פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   חברים ימות המשיח בדרך???????????? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חברים ימות המשיח בדרך???????????? (נקרא 23067 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
פרסום של משרד החקלאות : http://www.moag.gov.il/.../tiutot_takanot/Takanot_Daig.htmתיקון תקנה 8 א בתקנה זו מוצע לקבוע איסור דיג בים התיכון בתקופת הרבייה, אשר חלה בין התאריכים 1 במרץ ועד ה 1- ביולי בכל שנה, ובלבד שהתקופה אינה עולה על 90 ימים רצופים. איסור זה אינו קיים בתקנות הקיימות ותכליתו הגנה על הדגים בתקופה הרגישה ביותר המאפשרת העמדה של דורות הצאצאים הבאים החשובה הן לטובת דיג בר קיימא והן לשם שמירה על הסביבה הימית ככלל. יחד עם זאת, מטעמים שירשמו, יהיה רשאי פקיד הדיג הראשי להתיר דיג בשיטות ובמועדים שיורה והוא רשאי לתת הוראות בעניין סוגי דגים המותרים לדיג ושלל דיג יומי מירבי. כמו כן מוצע לקבוע איסור דיג כולל בדיג מכמורת, בתקופה אשר חלה בין התאריכים 1 ביוני ועד ה- 31 באוגוסט בכל שנה. איסור זה מתייחס ל"תקופת הגיוס", תקופה שבה אחוז הפרטים הצעירים, המגיעים לגודל בו הם נתפסים בעיני רשתות המכמורת, הינו הגבוה ביותר. עוד בתקנה זו מוצע להרחיב את התקופה שבה חל איסור דיג בתקופת הקינון וההטלה בים כנרת, מ- 60 ימים רצופים ל 90- ימים רצופים, אך ניתנה גמישות לפקיד הדיג הראשי להקטין, במקרים המתאימים, את השטחים האסורים לדיג.
|
-------------------------------
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או אולי תחית המתים? המדובר הוא על דייג מסחרי בלבד או גם ספורטיבי?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מסחרי ,לא מדובר על דייג בחכות , כמובן שכאן זה עוד לא פתרון אבל יותר טוב מכלום 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : מאי 03, 2015, 17:19:03 PM » |
|
תיקון חברים מדובר על תיקון לחוק קיים מ-1937 כמו כן התיקון שלי כרגע שמודבר על כלל הדייגים .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : מאי 03, 2015, 17:23:28 PM » |
|
תיקון חברים מדובר על תיקון לחוק קיים מ-1937 כמו כן התיקון שלי כרגע שמודבר על כלל הדייגים .
גם זה עדיף מכלום והאם מדובר על זנים מסויימים?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : מאי 03, 2015, 17:26:47 PM » |
|
כרגע לא מדובר על זנים מסויימים אבל מאמין שגם זה יעלה צריך לחכות ולראות לאן זה הולך .........
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
ניראה לי שבסוף יגבילו את החובבים שלוש חודשים
ויתנו למיכמורתנים ולרשתות להמשיך לחגוג על הים
|
|
|
|
|
אני מאד מקווה שזה לא יהיה כך יואל לדעתי אגף הדייג מנסה להגביל את המכמורתנים והרשתות , אבל בואו נודע על האמת הדבר לא פשוט כאשר אין לו כ"א לאכוף את החוקים. כרגע מה שמוטי העלה זו הצעה בלבד ולא משהו מחייב. כולנו תקווה שאכן זה יצא אל הפועל וכמובן שלא ניתן שזה יהיה על גבם של הספורטיביים בלבד.
חשוב לי להדגיש לכולם , כל נושא הקמת העמותה או כל נושא מאבק הים והדייג , הוא ריצה למרחקים ארוכים.... זה לא משהו שיכול להסגר כאן ועכשיו. יש פה המון המון ביורוקרטיה , מאבק על תקציבים , ניגוד עניינים בין משרדי ממשלה שונים וכו'..... אבל..... אסור לנו לנטוש את המערכה , רק אם נהיה רציניים ומאוגדים ולא נפסיק להציק לפרסם לעשות רעש רק אז אולי יהיה איזה שינוי.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 |
|
|
אני מאד מקווה שזה לא יהיה כך יואל לדעתי אגף הדייג מנסה להגביל את המכמורתנים והרשתות , אבל בואו נודע על האמת הדבר לא פשוט כאשר אין לו כ"א לאכוף את החוקים. כרגע מה שמוטי העלה זו הצעה בלבד ולא משהו מחייב. כולנו תקווה שאכן זה יצא אל הפועל וכמובן שלא ניתן שזה יהיה על גבם של הספורטיביים בלבד.
חשוב לי להדגיש לכולם , כל נושא הקמת העמותה או כל נושא מאבק הים והדייג , הוא ריצה למרחקים ארוכים.... זה לא משהו שיכול להסגר כאן ועכשיו. יש פה המון המון ביורוקרטיה , מאבק על תקציבים , ניגוד עניינים בין משרדי ממשלה שונים וכו'..... אבל..... אסור לנו לנטוש את המערכה , רק אם נהיה רציניים ומאוגדים ולא נפסיק להציק לפרסם לעשות רעש רק אז אולי יהיה איזה שינוי.
בהצעה שמוטי העלה אין שום דבר מוגדר שמגדיר בדיוק את מי מגבילים ולכמה זמן להיפך הוא לא סתם ההצעה היא כללית , היא נועדה בכדי שמשרד החקלאות ואגף הדייג יוכלו להיתפל על מי שנוח להם יותר , המסמך המוצא נותן לשמשרד החקלאות ואגף הדייג יותר מידי חופש על מי כן יחולו הגזרות ועל מי לא יחולו הגזרות , מסמך שלא מגדיר בדיוק כל מגזר מה הוא מקבל ,זה מסמך שנועד לתפוק את החלש בהקשר לעמותה אני איתך , ככול שנייה יותר מאוגדים תחת קורת גג אחת ( בחסות העמותה ) כוח ההשפעה שלנו יהיה יותר גדול
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ימות משיח ? חחחח ! אתה רציני גבר ? תיקרא טוב  סידר מסלול בטוח לזמבר את הדייגים הספורטיבים ולהמשיך לא לעשות שום דבר חוץ מיזה 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
פרסום של משרד החקלאות : http://www.moag.gov.il/.../tiutot_takanot/Takanot_Daig.htmתיקון תקנה 8 א בתקנה זו מוצע לקבוע איסור דיג בים התיכון בתקופת הרבייה, אשר חלה בין התאריכים 1 במרץ ועד ה 1- ביולי בכל שנה, ובלבד שהתקופה אינה עולה על 90 ימים רצופים. איסור זה אינו קיים בתקנות הקיימות ותכליתו הגנה על הדגים בתקופה הרגישה ביותר המאפשרת העמדה של דורות הצאצאים הבאים החשובה הן לטובת דיג בר קיימא והן לשם שמירה על הסביבה הימית ככלל. יחד עם זאת, מטעמים שירשמו, יהיה רשאי פקיד הדיג הראשי להתיר דיג בשיטות ובמועדים שיורה והוא רשאי לתת הוראות בעניין סוגי דגים המותרים לדיג ושלל דיג יומי מירבי.כמו כן מוצע לקבוע איסור דיג כולל בדיג מכמורת, בתקופה אשר חלה בין התאריכים 1 ביוני ועד ה- 31 באוגוסט בכל שנה. איסור זה מתייחס ל"תקופת הגיוס", תקופה שבה אחוז הפרטים הצעירים, המגיעים לגודל בו הם נתפסים בעיני רשתות המכמורת, הינו הגבוה ביותר. עוד בתקנה זו מוצע להרחיב את התקופה שבה חל איסור דיג בתקופת הקינון וההטלה בים כנרת, מ- 60 ימים רצופים ל 90- ימים רצופים, א ך ניתנה גמישות לפקיד הדיג הראשי להקטין, במקרים המתאימים, את השטחים האסורים לדיג. אמרו הרבה "בלה בלה בלה בלה", ולפי המודגש - אמרו שבסופו של יום הכל ישאר אותו הדבר.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל זה עדיין בתקופת כהונתו של שר החקלאות הקודם..
עכשיו נכנס חדש לתפקיד, אורי אריאל.
חובה למנף את המאבק שלנו דווקא עכשיו!! מי יודע, אולי ממנו תבוא הישועה? הכל תלוי לדעתי מי ידבר איתו ראשון בעניין, האנשים שמכירים באמת במציאות בשטח כמונו הספורטיביים או אגף הדייג/החלה"ט/גורמים מסחריים שעל ההתחלה יסמו את עיניו ויגררו אותו לכיוון שלהם
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי היקר אתה נשמע מרוצה אתה עוד קצת או תמכור לי את הציוד דייג שלך או ניסע לדוג בחול פה כדייג ספורט לא יהיה אפשרי לזה אתה קורה ימות המשיח חבל
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לא מאמין להם ! אבל לא יודע אולי בכל זאת מישהו כבר יעשה משהו 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
כל זה עדיין בתקופת כהונתו של שר החקלאות הקודם..
עכשיו נכנס חדש לתפקיד, אורי אריאל.
חובה למנף את המאבק שלנו דווקא עכשיו!! מי יודע, אולי ממנו תבוא הישועה? הכל תלוי לדעתי מי ידבר איתו ראשון בעניין, האנשים שמכירים באמת במציאות בשטח כמונו הספורטיביים או אגף הדייג/החלה"ט/גורמים מסחריים שעל ההתחלה יסמו את עיניו ויגררו אותו לכיוון שלהם
אליהו אני עוד ממתין לראות מה השתנה מתמול שלשום. הזבלים מתחלפים והריח המסריח נשאר Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|