פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   יש בעלי נסיון בטיסה לחו"ל עם מקל דייג ? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: יש בעלי נסיון בטיסה לחו"ל עם מקל דייג ? (נקרא 5476 פעמים) |
הדפסה |
|
akajo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום, אני נוסע לטיול לארה"ב ורוצה לקחת איתי מקל ג'יג שני חלקים, אורך מפורק 1.10 מטר. לא נכנס במזוודה... יש למישהו ניסיון איך אפשר לקחת את המקל? אם אפשר מבלי לשלם תוספת לפריט מטען נוסף.... אם אפשר לא לשלוח בתא מטען ? בנוסף אשמח לעצות מנסיון לגבי אריזה או תיק, אין לי מושג. אני יודע שאפשר לקנות שם מקל, אבל גם ככה הזמנתי המון ציוד וכבר חנוק.
תודה!
|
|
|
|
|
שים בכיס .  באמת . קנה אריזה עבור מקל 2 חלקים ותחזיק ביד כל הטיסה. לא נח אבל אין מה לעשות. אלא תמצא שם מקל גיג ב100 דולר. אם תשים בתא מטען סיכוי גדול ,שלא תראה יותר את המקל או ,שיהפוך למקל 4 חלקים ואז לא יהיה לך בעיה לשים במזוודה. 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני חזרתי מרוסיה מביקור של חבר לפני שנתיים והבאתי איתי מקל זרזור 1.25 שני חלקים בטיובה של קרטון טסתי אל-על והם נתנו לי להעלות אם הטיובה מהקרטון איתי בתור כבודת יד. לא היה שום בעיות בקשר לטיסה לארצות הברית אני לא בטוח טיסה ארוכה מאוד אולי נהלים שונים.
בכל מקרה אם אתה טס ולוקח אם בעלייה בתור כבודת יד או מטען נוסף חייבים טיובה אחרת המקל פשוט לא ישרוד.
|
-------------------------------
|
|
|
|
אני לוקח תמיד מקל דג ..לפעמיים גם שניים ( אחד לבן שלי ..) ועולה איתו למטוס , מחזיק אותו צמוד אליי.
לא היו לי בעיות בטיסה הן בהלוך והן בחזור , פרט לקיץ האחרון שחזרתי מאוסטרייה דרך מינכן ושם היתה לי
חוויה לא קלה עם הגרמנים , אצלם לא זה לא ...למרות זאת הסכימו לצרף אותו לכלוב העגלות של התינוקות שנמצא על
המטוס .
אירופה , איי יוון ...לא היתה בעייה .
ארה"ב עוד לא ניסיתי .
|
|
|
|
akajo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובות. האם מישהו עלה לקבינה עם מקל בטיסה לארה"ב, לא לאירופה? ההנחיות שונות מאירופה. עכשיו קראתי באתר של AA איתם אני טס, לפי החוקים היבשים זה אסור כי זה לא במידות המותרות. מותר לשלוח בתא מטען קופסא (case) למקלות ובנוסף תיק ציוד דייג, הם מחשיבים את שניהם יחד כפריט אחד.
|
|
|
|
|
רק אל תשים את המשקולות במקום אחד יחשבו שזה רימון תפזר בתיק
|
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לארה"ב אין לך סיכוי לעלות עם החכה למטוס, החוקים מאוד ברורים , גם חוט דייג הוא בעייתי ואתה לא מורשה לעלות איתו למטוס, יש גם מדינות בארופה שלא תוכל לקחת איתך את המקל למטוס. דין חכה כדין מגלשיים לסקי, אתה צריך למסור אותו בחלון מיוחד ששם מוסרים כבודה חריגה מבחינת המידות שלו. מציע לך לקנות צינור של אינסלטורים מפלסטיק עם פקקים לסגירה , ואל תשים בתיק יד שום ציוד דייג כמו: חוטים, קרסים וכיו"ב
הלל
|
|
|
|
|
איך שהכל משתנה ! קניתי בצרפת מקל עם רולר והחזקתי אותם ביד כאשר עליתי לטיסה. אף אחד לא אמר לי כלום.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
הבאתי איתי מספר פעמים מקלות מחו"ל, אומנם מאירופה ולא מארה"ב, ועדיין יש פעמים שאתה עולה למטוס עם המקל ואף אחד לא מדבר אתך, ויש פעמים שפקידון כזה או אחר מחליט שזה מעבר לכבודת יד ואז זה לא תמיד משתלם. במקל הלפני אחרון שהבאתי מאיטליה עליתי איתו למטוס וחוץ ממדבקה על כיסוי המקל, לא דיברו איתי. אולם בפעם האחרונה שהבאתי דרשו ממני להעביר אותו לעלייה לבטן המטוס, מה שהוביל לדרישת תשלום על כבודה נוספת של 100 דולר, המזל שלי היה שאחד מהחברים שהיו איתי הוא איש משרד החוץ שסייע לי מול אלעל אשר ויתרו על התשלום אבל לא על העברת המקל לבטן המטוס. תכלס במקום כול כאבי הראש האלה ובמיוחד לאור זאת שהמקלות בחו"ל הרבה יותר זולים מכאן [רק בגלל זה אני תמיד מביא מקל ולא לוקח] ממליץ לך לרכוש שם ומקסימום לנסות להביא משם, לפחות כך לא תעמוד בפני הסברים או בכלל תשלומים פעמיים.
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
בקיץ האחרון תסנו כול המשפחה לארצות הברית וקניתי שם מקל לזרזור ומקל לטרולינג בתוך ארצות הברית יסכימו לעלות למתוס את המקלות אבל בתיסה חזרה לארץ לא הרשו בשום אופף לעלות את המקלות למטוס בסוף אמרו לנו שעם אנחנו בכול זאת רוצים אז אפשר לשים בתא מטען בתוספת תשלום לא זוכר כמה שילמנו אבל סמתי בתא המטען בתוך קופסא נחתנו בארץ והחכות לא הגיעו ההורים שלי דיברו עם החברה שתסנו איתה והם אמרו שבטעות שלחו את זה ללונדון אבל אחרי שבוע הביאו לי את החכות עד הבית פתחתי בבית את הקופסא המקל זרזור נישאר שלם בלי שם פגע אבל המקל של הטרולינג נישבר לו תבעת אחת אז בקיצור זה קצת סיפור להביא חכות מארצות הברית אבל אפשרי יום טוב בר
|
|
|
|
akajo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם, הבנתי שאין סיכוי להעלות מקל לקבינה ולא בא לי להשקיע עוד כסף על מטען בטן שני, גם בהלוך וגם בחזור. בסוף מצאתי לקנות באיביי מקל Cormoran 100-250g 2.1m מתפרק ל 4 חלקים, אורך מקופל 60cm. ייכנס למזוודה ואם ישרוד יוכל לשמש שוב  פחות חזק ממקל ג'יג אבל נראה טוב ויש לי נסיון טוב עם Cormoran.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם, הבנתי שאין סיכוי להעלות מקל לקבינה ולא בא לי להשקיע עוד כסף על מטען בטן שני, גם בהלוך וגם בחזור. בסוף מצאתי לקנות באיביי מקל Cormoran 100-250g 2.1m מתפרק ל 4 חלקים, אורך מקופל 60cm. ייכנס למזוודה ואם ישרוד יוכל לשמש שוב  פחות חזק ממקל ג'יג אבל נראה טוב ויש לי נסיון טוב עם Cormoran. בהצלחה... ואל תשכח לתת איזה דיווח חביב אם תצליח לתפוס 
|
|
|
|
|
כרגע היה אצלי חבר ,שחזר מפנמה. לקח איתו מקל פופינג לפנמה לדוג. אחרי עיבוד 2 דגים וקריעת חוטים הבין ,שהקרמיקה ב 2 טבעות נשברה בטיסה . מסקנה עדיף לקנות שם משהו זול ולהנות מהדיג .וכאשר חוזרים עם המקל :יגיע שלם הרווחתה לא אז לא. תמיד ניתן לתקן אותו בארץ.
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
לי יצא להעביר מתיאלנד מקל שני חלקים מחובר למזוודה בצד כמו שצריך לא זכור לי ששילמתי משהו
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|