מצרכים:
כרובית בגודל בינוני
4 – 5 כפות מיונז
3 כפות א. מרק עוף (רצוי בשרית)
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה.
מלח
פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. לפרק את הכרובית לפרחים ולחלוט אותם כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לערבב מיונז וא. מרק עוף ושאר התבלינים ,למרוח את פרחי הכרובית בבלילה (חלק עליון)
ולטבול בפירורי לחם.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכרובית רכה.
פשוט ללקק את העצבעות כל כך פשוט וכל כך טעים לא מחזיק 15 דקות על השולחן כל אחד גונב
פרח פה פרח שם.




בתאבון
