gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז זה הסיפתח ליאכטה ? כי אם כן,זה אחלה של סיפתח  שיהיו חוטים מתוחים מדגים ולא מחבלים ורק בשורות טובות 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
זה הדמוי שהתעקשת ביציאה שלנו עם גדי שיהיה כל הזמן במים?  רפי, זה אכן דמוי שנמצא אצלי בכל מערך גרירה ללא קשר לעונות, עומקים ודג מטרה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אדריס מברוק גדול על הסיפתח ולא פחות על היאכטה. לראות את המשפחה בתוך היאכטה עושה לי חשק גדול, אבל זה חלום רחוק...
אני, ובטח אחרים ישמחו לקצת רקע על היאכטה הזו ואם יש תמונות.......זה אם תוכל...
גם אם אפשרי מנוע, גודל סירה, משקל ועוד פרטים................
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לראות את כל המשפחה חוגגת בסירה על הצייד של אותו היום עשה לי תענוג בלב  יופי של משפחה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
כל הכבוד  דוח מתומצת וממוקד, בדיוק כמו שצריך  תתחדש על היאכטה ובהצלחה בבאות 
|
|
|
|
|
אני, ובטח אחרים ישמחו לקצת רקע על היאכטה הזו ואם יש תמונות.......זה אם תוכל... גם אם אפשרי מנוע, גודל סירה, משקל ועוד פרטים................
לא היה ניראה לי שהפרטים האלו יעניינו מישהו כאן אבל ניראה שיש לפחות אחד כזה  יאכטה מסוג 34.2 Jeanneau Sun Odyesey' אורך 34 פייט (10.3 מ') שנת יצור 2002 מנוע 30 כוח תמונה חיצונית (להמחשה בלבד) 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני, ובטח אחרים ישמחו לקצת רקע על היאכטה הזו ואם יש תמונות.......זה אם תוכל... גם אם אפשרי מנוע, גודל סירה, משקל ועוד פרטים................
לא היה ניראה לי שהפרטים האלו יעניינו מישהו כאן אבל ניראה שיש לפחות אחד כזה  יאכטה מסוג 34.2 Jeanneau Sun Odyesey' אורך 34 פייט (10.3 מ') שנת יצור 2002 מנוע 30 כוח תמונה חיצונית (להמחשה בלבד)  תודה אדריס, בטוח זה מעניין יותר מאחד. אגב, 30 כוחות סוס זה נחשב רגיל לסירת מפרס? בגלל שמסתמכים על מפרסים אז המנוע הוא חלש יחסית? חוץ מזה, סירה יפיופה...  סאמח
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
עכשיו אני מבין לאן נעלמה לנו התחזית שלך.....  מברוק אדריס על ההשקה !  יופי של דוח , תמונות וארוחה דליקטס ! 
|
|
|
|
|
תודה אדריס, בטוח זה מעניין יותר מאחד. אגב, 30 כוחות סוס זה נחשב רגיל לסירת מפרס? בגלל שמסתמכים על מפרסים אז המנוע הוא חלש יחסית?
אכן, המנועים במפרשיות תוספסים נפחים יותר קטנים והם מצטיינים בתצרוכת דלק נמוכה ואמינות לאורך זמן שנחוצים למסעות שיט ארוכים.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה אדריס, בטוח זה מעניין יותר מאחד. אגב, 30 כוחות סוס זה נחשב רגיל לסירת מפרס? בגלל שמסתמכים על מפרסים אז המנוע הוא חלש יחסית?
אכן, המנועים במפרשיות תוספסים נפחים יותר קטנים והם מצטיינים בתצרוכת דלק נמוכה ואמינות לאורך זמן שנחוצים למסעות שיט ארוכים. תודה אדריס כמה מהירות נוסע מנוע כזה? וכמה עולה? כמה תצרוכת דלק לק"מ? תודה שוב סאמח
|
|
|
|
ERAN GREEN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
רוצה שקט לך לים
|
|
אדריס מברוק על ההשקה  ואחלה דג תהנו מהיאכטה תבלו והרבה דגים 
|
|
|
|
|
סחטיין על הסיפתח המוצלח ותתחדש על היאכטה היפייפיה ! אחלה של ארוחת מלכים אירגנת לכם ! שאפו 
|
|
|
|
|
כמה מהירות נוסע מנוע כזה? וכמה עולה? כמה תצרוכת דלק לק"מ?
מהירות : 6 קשרים (12 קמ״ש לערך) עם הסירה הספיציפית הזאת . תצרוכת דלק : 2 ליטר לשעה. מחיר מנוע : לא בדקתי כמה מנוע כזה עולה לבד.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה מהירות נוסע מנוע כזה? וכמה עולה? כמה תצרוכת דלק לק"מ?
מהירות : 6 קשרים (12 קמ״ש לערך) עם הסירה הספיציפית הזאת . תצרוכת דלק : 2 ליטר לשעה. מחיר מנוע : לא בדקתי כמה מנוע כזה עולה לבד. תודה אדריס. ז"א כ6 ק"מ\ליטר צריכת דלק. יחס מצוין לעמות היחסים של ק"מ עד שני קילומר לליטר שאני שומע עליהם בסירות יותר קטנות. אבל, יש פה מגבלה במהירות ואולי גם המחיר גבוה מאוד? אולי......
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|