פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   ים פלטה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ים פלטה (נקרא 3737 פעמים) |
הדפסה |
|
em seod
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
ים פלטה
« ב- : דצמבר 14, 2011, 20:51:58 PM » |
|
שלום לכולם... ביומיים האחורנים יצאלי לצאת בבוקר לים סביב השעה שמונה לחפש בורים . הים היה פלטה שקוף ונורא צלול ( חוף מכמורת ,ליד הבית ספר ימי).מדובר בחוף מלא סלעים וריפים ענקיים שנכנסים עשרות מטרים לתוך הים הפתוח ,התמקמתי בקצה הריף הכי רחוק וזרקתי פיתה עם מצוף , חוץ מנשנושים של דגיגונים לא יצא שום דבר. ניסיתי בוס עם בצק, פילוטה אך ללא הצלחה האם הייתים מנסים סוג דייג אחר , כמו למשל פתיוניות עם תולעים או קלאמרי. בסוג ים כזה ( פלטה , נמוך, צלול מאוד) איזה סוג דייג מומלץ? ... חוץ מסירה ורשתות כמובן
|
|
|
|
|
זירזור!!!!!! 
|
-------------------------------
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
ממליץ בחום תשאר בבית אין מה לדוג בים כזה עוד קצת נמתין לסערה טובה ואז בתקווה יתחיל הקראחנה של הלברקים
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מה שסער הציע דווקא מצויין..ובהחלט לא ג'רג'ור צור ואם בכלל בורים ובחוף זה דווקא ...מול החניון צפונית לבית ספר ישנו ריף אחריו בריכה עמוקה יותר ועוד ריפים שנוגעים למים העמוקים והים הפתוח ...הבורים הגדולים נמצאים דווקא בבריכה בין שני הריפים בכלל עדיף ים עובד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה שסער הציע דווקא מצויין..ובהחלט לא ג'רג'ור צור ואם בכלל בורים ובחוף זה דווקא ...מול החניון צפונית לבית ספר ישנו ריף אחריו בריכה עמוקה יותר ועוד ריפים שנוגעים למים העמוקים והים הפתוח ...הבורים הגדולים נמצאים דווקא בבריכה בין שני הריפים בכלל עדיף ים עובד   לפעמיים יש מצב גם בים פלטה לשפיצים (חד-לסת) או להשתעשע עם הטלוויזיות אם אתה בדודה רצינית 
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביחי שלום
בדיוק לפני שבוע ניסינו, לא זכור לי שהצלחנו... יש ימים שאין מה לעשות, רק להשתזף
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אביחי שלום
בדיוק לפני שבוע ניסינו, לא זכור לי שהצלחנו... יש ימים שאין מה לעשות, רק להשתזף
שלום גם לך ידידי היקר מוטי  נכון הדגים לא שיתפו פעולה אבל היה כיף  ואני נהנתי מחברה מצוינת  ואני מאמין שאם היינו מחפשים את הטלוויזיות היינו גם מוצאים אותם בחוף של הקיבוץ  אבל אני אישית מצאתי חברה נעימה ולא עניין אותי כל כך הדגים
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ההנאה הדדית
התרשמתי מהמקל שלך ויכולות הזריקה שלו, פשוט מדהים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ההנאה הדדית
אפשר גם להתרשם ? איזה מקל זה ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אתאר מה שריתי ואביחי ישלים הפרטים.
מקל זירזור ככד, 3 מטר , טבעות ותפסן פוגי,
מצוף זריקה של 80 גרם נזרק למרחקים שגם עם משקפת לא רואים וזאת ללא מאמץ מיוחד פשוט בקלות
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ההנאה הדדית
מי שמדבר הבן אדם יש לו מקלות לדיג חופי שהם החלום הרטוב של כל דייג  אהבתי מאוד את המשקל הנמוך וההרגשה הכללית של המקל ביד שלא לדבר על מרחקי הזריקה המדהימים שאליהם מגיעים בקלילות וללא מאמץ כלל  עכשיו אתה תשלים פרטים  ובנוגע למקל שלי מקל של ZENAQ DEFI MUTHOS 3.40 משקלי זריקה 16-90g ולא פחות חשוב רולר של CASTALIA SHARKFIN 4000 S
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 10:22:28 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
o.k
אני הגעתי לחוףעם 2 מקלות 1. טיקה shot cast 4.40 טסט 70-130 למקל עשיתי ברית מילה של 10ס"מ והקשחיתי אותו קצת לבערך 85-150 עשיתי זאת מפני שהטסט התנגש במקל הבא:
2. hr special edition אורך 4.50 טסט 30, זה מקביל ל 95-130 תפסני רולר וטבעות טיטניום, תפסן על מסילה, מאוד גבוה לניצול מקסימלי של המומנטום. 95%קרבון תוצרת מיציבושי. איכות גימור חריגה. משקל כ 400 גרם מקלות כאלו נמכרים ביפן במאות דולרים וצפונה בהתאם למותג.
את המקלות הכבדים השארתי בבית
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
o.k
אני הגעתי לחוףעם 2 מקלות 1. טיקה shot cast 4.40 טסט 70-130 למקל עשיתי ברית מילה של 10ס"מ והקשחיתי אותו קצת לבערך 85-150 עשיתי זאת מפני שהטסט התנגש במקל הבא:
2. hr special edition אורך 4.50 טסט 30, זה מקביל ל 95-130 תפסני רולר וטבעות טיטניום, תפסן על מסילה, מאוד גבוה לניצול מקסימלי של המומנטום. 95%קרבון תוצרת מיציבושי. איכות גימור חריגה. משקל כ 400 גרם מקלות כאלו נמכרים ביפן במאות דולרים וצפונה בהתאם למותג.
את הטיקה shot cast 4.40 טסט 70-130 גם לי יש אני שומר עליו מכול משמר ממש מקל מצוין  אותי עניין יותר המקל השני hr special edition תוצרת מיציבושי ממש תענוג לעבוד איתו  ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על יום מופלא בים  גם אם לא היו דגים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
o.k
שניהם בייבוא אישי ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא, הטיקה נמכרת בארץ בשוטף על ידי בכר
ה hr' נקנתה בארץ מיבואן. הגיעו דוגמאות שונות, 1 מכל דגם. לקחתי את כולם במחיר שונה משווי האמיתי. חילקתי למשפחה, חלק עדיין אצלי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|