בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  הקרפיונים של הקיץ זה לא הקרפיונים של החורף המשך יבוא :)
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: הקרפיונים של הקיץ זה לא הקרפיונים של החורף המשך יבוא :)  (נקרא 5635 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
30/4/2015כנרת - מערב מים מתוקיםגלי0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
בעיקר בבוקפתיון צמחי אחר - טייגר אמינו, בווילס, תירסקרפיון בר (סאזאן)7 בערך 35 קילו
22:30אחר - בווילסשפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי)2 1.5 קילו

הדו"ח:
המשך יבוא:

אוקיי אז כרגיל באיחור אפנתי אני מוצא לי זמן פנוי בעבודה לשבת ולכתוב את הדוח.

כרגיל כמנהגנו תכנון יציאה נסגר כשלוש חודשים לפני וההכנות אליו מתחילות כשבועיים לפחות לפני.
אז כן שלושה חודשים המתנו בחוסר סבלנות ליציאה הזו כי מה לעשות צריך למצוא זמן שמסתדר לכולם אחרת אין דרך להוציא לפועל.

כמו שאתם מכירים כבר כמנהג המסורת ההכנות ליציאה כזו לא פושטים כלל.
לאחר היציאה הקודמת של החמישה ימים בכינרת והדוח הארוך והעמוס שעלה לקחנו מנוחה של שלושה חודשים התארגנות על ציוד שחוסל במהלך החמישה ימים האלו, למרות שיצאנו מסופקים מאוד מהדייג ההוא עדיין כמו תמיד נשאר טעם לעוד.
את הדוח ההוא היה לי קשה להשוות לדוח שנכתב ברגע זה, הייתה תוכנית לדייג הזה עם מצלמות גו פרו וסרטונים אפילו יותר טובים מהדוח הקודם אך הפעם דברים נפלו בדרך והחום בכינרת קצת הקשה על הדברים להתממש ולכן הסרטון שנמצא כרגע בשלבי הכנה היה ללא הוצאת דגים או ריצות (למרות שניסיתי) אבל עדיין שווה לראות ולצפות.

טוב נתחיל קודם כל כמו שציינתי לאחר היציאה הקודמת נשארנו כמעט ללא ציוד קצה קרסים סביבלים קונוסים שקיות PVA וכל שאר האקססוריז ולכן נדרשת הזמנה גדולה לחידוש המלאי אז אני מארגן רשימה של ציוד שנדרש לחדש ואני ושי מתחלקים שווה בשווה בעלויות אז ההזמנה בוצעה ממספר אתרים בחו"ל בערך חודשיים לפני היציאה המתוכננת בכדי שהכל יגיע בזמן ונוכל להתארגן.

אוקיי אז שבועיים לפני הדייג כרגיל ההכנות בעיצומם כל הציוד כבר מגיע ואפילו מצאתי דרך להעביר את הסירה החדשה שלי לצפון אלי לבית בכדי שאוכל להשתמש בה בדייג , תודה לאחי שלקח אותה איתו חזרה ברכב מירושלים.

אספר לכם על התכנית שהייתה מתוכננת וכנראה תזוז ליציאה הבאה.
התוכנית הייתה שהיו לנו בדייג 3-4 מצלמות אקסטרים שכל אחת תמוקם במקום אחר אחת על סטנד תצפה מהצד השניה על הרשת אחת על הראש סירה וכאלה בקיצור הפקה של סרט, בנוסף למצלמת קאנון מקצועית של וובה שנוכל גם לקחת תמונות.
האנשים שהיו אמורים להגיע לדייג הזה הם אני, שי, וובה, ניקו, ועומר.
עומר לבסוף נאלץ לבטל מפני שהרכב שלו היה במסוך, ניקו גם כן לא יכל להגיע מפני שהיה לו טסט ביום שישי לכושר שייט.
אז נותרנו אני שי וובה, לא שזה נורא אבל כך חסרה לו מצלמה אחת בנוסף לעוד אחת ששי לא יכל להביא בסוף נשארנו עם זוג מצלמות שזה לא רע אבל לא מה שתכננו.

אוקיי אז כמובן בשבוע שלפני הדייג כבר מזמינים את הפידור ושי יחד עם וובה נוסעים לחנות לאסוף את כל הדברים.
ביום אחר נסעו שניהם יחד לעשות קניות של אוכל הרי גם אנחנו צריכים לאכול משהו לא?
וכך הזמן עבר והיציאה המיוחלת הגיע, מזג האוויר נראה נחמד למרות הרוחות החזקות יחסית שנצפו לנו לשעות הצהריים.

יום רביעי 29.4.15:

אז יום רביעי אני מסיים לעבוד חוזר לבית מתארגן תיק וכל היוצא בזה, וניקו שעולה גם כן לצפון עובר אצלי במבשרת ואוסף אותי ואנחנו יוצאים לכיוון הצפון בדרך עוצרים לכמה סידורים של ניקו ובקיצור בשעה 20:30 בערך אנחנו אצל ניקו במעלה גמלא אוכלים נחים וכו...
בלילה אני מדבר עם שי ושנינו מדברים על כמה אנחנו מחכים ליציאה הזאת ושקשה לנו לישון מההתרגשות והצפייה לקבל אפילו פיסה ממה שעברנו ביציאה הקודמת.

יום חמישי 30.4.15:

למחרת בבוקר קמים אני עוזר לניקו לנקות את הרכב אוכלים שקשוקה של בוקר ויוצאים לכיוון הבית שלי להעמיס את הציוד העמסה זריזה ושקית לימונים טריים מהעץ לניקו ויוצאים לכיוון החום ששם כבר נמצאים וובה ושי ומחכים לי בערך שעה (מצטער).
טוב מגיעים לחוף סביב השעה 13:00 ומסתבר שיש שתי דייגים בחוף כבר מאתמול שנכנסו דרך שער אחר שהיה פתוח אבל מה עשות גם להם מותר, מתבאסים מתלבטים אם ללכת ימינה או שמאלה לנקודות נוספות שיש ברצועה הקטנטנה הזו ובסוף מחליטים שהחברה האלה מתקפלים מחר ושנישאר במקום.
אבל מהסיבה שהחוף קטן אני לא רוצה להצטמצם ולהסתבך עם חוטים ושם את הרוד פוד שלי בתוך המים באיזה נישה לא ממש נוחה אבל לא נורא זה רק עד מחר בבוקר.

למזלנו הפעם השטח יבש וניתן להיכנס עם הג'יפים של ניקו וובה עד קו המים רק בכדי לפרוק.
אז הפעם הפריקה קלה הרבה אבל הרבה יותר מאשר בפעם שעברה שאני ושי לבד עברנו גיהינום לא רוצה בכלל לחשוב על זה לקחת כל כך הרבה ציוד ועוד בקיץ מילא זה היה חורף בקיצור ניצלנו.

מתחילים בהקמת המחנה וציוד הדייג, אני כרגע מנודה בפינה בנישה שלי מתחיל להרכיב את כל הציוד שלי ממקם את הרוד פוד במים ואז ניגש למקום בו ממוקם האוהל כבר ושאר הציוד כיסאות שולחן וכו...
עכשיו יש לי מלא עבודה החלפת חוטים בשפולות הכנת ריגים לד קורים וכל זה.
מפני שהציוד לא אצלי בבית בירושלים ונמצא בצפון לא יצא לי להספיק להכין את הכל מראש אבל לא נורא אין לחץ ממלא שפולות 2 בד 0.26 והשתיים הראשיות ניילון 0.26.
הכל מוכן כולנו מוכנים להכנסה רק להכין את הסירה דבר שלוקח מעט זמן כשיש את וובה בסביבה לבחור יש הכל מהכל משאבה חשמלית מצברים מד מרחק מרקר שזהר בלילה במשך 3 ימים בקיצור הבחור מקצוען, יש לציין שזו פעם ראשונה שאני וובה יוצאים לדוג יחד.

אז הסירה מוכנה אנחנו מוכנים אבל שעות הצריים בכינרת והרוח לא חזקה אבל מספיק חזקה בכדי שנמתין.
אז ממתינים בינתיים אוכלים משהו שותים מים יושבים מדברים מכינים עוד כמה ריגים.
ולבסוף שהרוח התמתנה אני וובה עוילם על אפודי ציפה ויוצאים למקם את המרקר לאחר מכן חוזרים ומתחילים בהכנסת חוטים לפי הסדר.
אני צריך לציין שאנחנו הפעם שמים מרקר מפני שמשום מה המצוף סימון של הכינרת נעלם כלא היה ואנחנו עם הפיש פיינדר פחות או יותר מצאנו את הנקודה אז הכל בסדר.

טוב עכשיו כבר ערב ויאללה מרימים על האש בשרים סלטים וכל הכייף הזה.

הלילה יורד וביפים בכל המקלות כל פעם מקל אחר אבל לא משהו שיגרום לך לקום מהכיסא.
שתי הזקנות כבר במיטות ואני כרגיל מקשיב לטבע ומחכה "משהו צריך לבוא הלילה" כך אני אומר לעצמי.
ויושב ככה כל הלילה מקשיב לביפים שמגיעים מידי פעם.

יום שישי 31.4.15:

השעה 04:00 ואז הגיע הריצה במקל של שי אני רץ מרים את המקל שומר על מתח ומחכה ששי יקום.
שי מגיע ומעביר לו את המקל שיתחיל לעבוד.
כזכור לי לא השתמשנו בסירה ולאחר כמה דקות של עבודה הדג ברשת כמה תמונות בעלטה שקילה שמראה 12.05 קילו ולשק שמירה בכדי לצלם גם בבוקר.
טוב אנחנו כבר אומרים שאם פתחנו ככה נראה שהולך להיות טוב למרות החום והקיץ.
אחלה פתיחה ליום שישי.

טוב השמש עולה ואנחנו כבר אחרי קפה ואז מגיעים דור וחבר נוסף שלום שלום.
הכנסת חוטים נוספת בערך 07:30 והחום כבר מתחיל לדפוק כבר שכחתי כמה זה מתיש בחום הזה ואין ספק שלא עבדנו כמו שציפיתי לא מבחינת זמני הוצאת החוטים ולא מבחינת תוכנית הצילום החום ניצח.
הזמן עובר ואין כלום, בינתיים החברה שהיו בנוסף בחוף התקפלו ואני חברתי עם הרוד פוד שלי לשי וובה.

17:20 ריצה אצלי משהו גדול!!...על זוג בווילס 18MM אחד תות ואחד אפרסק, מתחיל עבודה ומבין שצריך סירה עולים לסירה אני ושי ומתחילים להתקדם לעבר הדג רק שהרוח קצת מפריעה לנו אני מגיע כמעט לשוק לידר ובום מתנתק החוט נקרע מתבאס נורא כי זה היה משהו גדול וחבל אבל חוזרים לא נורא זה מה יש.
מחליט להמתין עם המקל הזה ולא להכניס אותו שוב.
ואז לאחר 40 דקות בשעה 18:00 ריצה נוספת אצלי על המקל השני זוג טייגרים באמינו דבש האהוב.
סירה ועבודה ויש דג בחוץ לא נשקל אבל מוערך 5-6 קילו.

בזמן הזה אישתו של וובה והילד המקסים שלו הגיעו והצטרפו לאיזה שעה, באותו זמן הוצאנו את הדג של ה 12 קילו בכדי לצלם שוב ולשחרר אותו, ואת הדג שתפסנו הרגע של ה 5-6 קילו.

טוב הערב כבר יורד החום נרגע ואנחנו מצטננים מעט מרימים ארוחת ערב טעימה של פויקה.
ואז רגע מעצבן סירה של דייגים מגיעה למזלנו ללא מנוע אבל פורסת רשת ממש 4 מטר מהחוף משהו מרתיח וובה כבר התעצבן והתחיל לצעוק על אלו שבסירה, קצת חילופי מילים ובסוף מניחים להם שיסיימו ויעופו לנו מהפנים.
 ושוב שי וובה ודור וחבר של דור כולם נרדמים ואדון איתמר על הכיסא יושב כאילו אני בשמירה על הגבול  paddle
לאחר שהייתה לי הבריחה על הבווילס גם אני וגם וובה כל אחד שם על מקל אחד בווילס תות אחד אפרסק אחד.
שעה 22:35 ריצה אצל וובה הוא מתעורר יחסית מהר מרים את המקל מתחיל עבודה וחושך מוחלט הפנסים חלשים כבר אני משתדל לראות משהו כשאני עומד עם הרשת במים, ואז מגיע שפמנון קטן כמובן שלא נכנס לרשת שלא יסריח לי אותה, וובה מרים אותו משחרר ואני אומר אוקיי קיץ לילה בווילס תות??...טוב לא פלא שהם באים וכנראה שאני הבא בתור.
וכך היה 22:48 לא הרבה זמן אחרי הריצה של וובה אני מקבל ריצה יותר נכון נפילה של הסווינגר למטה מחכה קצת ובסוף מרים גם כן עבודה ושפמנון נוסף משוחרר חוזר למים.

טוב חוזרים לישון ואני נשאר לשבת עוד קצת ןגם אני נשבר ומתקפל.

יום שבת 1.5.15:

הפעם לא זכינו לריצה של בוקר אבל לפחות היום פחות חם.
הבוקר עולה והכנסת חוטים ראשונה.
לאחר מכן מתפנים להכנת צל לקח מיום שעבר, אני וחבר של דור לוקחים את הגרזן ומחפשים עצים ישרים להקמת ציליה חצי שעה של עבודה חיתוך של כמה עצים פלוס תספורת של הענפים ויש לנו ציליה מוכנה וממש כייף ונחמד לנו כרגע  

השקט נמשך ובשעה 12:30 מגיעה ריצה אצל וובה עם האמינו דבש עבודה וקרפיון של 3.5 קילו בחוץ.
שמים בשק שמירה עד ששוב אישתו של וובה והילד יגיעו לראות.
שוב השקט ממשיך שעה 15:20 ריצה אצלי שוב משהו גדול ככל הנראה עובד איתו בסירה ומשתחרר  wife wife
מעצבן מאוד אבל החום לוקח ממני את הריכוז וזו התוצאה.

בזמן הזה שוב המשפחה של וובה מגיעים הפעם גם אבא של וובה מצטרף.
יושבים כל החמולה מדברים אוכלים ארוחת צהריים מוצאים את הדגים ושוב מצלמים ומשחררים.

אני צריך לציין שהפעם עשינו יומן דייג ורשמנו מתי נתפסו הדגים על מה וכל זה אך לא בצורה מלאה כי חסרים פה כמה דגים שנתפסו לא משהו משמעותי אבל היו בוודאות עוד 2-3 קרפיונים שוובה תפס 3-5 קילו לא משהו מיוחד.

אוקיי אז שבת בערב כולם הולכים כולל שי שצריך להיות בבסיס מחר ודור וחבר שלו והמשפחה של וובה כולם מתקפלים.
אני וובה מכניסים חוטים וובה מתקפל לישון ושוב אני בדד יושב לי מול האגם היפה שלנו.
לבסוף גם אני נרדם ואז קורה הדבר שאני הכי שונא בעולם, סירת דייג אור על הפנים בקושי פותח את העניים היא כבר מדלגת מעל החכות של וובה עכשיו היא על שלי ביפ ביפ והסווינגרים נופלים ואני מבין ששתי החוטים שלי נקרעו.
אני מאוד לא מפוקס ורק קמתי משינה כי יש מצב שהייתי נכנס למים ושורף את הסירה הזאת עם כל מי שנמצא בה כי למה למה לעבור כל כך קרוב לחוף למה לזרוק רשתות 5 מטר מקו החוף אני לא מבין את זה!!
בקיצור מיואש עד מוות 450 מטר חוט הלכו ושוב צריך לקנות חוט חדש ולמלא שפולות.
חוזרים לישון.

יום ראשון 2.5.15:

למחרת בבוקר יום ראשון ריצה אצל וובה בערך ב 07:20 ואני עוד ישן וובה עובד עם הדג מביא אותו עד קו השיחים ושם הוא משתחרר.
כמה בריחות היו לנו שלושה שרשמתי בדוח ועוד כמה שלא הוזכרו לפחות 5 בריחות.

טוב מתבאסים אבל מה לעשות זה מה יש.
טוב ומחילים להתקפל דבר שלוקח לנו בערך שעתיים ויותר עם המנוחות באמצע בינתיים דליה מגיעה בעלת החוף ויושבת איתנו בזמן שאנחנו מסדרים ציוד.
לאחר שסיימנו לקפל את כל הציוד דליה עזבה אמרנו שלום ותודה וובה הלך להביא את הג'יפ להעמיס את הציוד.
עוד דבר שלקח לנו בערך שעה ובסביבות 12:10 אנחנו יוצאים מהחוף לכיוון הבית שלי.
מגיעים פורקים את הציוד שלי אני אומר לוובה שלום ותודה וגם הוא מקבל שקית לימונים וכך הסתיימה לא עוד יציאה עם טעם קצת מר בפה מכל הבריחות והסירה שקרעה לי את החוטים אבל זה חלק מהדייג מה לעשות.

הסרטון (מקווה שאפשר לצפות בנייד) אין בו דגים אבל זה מראה לכם איך הזמן עובר:

<a href="https://www.youtube.com/embed/xvOd4LCk8-s" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/xvOd4LCk8-s</a>

טוב כהרגלי אפרט על סוג הפיתיון ופידור שעבדנו איתו.

פיתיון וריגים ודרך עבודה:

1. מרחק מהחוף 200-230 מטר
2. עומק 3-4 מטר
3. ריגים ארוכים 20-25 ס"מ
4. קרסים מידה 4
5. השתמשנו בבווילס שעבד שלוש פעמים פעמיים הביא לנו שפמנונים מהסיבה שתות מאוד מושך אותם ולכן לפעם הבאה אנסה בווילס אחרים.
וובה השתמש בתירסים בכל מיני ריחות שגם כן עבדו יחסית
אבל הקלף המנצח שמרבית הדגים שנתפסו וגם אלו שברחו הגיעו על הטייגר אמינו דבש אין מה להגיד זה פשוט דיפ מנצח.
5. עבודה מדוייקת עם סירה.
6. פידור ממוקד בכמות קטנה 3-4 חופנים של תערובת.
7. פידור גדול ברובו ולא כדורים.
8. הפעם כל הדגים הוצאו מהחוף ללא עזרה בסירה.
9. כל הדגים שוחררו.

פידור:

דבר לא השתנה אותו פידור שעובד תמיד מהדוחות הקודמים.

תירס מבושל
טייגר נאטס מבושל
גראס מבושל
בווילס שזיף
בווילס טייגר נאטס
אטרקטורים של גראס וטייגר נאטס ושזיף

סיכום:

זו לא היציאה הכי טובה בעולם, לא מה שתכננו לעשות לגבי הצילום ואין ספק שהיו יציאות טובות יותר מבחינת דייג ותוצאות.
אבל אנחנו לוקחים בחשבון את הקיץ והחום שמשפיע עלינו ולא רק עלינו גם על הדגים, ובעיקר לוקחים בחשבון את עונת ההשרצה שהקרפיונים עסוקים בה.
אבל היה כייף הייתה יציאה חברתית כמו תמיד עם אוכל טוב חברים טובים ואנשים חדשים שהכרנו כמו וובה.
כל דייג וכל יציאה שלנו היא חוויה בין אם יש תוצאות שאליהם אנחנו שואפים לבין כאלה יציאות שלא מניבת את התוצאות שאנחנו רוצים.
ביחס לעונה ולתקופה התוצאות בסדר גמור.
לאחר היציאה הזאת נותרנו עם גירוד בידיים ורצון עז ליציאה מספקת יותר כי אחרי היציאה של החמישה ימים הרף עלה ועלה הרבה.
אז היציאה הבאה מתוכננת כבר יש עוד זמן עוד הרבה זמן כי היציאה הבאה מתוכננת לאוקטובר בעוד חצי שנה.
יציאה של שבוע שלם באגם הפקה שלי ושל שי סוליקו ההכנות כבר התחילו כי זה לא הולך להיות משהו רגיל.
עד אז אולי אתן פה ושם גיחה בסופשים קרירים יותר כי קשה באמת קשה בחום הזה שלושה ימים בכינרת שזה זמן קצר בשבילנו ליציאת קרפיונים הופכים לקשים מאוד כשחם מי כמוכם ידע אלו שיוצאים לכמה שעות כמה קשה בחום אז שלושה ימים והמוח מתאדה.

בכל מקרה היה לשי אחלה ספתח לציוד החדש רולרים ומקלות חדשים שרכש והילד מחזיק בשיא של היציאה הזאת עם קרפיון של 12 קילו ובשיא של הקבוצה שלנו 16.300 מהיציאה הקודמת.
אבל היד עוד נטויה חברים!!

תמונות נוספות:

עריכה אחרונה: מאי 10, 2015, 07:10:45 AM על ידי shragam
 IP: [ מחובר ]
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

תן תן לי להירגע ואני חוזר אליך

המום המום המום blabla blabla blabla blabla blabla
-------------------------------
צוות המורים! צוות המורים!
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

טוב אחי אחרי שראיתי את גודל הדוח הלכתי להטעין את הטלפון שלא תיגמר הסוללה באמצע
ונתחיל כבוד והמון המון ועוד הרבה כבוד על:
ההכנות .הסובלנות .דבקות במטרה .עמידה ביעדים. וזרימה עם התקלות
דוח יפיפה ממש סיפור קצר והתמונות פשוט מרהיבות (מחכה לווידאו)
ומקווה שבפעם הבאה תצליחו יותר ותהנו עוד יותר כי מגיע לכם
מחכה לדוח הבא יש לי חצי שנה של ציפייה
רק שאלה אחת אחרי כל זה אתם משחררים מה לא טעים הקרפיון
  בראוו
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

טוב אחי אחרי שראיתי את גודל הדוח הלכתי להטעין את הטלפון שלא תיגמר הסוללה באמצע
ונתחיל כבוד והמון המון ועוד הרבה כבוד על:
ההכנות .הסובלנות .דבקות במטרה .עמידה ביעדים. וזרימה עם התקלות
דוח יפיפה ממש סיפור קצר והתמונות פשוט מרהיבות (מחכה לווידאו)
ומקווה שבפעם הבאה תצליחו יותר ותהנו עוד יותר כי מגיע לכם
מחכה לדוח הבא יש לי חצי שנה של ציפייה
רק שאלה אחת אחרי כל זה אתם משחררים מה לא טעים הקרפיון
  בראוו

אין קשר לטעם של הדג השחרור זה דרך חיים אחי 
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

איתמר..... המום המום המום המום המום בראוו בראוו בראוו בראוו

איזה דוח מפורט יומן מסע מרתק !!!

קראתי בשקיקה כל מילה 

פשוט  שאפו לכם  !!! 

מחכה ומצפה כבר ליומן מסע של אוקטובר....

בירה בירה בירה
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מדהים מדהים מדהים,זה כבר רמה אחרת של
דייג.
פשוט שאפו ענק על כל ההפקה,על הדוח המלמד
ועל שעוררת לי את החשק לרדת לכנרת.
אתם מספר אחד בלי ספק
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תודה חברים.
הסרטון עלה ונמחק בטעות שלייי איזה עצבים עכשיו אני מעלה מחדש
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

מחכים בסובלנות פשוט שווה לחכות
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בראוו
איתמר, דו"ח משובח מבית היוצר שלך סמיילי
רמת דיג מעולם אחר, ההתארגנות, ההשקעה, הדגים ובכללל.
כל הכבוד סמיילי

דרך אגב, תיקנתי את הקישור שלך לסרט שיוצג כמו שצריך קריצה

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

vova fainerman
מתעניין
*

מנותק מנותק

כמו שכבר נאמר זאת היתה היציא הראשונה שלי עם איתמר ושי ולמרות  שכמות הדגים לא עמדו בציפיות זאת היתה אחת היציאות הטובות שלי. מי שלא מכיר את איתמר אישית אני חייב להגיד שזה אחד הדייגים הטובים שיצא לי לדוג איתו ולא רק דייג טוב גם בן אדם עם נשמה גדולה  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

כמו שכבר נאמר זאת היתה היציא הראשונה שלי עם איתמר ושי ולמרות  שכמות הדגים לא עמדו בציפיות זאת היתה אחת היציאות הטובות שלי. מי שלא מכיר את איתמר אישית אני חייב להגיד שזה אחד הדייגים הטובים שיצא לי לדוג איתו ולא רק דייג טוב גם בן אדם עם נשמה גדולה  אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

וובה ענק אתה תודה אחי
עד לפעם הבאה 
barpor

חבר פורום

מנותק מנותק

כול הכבוד איתמר  אתה בסדר
פשוט כיף לקרוא את הדוחות שלך  מחכה כבר לדוח הבא

צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

אין מה להגיד חוץ ממקצוען
הדוח יפה ומפורט כמו תמיד
התמונות מדהימות
כל הכבוד על ההשקעה והשיתוף

gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

לא פחות ממה שציפיתי  אתה בסדר
גם הדוח, גם הארגון והפקת הלקחים וגם הדגים  קריצה
הקיץ בהחלט יכול לבשל לך את השכל בכנרת והשפמנונים על התות זה פשוט קלאסי 

כבר בתחילת הדוח כשראיתי את השעות המדויקות של התפיסות הבנתי שעשית רישום  אתה בסדר
עם הזמן תרכז את הנתונים ותקבל תמונה הרבה יותר רחבה אבל מדוייקת ואני בטוח שתפיק ממנה הרבה יותר מאשר סתם מהזיכרון 

תענוג של דוח כרגיל ומחכה לבא בתור  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לא פחות ממה שציפיתי  אתה בסדר
גם הדוח, גם הארגון והפקת הלקחים וגם הדגים  קריצה
הקיץ בהחלט יכול לבשל לך את השכל בכנרת והשפמנונים על התות זה פשוט קלאסי 

כבר בתחילת הדוח כשראיתי את השעות המדויקות של התפיסות הבנתי שעשית רישום  אתה בסדר
עם הזמן תרכז את הנתונים ותקבל תמונה הרבה יותר רחבה אבל מדוייקת ואני בטוח שתפיק ממנה הרבה יותר מאשר סתם מהזיכרון 

תענוג של דוח כרגיל ומחכה לבא בתור  אתה בסדר

תודה רבה חבר, ותודה לכל השאר.
אכן אני מפיק לקחים כמה שיותר מפעם לפעם.
בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר מאורגן.
ואני מקווה שעד החורף של שנה הבאה יהיה לי יומן מלא שאוכל לנצל אותו לבחירת זמנים לדייג
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!