתקלח ולישון
נכנס למיטה ב3, 3 וחצי נרדם....4 קם

פוגש את צ'יקו שלנו בחוף, פריקה מהירה וב5 ורבע אנחנו במים
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ואנחנו עובדים ועובדים זזים מנקודה לנקודה והדגים לא משתפים פעולה - רואה המון פתיון במים וכנראה בגלל זה הם לא נוגעים

השעה 8...השמש כבר דופקת חזק, תוסיפו לזה את העייפות של החוסר שינה וקיבלתם מתכון לדייג השבור

מי שמכיר אותי יודע שאני לא נח לשניה שאני בים אבל הפעם גם אני נשברתי, יכול להיות שאני לא בכושר בגלל הפגרה או משהו אבל הייתי חייב מנוחה.
חכה לסטנד, בקבוק קולה קטן ביד, תחת קדימה, ראש אחורה - כובע על הפנים - יאססס על העולםםםםםםםםםם
שוכב ונהנה מהנוף....
חצי שעה עוברת ואולי עצמתי עין לשניה אבל מזהה בפיש מסיבה למטה קופץ מהר על החכה זורק את הגיג עם היד חחח כמעט הוצאתי לעצמי עין מהמהירות - הגעה לקרקע 3-4 הקפצות ופצצה מאוד מאוד אגרסיבית ולקיחת חוט קצרה (שוב, הקלאץ ממש ממש סגור) אני סוגר עוד טיפה ומפמפם אותו למעלה, מלחמה לא ארוכה אבל הרגשתי שזה משהו מכובד מאוד ועולה לו אחר כבוד אירדי של 4.200, פייר לא ראיתי הרבה כאלה.
מההתרגשות יצא לי לצעוק לבן לבן אבל זה אירדי

עושה את הסיבוב שוב ומעלה בדיוק באותו המקום עוד אירדי של 1.5, צ'יקו לא נשאר חייב ומביא גם הוא עוד אחד של 1.5 והחלטנו להפסיק לדוג שם על מנת לא לבאס את החתן והכלה שלקחנו להם את כל האורחים של החתונה
עוברים מנקודה לנקודה ואני מקבל פצצה באמצע הגובה, לקיחת חוט עצבנית ומאוד מאוד מהירה ושיחרור, מעלה את הג'יג ורואה סימני שיניים מאוד מאוד עמוקים - עוד פלמוד הלך לו.....
בסופו של יום קשה מאוד מאוד גירדנו כמה דגים
תשמרו על עצמכם שם בחוץ - כובעים ושתייה מרובה!!!!!
אבירם
סרטון להנאתכם - משום מה רק דג אחד נתפס במצלמה =\

צוות המורים!