
מצרכים:
4 כרעיים מופרדות
בצל גדול חתוך לקוביות
4 עגבניות אדומות ויפות
קופסת זיתים מגולענים
2 שיני שום
כף פפריקה מרוקאית (אני השתמשתי במתוקה רגילה)
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
1. לחלוט את העגבניות לקלף ולקצוץ.
2.לטגן את הבצל להוסיף עגבניות כוס מים סוכר ותבלינים לטגן כשתי דקות.
3. לחלוט את הזיתים פעמיים כ 10 דקות כל פעם ולסנן.
4.לשים את הבשר בתבנית מעל את הזיתים ולסיים עם הרוטב לכסות.
5. לאפות כשעתיים ב180 מעלות.




