
הולך טוב בתור תוספת בצד, על סנגויצים בכלל נהדר משפר פלאים את הסנגביץ

רכיבים:
פלפל אדום.
חומץ.
שמן.
מלח פלפל.
מיים

אופן ההכנה:
מפזרים את הפלפלים האדומים אחרי שטיפה על תבנית חד פעמית (חבל על הניקיון אחר-כך) ומכניסים לתנור
שחומם מראש על חום מקסימלי של 220-250 מעלות לא לפחד הם אמורים להחרך טיפה ולהשרף.
כל 3-5 דקות נותנים סיבוב לכל הפלפלים, רק בזהירות אם מלקחיים ארוכות כי התנור רותח !!!
אחרי כ 15-20 דקות הפלפלים אמורים להיות מוכנים וחרוכים קלות מכל הצדדים נעביר את הפלפלים לשקית
"קויקי" או שקית רגילה ולאטום את השקית אם אטב כביסה.
כל זה מיועד על מנת שהפלפלים יגירו טיפה נוזלים ויתהדו בתוך ההדים של עצמם על מנת שיהיה קל מאוד
לנקות אותם.
5 דקות בשקית וניתן להתחיל לנקות הקליפה אמור פשוט לרדת במשיה קלה מכל רצועת פלפל מקלפים
את כל הפלפלים ושמים בקערה מחכים שיתקררו טיפה.
מכינים תחמיף ביחסים הבאים בתוך כוס רגילה שליש חומץ שליש שמן קנולה ושליש מיים מערבבים
טוב טוב עד שמתאחד והופך לאימולסיה בכוס ושופכים על הפלפלים הם אמורים להיות מכוסים עד הסוף
מוסיפים טיפה פלפל מלח לפי טעם (יש מי שאוהב להוסיף כאן שום כתוש גם) ומעבירים למקרר
נשמר בכייף בגלל המכסה שמן שנוצר מעל הפלפלים שבוע פלוס במקרר.

בתאבון



