בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  זרזירים ונצרנים
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: זרזירים ונצרנים  (נקרא 4972 פעמים) הדפסה
דייגים רמלה

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: זרזירים ונצרנים
« הגיב #30 ב- : דצמבר 18, 2011, 08:06:10 AM »
כמו תמיד מוציא את המירב מהמצב הנתון אם הדגים נמצאים מתחתיך הם יקבלו על הראש paddle
יפה המעבר לגיג בזמן הנכון האם האנטיאס תקף על הקואנטום?
בהצלחה בבאות אתה בסדר
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #31 ב- : דצמבר 18, 2011, 19:02:33 PM »
כמו תמיד מוציא את המירב מהמצב הנתון אם הדגים נמצאים מתחתיך הם יקבלו על הראש paddle
יפה המעבר לגיג בזמן הנכון האם האנטיאס תקף על הקואנטום?
בהצלחה בבאות אתה בסדר
תודה נימר

כן על הקואנטום ...מייד אחרי שתלש הורדתי את הכמה מטרים עד הקרקעית ..לא יותר מ 2-3 הרמות למעלה

וישר תקף וננעל

ננעל ו"ננעל אבו אבוה "
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
שי יצחק

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : דצמבר 21, 2011, 14:59:59 PM »
פשוט מקצוען ברמות על !
אין עליך מאמון !

סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #33 ב- : דצמבר 21, 2011, 20:35:35 PM »
איך אמר רפי ואהבתי אצלך פותחים חלון הזדמנויות ובאמת הדגים קופצים דרכו אליך.
אחלה תוצאה איש יקר איזה כיף לראות שאפילו שמנסים דברים לא שיגרתיים כמו סבידה תפורה על גיג יש תוצאות.

פעם הבאה תלביש קלאמרי הוא מתלבש יותר טוב על הגיג.
לפני כשלוש שנים עשינו את זה הלבשנו קלאמרי שלם על הגיג שהראש שלו כלפי מעלה עם שני האסיסטים איבטחנו אותו שלא ייפול ויחליק למטה עשינו חריץ קטן והוספנו קרס עם ספליט רינג לטבעת התחתונה של הגיג .
באותה יציאה היה על הסירה גרבידה 8.5 קילו ואינטיאס של 7 .
שניהם נתפסו באותו סגנון זה היה בעומקים של 120 מטר הגיג שימש משקולת פנימית בתוך הקלאמרי והנה גם זה עבד.

מאמון תמשיך להנות מחלנות כאלה אין על היציאות בדקה ה 90 .
אחלה תוצאה מחכה לעוד מבית היוצר שלך  הגזעי

דודו, האם הקפצתם את הקלמארי או רק תזוזת סגלים?
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #34 ב- : דצמבר 21, 2011, 20:48:41 PM »
אחלה דגים כל הכבוד
מה שנראה לאחרונה שהאנטיאסים הקטנים נמצאים במים העמוקים והגדולים יותר ברדודים
לפי דעתי כדאי לכם לנסות גם בתקלות הנמוכות יותר 15 ו20 פאדום השבוע נתפסו באיזור שלנו אנטיאסים
בהמות ואחד מהם עבר את ה 40 ק"ג ואם הם נמצאים באיזור שלכם אני בטוח שאין להם איפה לברוח ממך
בהצלחה בבאות בירה
נימר..כמה שאתה צודק  והאמת הדבר ידוע לי ואת זה אמרתי כבר כמה פעמים

לכל החברה שיוצאים איתי..האבסורד שרוצים לבדוק תקלות עמוקות יותר ( 43 פאדום ) ולא משוכנעים

שבתקופה זו הדג נמצא ברדוד  וואלה לא יודע

כמה  סיבות למה לא מנסים בעומקים האלה

1: לך תשכנע 4 אנשים שאכן הדג הגדול יותר נמצא ברדוד יותר בתקופה זו !!  דופק את הראש

2: לך תשכנע אותם לוותר על תקלה עובדת ועם קבלות לטובת נסיון על תקלה ברדוד יותר  דופק את הראש

3: יוצאים עם חסקה בתשלום כך שרוב החברה לא רוצים לשרוף זמן ולבדוק עוד תקלה ברדוד בגלל

המרחק בין התקלות והזמן מוקצב מראש 

מה שכן כבר הודעתי לכל החברה שיוצאים איתי שביציאה הבאה לא אבקר באותה תקלה ומתכוון לבדוק

את המצב בתקלות הרדודות ..תקלות בעומק רדוד לא חסר לסקיפר איתו יוצאים וגם לי יש עוד 3 כאלה

באותו אזור...ביציאה הבאה כבר נבדוק אותם 

מאמון אתה צודק, וכמו שאתה אומר הרבה גם אומרים לגבי עומקים רדודים עכשיו. צריך ללכת על כל הקופה וגם שהתקלות רחוקות לבוא למספר תקלות לבדוק מספר דקות ואם אין דגים להמשיך. אחרי נסיון כזה מתחילים להבין איפה הדגים בתקופה זו נמצאים ובאים פעם הבאה עם הבנה גדולה יותר וצפייה איפה הדגים נמצאים ועל איזה תקלות.
אותך אני מכיר, ויודע שאם היה תלוי בך היית בודק תמיד פינות חדשות או פינות שלא היית בהם מזמן. זה גם אני ועודד רצינו לעשות. אם יצא לך לעשות את זה בקרוב, בזמן שאני עבוק בדברים אחרים אז יהיה לי עבודה כלה כשאגיע לים (אתה מבשל ואני אוכל קריצה) ואם לא יוצא אז בכיף אני אעשה את הכבישה המלוכלכת קריצה

עובדים יותר קשה כך אבל התגמול יותר טוב. אותה תקלה רואים שמתחילה להידרדר וחבל שתם לשחוט אותה בכוח ולמצות את הטיפות האחרונות של חזירים ואולי גם של אנטיאסים...

יצר ההרפתקאה זה מה שהביא אותי ואותך מלכתחילה לאותה גזרה.....

מברוק על הדגים

האזור הזה מוכר לי שנים וביקרנו בהם מחוסר ברירה בזמן שהמצב היה חלש בראש הכרמל

או אזור נהריה וראש הנקרה !!

למען הגילוי הנאות הגודל הממוצע באזור זה לא משהו מיוחד ..מכל היציאות שלי וגם מדיווחים לאלה שיצאו

לאותם תקלות ( ומדובר על עשרות ) גם בעונה ולאורך השנה לא שמעתי ולא ראיתי דג שהגיע ל 20 קילו

ואפילו לא התקרב לזה !! משקלים כאלה מאד נורמלים בראש כרמל וגם הכמות יותר גדולה ובעיקר בעונה !!

ואם נחדד יותר רוב הדגים מתחת ל 10 קילו ובמקרה יוצא לו אחד או יותר של דו"ס מתחת למספר 15 קילו

המרחק בין התקלות גדול מאד וכשמדובר בחסקה עם מנוע 2 פעימות זה אומר הרבה דלק ..אין הרבה סלע

ורק תקלות מה שמגביל את התנועה והחיפושים כמו שדיג בג'יג אמור להיות ..מה שאומר שלא מחייב מקצוענות

למצוא את הדג..פשוט עוצרים בתקלה ומנסים על עיוור בשונה מראש כרמל שמדובר ברדיוס של כמה

קילומטרים של סלע ונפילות אותם חובה ללמוד ככף יד ולדעת בדיוק איפה מתחילה הנפילה ואיפה מסתיימת

ולחפש את הדג ולא סתם לנחש איפה נמצא ...זה מחייב המון נסיון ועם השנים ולפי התקופה יודעים בדיוק

איפה הדג נמצא ...בקטע הזה אין עוררין על הנסיון לצוות שלנו שכן ועד היום ומכל היציאות לא זכור לי שחזרנו

אי פעם ללא דגים לעומת המון סירות שהיו באותם ימים ואותה תקופה

מה שטוב שאין הרבה סירות באזור והדג לא כזה לחוץ ובראש הכרמל זה נראה כמו עוד מרינה בלב ים !!

מאמון, מרשה לעצמי להסכים איתך חלקית בלבד.
אל תשכח, האנטיאס שפוצץ לי חוט היה בהמה לא קטנה (מעל 15 בקלות ורוב הסיכויים מעל 20). תוסיף על אחד של ה13 קילו שהוצאתי יחד איתך. נכון, נראה שאין הרבה גדולים ממה שיצא עד עכשיו, כי הרבה קטנים היו, אבל אנחנו לא מכירים את כל התמונה. מה שכן, כמו שאמרת, בראש כרמל לא נגע חלק מהזמן. השנה לא יצאו שם מפלצות. שנים קודמות זה שנים קודמות ואולי זה כבר היסטוריה (מקווה שלא אבל אי אפשר לדעת). ברור שדיג יתר הורס תקלות.
שנית, אכן אין הרבה תקלות אבל יש מלא סלע טבעי שבתקופה זו ברדוד בטוח יש גדולים. צריך לחפש ולמצוא אותם. גם בראש כרמל פעם לא ידעו על האזור....

לגבי המרחקים מסכים לגמרי.....אבל אולי אפשר "לסדר" את זה קריצה

מה שחסר זה ללמוד את האזור טוב. דבר שלא יצא לך ולא לי לעשות במידה של 100%. אינשאללה בקרוב נתחיל לבדוק יותר לעומק......

מבחינתי, אזור כזה יפה, שקט ונקי, אפילו עם פחות דגים או דגים קטנים יותר מועדף על אזורים אחרים.....
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #35 ב- : דצמבר 21, 2011, 22:03:48 PM »
סאמח ..13 קילו רחוק מאד מה 20 + ..20 + עוד לא נתפס באזור זה בכלל לא אצלנו ולא אצל אחרים המוכרים לי

באזור הזה מבקר כבר מעל 5 שנים וזה לא חדש בכלל עליי ועם כל היציאות עם אהרון וגולן לתקלה העמוקה

ה 43 פאדום וסביבתה לא נתפס דג שהגיע ל 15 קילו ..רוב הדגים באזור זה נקראים זרזירים ולא אינטיאסים

זה כולל יציאות מאולגה ומקיסריה  גם שם זה לא משהו מיוחד

אפילו אם נתפס אחד מעל 20 קילו זה עדיין אחוז שולי ביותר ..אזור ראש הכרמל שונה לגמרי

גם השנה נתפסו המון מעל 20 קילו חלק גדול מהם בסירה אצלנו וחלק גדול בסירות אחרות עם מידע אמין

עונה שעברה נתפס אצלנו בסירה זרזיר קטנצ"יק של 48 קילו ...כזה משקל לא שמעתי בחיים שנתפס שם

גם מבחינת כמות אין השוואה..כנס לפליקר בדוק כמה יצאו בסירה בכל יציאה באזור חיפה וכמה באזור זה!!

רוב הדייגים במקצוע מאזור טנטורה ומכיר אותם אישית יוצאים בימים ובתקופה זו לכיוון חיפה והתקלות שם

הם מביאים משקלים יפים עם שרקים ופתיונות חיים ...היה יותר נוח וקרוב לחפש באזור שלהם אם המצב

היה כזה שונה !! ותסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים ומחפשים !!

כשמדברים על סלע בג'יג מדברים על ריפים ונפילות בהם מבלה האינטיאס ולא על סלע ישר

מין של ריף בעומק 50 פאדום ואז נפילה לתהום של 80-90 פאדום במכה ..זה נקרה סלע ולא מתכוון לקרקעית סלעית

יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for