| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/5/2015 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 22:30 | דמוי סיליקון - storm | לברק-חלק | 2 | סיר טעים מאוד! |
הדו"ח:
שלום לכל החברים

שמח למצוא את הזמן לעלות דוח לאחר תקופה עמוסה שרק
התחילה.,פחות יציאות דייג יותר עזרה בבית מלבד העבודה
בחוץ,טוב ככה זה שאתה מגדל 5 זאטוטים והאישה מבשרת
לך שהיא בהריון

תמיד חלמתי על שישה ילדים ,סאלח שבתי זה ההשראה
והנה זה מגיע ב״ה.
ועכשיו לעניין הדוח :
עובר בבוקר תוך כדי הסידורים בים ורואה שהים מושלם ללברקים,
בודק תחזית ורואה שזה ימשך גם בערב ים של 70 ס״מ עם רוח לטובתנו
תוסיפו לזה שבדיוק היום קיבלתי את הtwinpower c3000xg לזה דודא עצבנית ותוסיפו לזה שאלירן כבר הדליק אותי שיש לברקים
בנקודה וזה הספיק בשבילי לחתוך ישר אחרי העבודה לעת ערב ,בומבט וסילקון
הטוב והמוכח בשחיטת לברקים של חברת סטורם,הים עובד ויש לברקים עפ״י השמועה,בפועל אין תנועה,אבל תוך כדי מכיר חבר׳ה
טובים ואת תומר שאם רשת לניקוי בריכות הרים לי את הלברקים במקצועיות,תודה לתומר ונעים להכיר

נהיה קצת מאוחר ואני במחשבה ללכת הביתה לנוח תוך כדאי שאני עם חצי גב למים קולט רתיחה ,אבל רתיחה רתיחה,כול המזרזרים
במים,חצי סיבוב תוך כדי פתיחת קשת אחיזת חוט והטלה לתוך הרתיחה,כל זה קרה בשבריר זמן,גלגול איטי ביותר XG אמרנו,הדבר הזה מגלגל מהר
6:4 סיבובים לגלגול כך שחייבים לגלגל ממש לאט,אני 2 לברקים גדולים באטרף סביב הסילקון,בום פצצה אבל על הבומבט,ממשיך לגלגל באותו קצב איטי ולאחר 2 שניות הלברק תקף את הסילקון ויצא אחרי קרב קצר ולחץ שלא יחתוך בסלעים, תומר נידב את הרשת ואת עצמו וירד להביא את הדג,
הלברק הראשון הוציא אם הרשת,הלברק הראשון שלי שיצא על ה-TP ,,רולר חלק ומדהים בכח שלו,,וכך שהשקית מרשרשת והתוכניות ללכת הביתה נדחו,התמלאתי אופטימיות והמשכתי לחפש את הרתיחה,הפעם לא זרקתי על ריק אלא רק אם תעלה רתיחה ואחרי 20 דקות של פטפוטים עם החברה
עוד רתיחה זריקה קצת אחרי גלגול לתוך הרתיחה יש עוכבים מאט את הגלגול וטראח יציאת חוט עצבנית,מה יש ללברק הזה
, חזק יחסיתוגם הוא אחרי קרב קצת יותר לוחמני יוצא עם עזרת תומר הלברק השני הידד

בנתיים מגיעים אלירן ״איווקס״ ודן ״שרפוטרייה״ זעפרני שתי הדייגים מספר אחד בבית שמש והמושבים סביב,רעבים לדג ואומרים שאני עובד עליהם
וקניתי את הלברקים בסופר
,ורק שראו שדג אחד עוד חי באמת פתחו את החכות,.ככה העברנו עוד שעתיים של צחוקים בירות תקיפה לדן ולי עם בריחות ,אז חברה אני מת עליכם ועל תדאגו פעם הבאה הדגים אצלכם.
קיץ נעים לכולם הבייבי טרחונים כבר כאן,
צאו תהנו ותשמרו את הים נקי.
תודה לבורא עולם על דגים נפלאים ים מדהים במיוחד
ועל חברים טובים כמובן והכי חשוב.

לא כולם יבינו וזה בסדר)

- עצות תושיות וחיזוקים עליך! (וגם ריג בומבט מוכן בשבילי)