פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   וסט דייג |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: וסט דייג (נקרא 4242 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
 |
|
|
דור,
לפני כחודש הזמנתי מאותו מוכר בדיוק וסט של PROX, אמנם לא אותו דגם בדיוק, אבל מאותו מוכר ספציפי באתר הזה.
יותר מזה, המוכר הזה דובר אנגלית וגם ששאלתי אותו שאלות לפני שהזמנתי הוא השיב עליהם בצורה עניינית, זה קצת מרגיע שיש למי לפנות במידה ויש בעייה עם ההזמנה ולא איזה יפני שעונה לך ב YES על כל שאלה.
הוסט הגיע אחרי שבוע עם שליח עד הדלת, שירות מצויין ומחיר מעולה.
כמה דברים שיש לשים אליהם לב:
המוכר שולח ב2 אופציות: EMS או דואר רגיל, הבדל המחיר בין סוגי המשלוחים הוא סדר גודל של 5-10 דולר.
במידה ותזמין עם EMS (אני בחרתי באופציה הזו) תקבל את המשלוח מהר אבל יש קצ' - אם סך ההזמנה (מוצר+משלוח) מתחת ל 75 דולר - תשלם עמלת שחרור קולקטיבית מהמכס בסך 35 ש"ח, אם סך ההזמנה עובר את הסכום הנ"ל מדובר בתוספת רצינית שיש לשלם על שחרור מהמכס (תחפש את הפוסט שמתעסק עם נושא EMS פה בפורום - יש שם הסבר מפורט על התוספת שתצטרך לשלם).
במידה ותזמין עם דואר רגיל, תקווה שהמוצר לא יעצר במכס אם הוא עובר את ה75 דולר כמובן - למיטב ידיעתי אין עמלות נוספות.
שווה לבדוק עם המוכר אם הוא מוכן לכתוב על המוצר סך נמוך מ75, תכתוב לו מייל בנושא.
בהצלחה...
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
דור,
לפני כחודש הזמנתי מאותו מוכר בדיוק וסט של PROX, אמנם לא אותו דגם בדיוק, אבל מאותו מוכר ספציפי באתר הזה.
יותר מזה, המוכר הזה דובר אנגלית וגם ששאלתי אותו שאלות לפני שהזמנתי הוא השיב עליהם בצורה עניינית, זה קצת מרגיע שיש למי לפנות במידה ויש בעייה עם ההזמנה ולא איזה יפני שעונה לך ב YES על כל שאלה.
הוסט הגיע אחרי שבוע עם שליח עד הדלת, שירות מצויין ומחיר מעולה.
כמה דברים שיש לשים אליהם לב:
המוכר שולח ב2 אופציות: EMS או דואר רגיל, הבדל המחיר בין סוגי המשלוחים הוא סדר גודל של 5-10 דולר.
במידה ותזמין עם EMS (אני בחרתי באופציה הזו) תקבל את המשלוח מהר אבל יש קצ' - אם סך ההזמנה (מוצר+משלוח) מתחת ל 75 דולר - תשלם עמלת שחרור קולקטיבית מהמכס בסך 35 ש"ח, אם סך ההזמנה עובר את הסכום הנ"ל מדובר בתוספת רצינית שיש לשלם על שחרור מהמכס (תחפש את הפוסט שמתעסק עם נושא EMS פה בפורום - יש שם הסבר מפורט על התוספת שתצטרך לשלם).
במידה ותזמין עם דואר רגיל, תקווה שהמוצר לא יעצר במכס אם הוא עובר את ה75 דולר כמובן - למיטב ידיעתי אין עמלות נוספות.
שווה לבדוק עם המוכר אם הוא מוכן לכתוב על המוצר סך נמוך מ75, תכתוב לו מייל בנושא.
בהצלחה...
תודה רבה על הפירוט לדעתי גם אבחר ב-EMS אבל אשלם על מוצר + משלוח 90 דולר ,כלומר אני אעבור את ה-75 $ בצורה משמעותית אבל בחלק הזה איבדתי אותך,איך זה עובד עם המכס?אינ צריך להגיע לשם?אשמח אם תוכל לפרט עד כמה שאתה יודע כי פשוט אין לי מושג איך זה עובד עם המכס  מודה לך מאוד
|
|
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
תכנס לאתר הזה ותקרא על משלוח של EMS http://zayedet.com/2013/07/05/online_shopping/בכל מקרה שווה להתכתב עם המוכר ולהסביר לו את הסיטואציה ולבקש ממנו לכתוב על החבילה ערך נמוך מ75 דולר - אם הוא מסכים, תצטרך לשלם רק 35 שקל במידה ובחרת EMS, אם לא, אתה יכול לראות באתר כמה תצטרך לשלם
|
|
|
|
|
|
|
תגיד למוכר Please declare less than70$ on my package ותראה עם הוא בעניין,לרוב המוכרים אין בעיה עם זה, יש כאלה שהם קפדנים ורואים בזה עבירה מוסרית. תשתדל לא לשלוח עם EMS ,יש לדואר ישראל קומבינה איתם של גזלת כסף מהציבור .
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני לא אשקר,התחום הזה מבלבל לא מעט  אבל אני חושב שהצלחתי לעשות קצת סדר בראש. אני רוצה לרשום את כל האפשרויות,אשמח אם תגידו אם אני טועה . אפשרות 1:המוכר לא יסכים לכתוב על החבילה מתחת ל-70$ בחרתי בדואר רגיל: אחכה מס' שבועות ואשלם מע"מ(18% מערך החבילה) , כלומר אשלם בנוסף למחיר המוצר(220 ש"ח) סה"כ: 260 ש"ח בחרתי ב-EMS: החבילה תגיע תוך שבוע,גג שבועיים. אך אשלם מע"מ ועוד 130 ש"ח לשיחרור החבילה סה"כ: 390 ש"ח אפשרות 2: המוכר יסכים לכתוב שערך החבילה מתחת ל-70$ בחרתי בדואר רגיל: אם החבילה לא נעצרה במכס לא אשלם כלום מלבד מחיר המוצר אם החבילה נעצרה במכס מה עלי לעשות? או שחבילות שמתחת ל-70$ לא נעצרות בכלל? בחרתי ב-EMS: אם החבילה לא נעצרה במכס אשלם 35 ש"ח דמי שיחרור אם החבילה נעצרה אשלם מע"מ+35+130 ש"ח?    ? עוד שאלה,מה המחיר המשלוח בדואר רגיל?אם מחיר משלוח דרך EMS הוא 18$ ?? שוב מודה מאוד
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2015, 15:24:03 PM על ידי דור שגב
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחי אני לא יודע מה מי ומו אני רק יודע שהזמנתי במחיר שהיה נקוב נראה לי 60$ פלוס משלוח עוד איזה 40₪ ואחרי שבוע המשלוח הגיע וזהו הלכתי לים בהצלחה בקניה
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
לפני כשנה שונה החוק בנוגע לתשלום מכס. ציוד דייג עד 300$ פטור מתשלום מס. הוא כן מחוייב בתשלום מע,מ ( אל תשאל אותי למה...אין לי מושג)
אבל...הרבה ציוד שאני מזמין מגיע בדואר רשום ללא בעיה וללא דרישה לתשלום נוסף וחלקו מגיע לסכומים של 200 דולר.
לדעתי אתה יכול להזמין בראש שקט.
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תודה לכולם על התשובות המפורטות והחשובות  ביצעתי את ההזמנה,עכשיו מחכה שהמוכר יצור איתי קשר בחרתי בדרך תשלום ב- PayPal ,אז שאלה איך הם מקבלים את פרטי הפייפאל שלי?האם אני נותן להם?
|
|
|
|
|
|
|
הוא ישלח לך לינק....
בלינק עצמו יש קישור לדף של פיי-פאל.שם משתמש וסיסמה...
המתנה של שבוע בערך ו צא לדוג
|
|
|
|
|
|
mjh18
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הזמנתי פעם 1 והוא לא נעצר...
|
|
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
המוכר שלח לי מייל ב-31/5/15 שהוא שלח את החבילה היום ה-8/6/15 ,כלומר עברו 9 ימים, מקווה שיגיע השבוע הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא ששאלתי את המוכר האם הוא שולח דרך EMS והוא לא ענה. האם לשליח אני צריך גם לשלם? תודה
|
|
|
|
|
|
Ido7
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה כלול ב130 שקל שאתה משלם לEMS
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
69
פלא- 0503800055
|
|
ראשית תהנה מהקניה . שנית אני למד שכדי לחסוך מעט כסף משתלם לקנות אוליי בארץ ואין הרבה כאבי ראש ויש למי לפנות בעת הצורך. שוב תהנה מהקניה וכדאי לחשוב לפעמים עלות מול חיסכון וכאבי ראש.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2015, 08:05:23 AM על ידי shmuel b
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »