פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   שלום חברים ,צריך עזרה בקשר לדמויים לג'רג'ור.... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום חברים ,צריך עזרה בקשר לדמויים לג'רג'ור.... (נקרא 4422 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אהלן חברים אני מג'רג'ר חדש ודייג כבר שנים. הייתי רוצה כמובן אם תוכלו לתת לי שמות כולל דגם של כמה דמויים כדי שאני אדע שאני קונה משהו טוב שבאמת עובד. דמוי שמוכח שבאמת עובד "דמוי מנצח"  כמו שכולם מכנים אותם אני מחפש גם דמוי שנקרא "כלב"איין לי כ"כ מושג מזה אני רק שומע שתופסים איתו גומברים ודגים צפים תודה רבה רבה לכולם, לכל העוזרים למניהם .
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 15:57:51 PM על ידי it
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
היי קודם כל ברוכים הבאים לאתר ולעולם הזירזור . לקראת החורף ממליץ להצטייד ברפאלה מקס ראפ 13 ראש אדום גוף לבן. ולגבי כלב שוגפן מצויין . בהצלחה בתחום
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
תודה רבה אחי..יש לך דגם מדויק באנגלית?...או תמונה שלהם.?
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
Rapalla max rap 13 Sugpen
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
bassday sugapen f95 s75
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
קובי יא חתיך תודה על התיקון
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אתה זה שצריך להחליט במשך הזמן והניסיון מה הוא דמויי מנצח  יש לך דמויים ? מה משקלי זריקה של החכה? איזה חוט אתה משתמש ? אם תענה לי על השאלות שלי אני יוכל להתאים לך דמויים תבין דמויים שנמכרים הרבה, הם אלה שתפסו הכי הרבה דייגים ולא דגים  סוגי דמוים דמויי טופווטר ווקרים(walkers) דמויי פנסיל – pencil דארטר- darter דמויי שאלו פלאפלים ניקלים סיליקונים ג'יגים זה כל הסוגים שיש 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 16:40:40 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
|
מוטי ממצב נשמה אייך אתה מרגיש?
יש לי משקלי זריקה 5-25 יש לי חוט של בארקלי וואיפפלאש 20 ליברוט 0.06 מ"מ בצבע לבן.
יש לי כמה דמויים אחי אבל משהו רציני שקניתי מהאינטרנט...לא משהו רציני שמוכר וזה...
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש לי משקלי זריקה 5-25 יש לי חוט של בארקלי וואיפפלאש 20 ליברוט 0.06 מ"מ בצבע לבן.
יש לי כמה דמויים אחי אבל משהו רציני שקניתי מהאינטרנט...לא משהו רציני שמוכר וזה...
תודה אחי אייך אתה הכל טוב וברוך הבא לעולם הזירזור  מה התקציב שלך אחי ? בתור התחלה לא הייתי הולך על דמויים יקרים יצאתה כבר לזרזר ? אני רוצה להציע לך מה טוב בשבילך ולא מה טוב לי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יש לי עוד שאלה קטנה למה בחרתה חוט כל כך דק ?
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 17:07:22 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
|
מוטי לפי הייעוץ שלקחתי מאנשים שהם מג'רג'רים עם חוט 12-15 ליברוט אני לקחתי 20 ליברוט טסט 10 וחצי קילו זה משקל יפה ולדעתי גם מספיק ועוד שהבנתי שכמה שהחור יותר דק ככה הדמוי עף יותר טוב שהדמוי יעוף כמה שיותר רחוק.....
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מוטי לפי הייעוץ שלקחתי מאנשים שהם מג'רג'רים עם חוט 12-15 ליברוט אני לקחתי 20 ליברוט טסט 10 וחצי קילו זה משקל יפה ולדעתי גם מספיק ועוד שהבנתי שכמה שהחור יותר דק ככה הדמוי עף יותר טוב שהדמוי יעוף כמה שיותר רחוק.....
קח בחשבון שהעובי המוצהר רחוק מאד מהעובי האמיתי. בפועל מדובר על כ0.20 (שזה עדין דק מספיק, וזה הממוצע שמשתמשים בו)
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחי יש לך משהו לא נכון אתה רשמתה חוט 0.06 mm יש הבדל בין ליברוט ל mm חוט 0.06 mm משקל הוא עד 4.4 קילו חוט 0.20 משקל עד 13.2 קילו אולי אתה מתבלבל ליברוט לבין mm קוטר במילימטרים - (Dia. (mm עומס מירבי בליברות - Lb Test
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 20:19:36 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
|
סורי אם לא הבנתם יש לי חוט 20 ליברוט,0.06 מילימטר
זה החוט :