בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  שאלה לגבי פילוטה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שאלה לגבי פילוטה  (נקרא 2365 פעמים) הדפסה
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

שאלה לגבי פילוטה
« ב- : דצמבר 14, 2011, 07:37:48 AM »
אני יודע שטחנו את הנושא אבל יש לי שאלה שלדעתי עדין לא נשאלה
קימים בשוק מיספר רב של סוגי דגים מיובשים
השאלה היא עם אפשר להשתמש בדגים אלו להכנת פילוטה ולקצר את תהליך ההכנה
או שזה עובד רק עם סרדינים
 IP: [ מחובר ]
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 1506

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #1 ב- : דצמבר 14, 2011, 09:35:27 AM »
הכל יעבוד ידידי .
גם טונה מקופסא גם סרדין של כנרת נשאלה היא רק הכמות שתחזור איתך הביתה
כל העוקץ נמצא בריח של הפילוטה ובתוכן שלה ולכן מומלץ לטחון רק סרדין .
אומנם תהליך ההכנה ארוך אבל משתלם ביותר .
ידוע לי גם על דייגים שטוחנים כל מה שיוצא מהמים (כמובן אחרי ייבוש טוב ).
מכיוון שחבילת דגים מיובשים עולה כמה גרושים אין לך מה להפסיד - תוסיף רק קמח וחול ים דק ותנסה לדוג בצמוד לריף או על קרקע סלעית\מוערבת טיפת חול  המרקם הרצוי הוא כמו פלסטלינה. אם יש סרגוסים אתה תדע מהר מאוד .
מומלץ בוס קצר - 5-5.5 מטר חוט מוביל 25 חוט לקרסים 20-22 קרס 6-7-8 משקולת הכי קטנה שיש (או בלי בכלל) ומצוף ממש קטנטן רק לסמן את האכילה . הדיג הוא חצי על רגש וחצי על המצוף .
כמובן שים עובד זה תנאי בסיסי להצלחה  .
תדווח מה הכנת אם אתה קונה וכמובן מה יצא מהמים ...

 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #2 ב- : דצמבר 14, 2011, 14:07:16 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #3 ב- : דצמבר 14, 2011, 16:42:13 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #4 ב- : דצמבר 14, 2011, 16:49:18 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?
כרגע זה הזמן..הם כבר הצטיידו במלאי
-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
roeiel

חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 33

הודעות: 104

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #5 ב- : דצמבר 14, 2011, 20:59:33 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !!  

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?
כרגע זה הזמן..הם כבר הצטיידו במלאי

קיצור דרך נהדר ננסה   התפוצצות
 
 
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2011, 19:46:42 PM על ידי roeiel
 IP: [ מחובר ]
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 50

הודעות: 3225

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #6 ב- : דצמבר 16, 2011, 23:38:32 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #7 ב- : דצמבר 16, 2011, 23:46:12 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  אתה בסדר
הכל בזכות השואל
 IP: [ מחובר ]
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 50

הודעות: 3225

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #8 ב- : דצמבר 16, 2011, 23:47:05 PM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  אתה בסדר
הכל בזכות השואל


בהחלט.... לחיים
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #9 ב- : דצמבר 17, 2011, 00:01:49 AM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  אתה בסדר
הכל בזכות השואל


בהחלט.... לחיים
שבת שלום ידידי
תסתכל בדיון הדייג ודג הזהב העלתי תמונה של שני דגים שלא רואים כל יום
 IP: [ מחובר ]
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 50

הודעות: 3225

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

בעניין: שאלה לגבי פילוטה
« הגיב #10 ב- : דצמבר 17, 2011, 01:23:30 AM »
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  אתה בסדר
הכל בזכות השואל


בהחלט.... לחיים
שבת שלום ידידי
תסתכל בדיון הדייג ודג הזהב העלתי תמונה של שני דגים שלא רואים כל יום

פעם הבאה תצרף קישור....עצלן !  אביל

 אתה בסדר
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!